Jump to content


MODY w 7.2


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
45 replies to this topic

bajbus44 #1 Posted 31 March 2012 - 09:12 AM

    Private

  • Player
  • 11326 battles
  • 2
  • Member since:
    05-11-2011
witam pierwszy raz na forum, sorry jak pomyliłem tematy.
Mam pytanie wie ktoś może jak wgrac mody do aktualizacji 7.2?
próbowałem tak jak to było w 7.1.1 ale nie poszło,
(nie pojawił mi się ekran logowania)
jak ktoś wie jak to niech tu wrzuci
z góry dzieki!

Zły dział. Zamykam i przenoszę do archiwum. Upomnienie za off-top. ~Sevard

Edited by Sevard, 11 July 2012 - 05:34 PM.


RogalJr1 #2 Posted 31 March 2012 - 10:07 AM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 9233 battles
  • 609
  • Member since:
    02-07-2011
Powiedz co chcesz dokładnie wgrać :)

Tymek #3 Posted 31 March 2012 - 10:11 AM

    Junior Sergeant

  • Beta Tester
  • 9328 battles
  • 215
  • Member since:
    09-08-2010
Miałem tak samo - pomogła instalacja nowego OTM.

http://mirtankov.net...atkers-mod.html

Jeśli go nie używałeś to nie wiem co jest przyczyną.


Tymek ~!

Kwerty #4 Posted 31 March 2012 - 10:18 AM

    Sergeant

  • Beta Tester
  • 18514 battles
  • 323
  • [AAP] AAP
  • Member since:
    09-03-2010
O ile tego nie zrobiłeś musisz zmienić nazwę folderu 0.7.1.1 na 0.7.2

leatherenthusiast #5 Posted 31 March 2012 - 01:05 PM

    Sergeant

  • Beta Tester
  • 32582 battles
  • 337
  • [OMNI] OMNI
  • Member since:
    10-16-2010
Wot Tweaker 7.2 lezy. Udalo sie wylaczyc jedynie dym z rury wydechowej. Co teraz?

rafik1213 #6 Posted 31 March 2012 - 02:28 PM

    Junior Sergeant

  • Beta Tester
  • 7532 battles
  • 241
  • Member since:
    08-10-2010
Ja mody biorę z stąd http://www.gamestrea...ream.tv/Разное/
Poza tym mi Tweaker 7.2 działa w 100%

SkrzypoVita #7 Posted 31 March 2012 - 03:25 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 18452 battles
  • 219
  • [ISOUL] ISOUL
  • Member since:
    05-06-2011
Jakby ktoś mógł to wrzucilibyście mi modzik z czasem przeładowania do 7.2 ? Mody biorę z wotbase.de ale tam nie ma narazie :)

Kicha #8 Posted 31 March 2012 - 04:04 PM

    Sergeant

  • Beta Tester
  • 19876 battles
  • 324
  • [3SBP] 3SBP
  • Member since:
    08-19-2010
Właśnie ja też szukam celownika z czasem ale zwykłego bez żadnych udziwnień w stylu kropek itp. Bo narazie te ,które znalazłem są zbytnio udziwnione dla mnie

MeinHerzBrennt #9 Posted 31 March 2012 - 04:56 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 15125 battles
  • 690
  • [CHS] CHS
  • Member since:
    10-09-2011
OTM do 7.2 moim zdaniem jest graficznie troszkę niedopracowany - szczególnie cyferki które opadły w dół i po prostu wyglądają nieestetycznie. O ile w poprzednich patchach wystarczyło posiadać starszy plik "battle" który zawierał w sobie oryginalne, ładne cyferki tak teraz powoduje to błędy w grze. Czy ktoś wie jak ustawić poprzednie cyferki lub jak zmienić wygląd obecnych? Przyznam, że niby mały szczegół a człowieka irytuje gdyż wygląda brzydko.

bajbus44 #10 Posted 01 April 2012 - 08:56 AM

    Private

  • Player
  • 11326 battles
  • 2
  • Member since:
    05-11-2011
Chodzi mi o wgranie OTM i celownika najlepiej z czasem przeladowania.
zrobilem tak jak pisal Kwerty ale to nie idzie tak jak w przypadku tworzenia od nowa wszystkich folderow
brak ekranu logowania

SkillNoMore #11 Posted 01 April 2012 - 11:17 AM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 28989 battles
  • 231
  • Member since:
    11-06-2011

View PostMeinHerzBrennt, on 31 March 2012 - 04:56 PM, said:

OTM do 7.2 moim zdaniem jest graficznie troszkę niedopracowany - szczególnie cyferki które opadły w dół i po prostu wyglądają nieestetycznie. O ile w poprzednich patchach wystarczyło posiadać starszy plik "battle" który zawierał w sobie oryginalne, ładne cyferki tak teraz powoduje to błędy w grze. Czy ktoś wie jak ustawić poprzednie cyferki lub jak zmienić wygląd obecnych? Przyznam, że niby mały szczegół a człowieka irytuje gdyż wygląda brzydko.


