←  SSSR

Main page

»

Ruski teškaši u 7.3 updejtu

tomogaso's Photo tomogaso 01 Apr 2012

Čujem posvuda da ćemo dobiti par besplatnih tenkova ukoliko neke već imamo (kao što je bio slučaj sa T34).  :Smile-hiding:
Kao,zamjene za KV i KV3 pošto će se razgranati na različite modele, jeli to sigurno i bi li mi tko znao bolje objasniti?
Hvala unaprijed.   :Smile_honoring:

Aqarius's Photo Aqarius 01 Apr 2012

KV se cepa na KV-1 i KV-2, ako posedujes KV i imas otkljucanu drugu kupolu, dobijas oba. KV-2 vodi do S-51, KV-1 vodi do dve heavy grane. KV-3 postaje T7, na T6 ga menja T-150, ako posedujes KV-3 dobijas oba. IS-4 postaje T10 druge grane, menja ga <tenk>. Ako posedujes IS-4, dobijas oba. Za svaki novodobijeni tenk se dobija i slot u garazi i (cini mi se) 100% posada.

Aqarius, on 01 April 2012 - 10:23 PM, said:

KV se cepa na KV-1 i KV-2, ako posedujes KV i imas otkljucanu drugu kupolu, dobijas oba. KV-2 vodi do S-51, KV-1 vodi do dve heavy grane. KV-3 postaje T7, na T6 ga menja T-150, ako posedujes KV-3 dobijas oba. IS-4 postaje T10 druge grane, menja ga <tenk>. Ako posedujes IS-4, dobijas oba. Za svaki novodobijeni tenk se dobija i slot u garazi i (cini mi se) 100% posada.

No dobro, aktivnost za sljedeća 4 tjedna mi je određena  :lol:
Mnogo hvala  :Smile_honoring:

Driv3rCRO's Photo Driv3rCRO 01 Apr 2012

Ovdje ti je sve objašnjeno  Full Tech Trees Revised and Improved

USSR Tech Tree

• KV will be separated into KV-1 and KV-2.
Players who have a KV in their garage at the time of the revision will    have it replaced with a KV-1. The KV’s crew will be trained for the    KV-1.
Additionally players who have researched KV-2’s turret for  KV will  get  a KV-2 with an extra garage slot and the KV-2 will be  assigned a  100%  crew.
Undistributed experience from KV can be transferred to either KV-2 or to KV-1 on demand.
No additional refunds are planned.

• KV-3 moved to tier 7 and the introduction of T-150.
Players who have a KV-3 in their garage at the time of the revision    will get a KV-3 in its new status with its existing module and research    setup and its old crew. Additionally they will also get a T-150 with a    stock setup, extra garage slot, and 100% crew.

• IS-4 will be substituted for Object 252.
Players who have an IS-4 in their garage at the time of the revision    will get an IS-4 in its new status with old crew, plus they will also    get an Object 252 with 100% crew with an extra garage slot.    Undistributed experience will remain on Object 252, however can be    transferred to a new IS-4 on demand.

Draft Procedure of module substitution for IS-4:
If a player had IS-4’s engine researched, the same engine will be    researched for both the new IS-4 and Object 252 (or the analogue of    this engine if changed).
Radios, turrets, and suspensions will be treated in the same way.    IS-4 and Object 252 will have the same modules installed as those    previously mounted on old IS-4 or their analogues if changed. Guns, if    changed, are likely to be treated in the same way.

• IS-4 will be substituted for Object 252.  -  jedino je za sad ovo promijenjeno. Object 252 ide u premijum tenk, a dobiva se navodno IS-10 (8)

toxicm's Photo toxicm 01 Apr 2012

Driv3rCRO, on 01 April 2012 - 10:44 PM, said:

• IS-4 will be substituted for Object 252.  -  jedino je za sad ovo promijenjeno. Object 252 ide u premijum tenk, a dobiva se navodno IS-10 (8)

Da, umesto IS-4 se dobija IS-8 (negde je i 10, a u stvari mu je konacno ime T-10, Staljin je odapeo u medjuvremenu). Takodje, odlucili su da KV-2 bude T6 tenk, a ne T5 kao na slici.

toxicm, on 01 April 2012 - 10:56 PM, said:

Da, umesto IS-4 se dobija IS-8 (negde je i 10, a u stvari mu je konacno ime T-10, Staljin je odapeo u medjuvremenu). Takodje, odlucili su da KV-2 bude T6 tenk, a ne T5 kao na slici.
A pošto će KV2 furati 152mm znači da ćemo dobivati još više XP neg prije pošto ćemo dobiti prililu unakazit još veće tiere.  :Smile-playing:
Ako će KV3 prebaciti za tier više, hoće li biti malo jači,nekakav buf možda?  :Smile-hiding:

Driv3rCRO's Photo Driv3rCRO 01 Apr 2012

Object 272 (IS-10 / T-10)

Gun: 122mm D-25TA (30 rounds)
Coaxial: 12.7mm DshKM (300 rounds)

Engine: V-12-5 Diesel (700 hp at 2,100 RPM)

Notes: After Stalin's death, the designation was changed from IS-10 to T-10.

Evo našao sam i za IS-4 nešto:

Object 701-6 (IS-4)

End of Production: 1949
Cost: 1~ million 1947 Rubles

Gun: 125mm Rifled Gun D-25T
Crew: 4
Engine: V-12 Diesel (750 hp)
Highway Speed: 43 km/hr

Spoiler

i IS-7

Object 260 (IS-7)

Gun: 130mm Rifled Gun S-70 (30 rounds)

Combat Weight: 68 metric tons
Length (Gun Forward): 11.17 meters
Width: 3.44 meters
Height: 2.6 meters

Crew: 5 (Commander, Gunner, Two Loaders, Driver)
Engine
: M-50 V-12 Four Stroke Diesel
Highway Speed: 55-60 km/h
Highway Range: 190-300 kilometers

Notes: Two designs actually had this designation. The first one in 1945 only reached the wooden mockup stage. The second had it's first prototype completed 8 September 1946, followed by a second on 25 December 1946. This version had the 130mm S-26 gun.

Tests with 88mm, 122mm, and 128mm guns were carried out; and the hull and turret were redesigned for better armor protection. Additionally, the newer 130mm S-70 gun was fitted. Four of these improved IS-7s were built in the summer of 1948 and tested.

References:
Meshwar Webpage (in Russian)

(Object 260 1945 version Mockup)
(Object 260 Promotional Photo)
(Object 260 Drawing – Possibly an Early Version)
(Object 260 Drawing – Final Version)
(Object 260 at Kubinka)

(Object 260 3/4ths Upper Frontal 3D Render by MeshWar)
(Object 260 3/4ths Rear 3D Render by MeshWar)
(Object 260 Side Top 3D Render by MeshWar)
(Object 260 3/4ths Lower Frontal 3D Render by MeshWar)
(Object 260 3/4ths Lower Frontal 3D Render by MeshWar)

Rimtu's Photo Rimtu 02 Apr 2012

Zanimljivo IS-4... 43 kmh

po glavi se mota fraza historicly accurate...

Driv3rCRO's Photo Driv3rCRO 02 Apr 2012

da, ali i gun 125 mm, a i koliko se sjećam, takvog topa nema u igri. Uh, što bi dao da može ići 43 km/h. Tko zna možda bude išla kad je stave kao T10 tenk, i to nizbrdo.A i IS-7 tu piše da ide 55-60 km/h. jedino joj treba pola mape i čistine da tu brzinu postigne. :)

POM_PYRO_TANK_YARRRR's Photo POM_PYRO_TANK_YARRRR 02 Apr 2012

Pošto se ovo pitanje svaki čas postavlja, Hunter je sastavio kratak vodič o promenama u tehnološkim stablima. Evo linka: KLJIK .

Je, to će biti, nego ja sam malo čačkao i našao ove podatke koje sam pastao gore o nekim tenkovima koji su u igri, i kakvi su bili u stvarnosti. E sad, pitanje je koliko su ti podaci točni.