Też mnie to irytowało, ale udało się poprawić to edytorem edytując plik OTMData, w którym poprawiasz sobie umiejscowienie cyferek, kolor, itd. Mimo ostrzeżeń o błędzie od czasu do czasu przy ładowaniu gry, ustawienia zedytowane działają.

maniek #12 Posted 01 April 2012 - 02:49 PM

    Lance-corporal

  • Beta Tester
  • 11608 battles
  • 35
  • [A-D] A-D
  • Member since:
    07-30-2010
Ja teraz używam XVM moda zamiast OTM. Poniżej link ze spakowanym katalogiem flash, który sam używam. To jest XVM mod + celownik z czasem ładowania + battle shell cooldawn button.

http://www.sendspace.com/file/tm4z4h

Szpilek #13 Posted 01 April 2012 - 03:09 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 19940 battles
  • 25
  • Member since:
    06-13-2011
Poszukiwant zegar do 7.2 w trakcie gry jak i w hangarze - z góry dziekuje

Anisz #14 Posted 01 April 2012 - 08:54 PM

    Private

  • Player
  • 18316 battles
  • 2
  • Member since:
    10-14-2011

View Postsilent_but_deadly, on 01 April 2012 - 11:17 AM, said:

Też mnie to irytowało, ale udało się poprawić to edytorem edytując plik OTMData, w którym poprawiasz sobie umiejscowienie cyferek, kolor, itd. Mimo ostrzeżeń o błędzie od czasu do czasu przy ładowaniu gry, ustawienia zedytowane działają.

Hej.
Czy w nowym OTM da sie wstawić zamiast nazw czołgów ikonki tak jak w starym ? Stare ustawienia OTMData u mnie nie działają.

Kicha #15 Posted 01 April 2012 - 09:22 PM

    Sergeant

  • Beta Tester
  • 19876 battles
  • 324
  • [3SBP] 3SBP
  • Member since:
    08-19-2010
Musisz wrzucić nowy plik Battle i VecileMarkersManager to ci będzie działać stary plik OTMData

dundee447 #16 Posted 02 April 2012 - 07:13 AM

    Junior Sergeant

  • Beta Tester
  • 30129 battles
  • 118
  • [FSC-1] FSC-1
  • Member since:
    09-21-2010

View PostAnisz, on 01 April 2012 - 08:54 PM, said:

Hej.
Czy w nowym OTM da sie wstawić zamiast nazw czołgów ikonki tak jak w starym ? Stare ustawienia OTMData u mnie nie działają.
Sprawdź w ustawieniach gry, po ostatnim patch'u zostały rozbudowane m.in. o OTM z kilkoma opcjami wyświetlania (hp/%/nazwa czołgu/nick/ikona/etc.)

KuterPstragow #17 Posted 02 April 2012 - 09:53 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 3873 battles
  • 62
  • Member since:
    09-13-2011

View Postdundee447, on 02 April 2012 - 07:13 AM, said:

Sprawdź w ustawieniach gry, po ostatnim patch'u zostały rozbudowane m.in. o OTM z kilkoma opcjami wyświetlania (hp/%/nazwa czołgu/nick/ikona/etc.)


I mi się ten nowy wbudowany OTM podoba- jest ładny, wewnętrzny i pokazuje co trzeba, brakuje trochę "chmurek" ale zamiast tego jest liczba obok. Wg. mnie starczy.

Exedy #18 Posted 02 April 2012 - 11:30 AM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 17211 battles
  • 246
  • Member since:
    05-06-2011

View PostKicha, on 31 March 2012 - 04:04 PM, said:

Właśnie ja też szukam celownika z czasem ale zwykłego bez żadnych udziwnień w stylu kropek itp. Bo narazie te ,które znalazłem są zbytnio udziwnione dla mnie

Celownik

Naprawde fajny celownik, pokazuje to co trzeba a nie jest wydziwiany. Jedyny minus jest taki, że napis gotowości armaty, jest po rosyjsku ale to nie przeszkadza  :Smile-playing:

Ogólnie na tej stronie jest wiele dobrych celowników  :Smile_great:
(licze na plusiki za link, jak pomógł :Smile_honoring: )

Exedy #19 Posted 02 April 2012 - 11:48 AM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 17211 battles
  • 246
  • Member since:
    05-06-2011

View PostSzpilek, on 01 April 2012 - 03:09 PM, said:

Poszukiwant zegar do 7.2 w trakcie gry jak i w hangarze - z góry dziekuje

Nie moge znaleść tego co mam, a jest za duży żebym go dołączył do sciągnięcia. Ale znalazłem jakieś:

Stronka gdzie znajdziesz różne zegary

Strona jest po rosyjsku ale google tłumacz Ci to przetłumaczy na tyle żebyś wiedział o co chodzi  :Smile_honoring:

(Służę pomocą :Smile_honoring: )

Kicha #20 Posted 02 April 2012 - 05:20 PM

    Sergeant

  • Beta Tester
  • 19876 battles
  • 324
  • [3SBP] 3SBP
  • Member since:
    08-19-2010
Dzięki za celownik już znalazłem i jeszcze bardziej minimalistyczny niż ten co dałeś. Ale plusika masz :)