Paaranoja's Photo Paaranoja 02 Apr 2012

RimtuTiTuki, on 02 April 2012 - 08:17 AM, said:

Zanimljivo IS-4... 43 kmh

po glavi se mota fraza historicly accurate...

Pa obzirom da će postat tier 10 tenk, a IS-4 je u tom rangu topova oklopljen ko i fiat panda + imat ce brzi 122mm top umjesto sporog monstruma 130mm, 43kmh će mu dobro doći... naravno kao i IS-7 nikad to nece moci postići na ravnom. IS-4 i sad jedva dolazi na 30+, 34, samo na asfaltu i to ako imaš pola mape prostora :D

btw: 125mm je greška, jasno se vidi da je to D-25T top, 122mm, tj zadnji top na ISu.

Paaranoja, on 02 April 2012 - 10:50 AM, said:

Pa obzirom da će postat tier 10 tenk, a IS-4 je u tom rangu topova oklopljen ko i fiat panda + imat ce brzi 122mm top umjesto sporog monstruma 130mm, 43kmh će mu dobro doći... naravno kao i IS-7 nikad to nece moci postići na ravnom. IS-4 i sad jedva dolazi na 30+, 34, samo na asfaltu i to ako imaš pola mape prostora :D

Upravo tako.

Do sada nisam baš kužio kako će ga buffati, ali sad mi izgleda da će ovo biti pandan T110... po brzini i agilnosti tu negdje, ali sa sporijim loadom, i većom alphom.

Moja teorija urote... Sad je T110 izvrstan, čisto da kad IS4 postane najači T10, ne izgleda prejak...

Paaranoja's Photo Paaranoja 02 Apr 2012

Osim HPa i veće maksimalne brzine, mogli bi mu povećat view range i sa novim 122mm topom, trebao bi imati veću preciznost i DPM...

director's Photo director 02 Apr 2012

ta brzina za IS-4 je podatak kada se kreće po putu. inače je u praksi jedva dostizao 34 km/h i menjač mu je bio krajnje nepouzdan, non stop se kvario.

director, on 02 April 2012 - 01:26 PM, said:

ta brzina za IS-4 je podatak kada se kreće po putu. inače je u praksi jedva dostizao 34 km/h i menjač mu je bio krajnje nepouzdan, non stop se kvario.

Ako malo provjeriš informacije za sve tekove, vidjeti češ da svi imaju maksimalne koje su njihovi pandani u stvarnom svjetu postizali isključivo na asfaltiranim putevima...

zbing's Photo zbing 02 Apr 2012

tomogaso, on 01 April 2012 - 11:08 PM, said:

Ako će KV3 prebaciti za tier više, hoće li biti malo jači,nekakav buf možda?  :Smile-hiding:
Sigurno ce ga ojacati, pre svega mu sleduje vise HP-a... za ostalo cemo videti.

Sto se tice tier 10 IS cetvorke ocekujem da ce se ici na varijantu spore, tesko oklopljene tvrdjave kao neke vrste ruskog pandana Mausu i protivteza IS-7. A i bilo bi logicno posto ce se do IS-4 stizati linijom tenkova koji su otprilike gradjeni u skladu sa tom nekom filozofijom (KV-3, KV-4) za razliku od "brze" KV-1s > IS-1/2 > IS-3 serije.

Hunter1911's Photo Hunter1911 02 Apr 2012

tomogaso, on 01 April 2012 - 10:03 PM, said:

Čujem posvuda da ćemo dobiti par besplatnih tenkova ukoliko neke već imamo (kao što je bio slučaj sa T34).  :Smile-hiding:
Kao,zamjene za KV i KV3 pošto će se razgranati na različite modele, jeli to sigurno i bi li mi tko znao bolje objasniti?
Hvala unaprijed.   :Smile_honoring:

Sovjetsko tehnološko stablo:

Najavljeno za nadogradnju 0.7.3

• KV će biti razdvojen u KV-1 i KV-2
Igrači koji će za vrijeme revizije posjedovati KV, dobiti će KV-1.
KV posada će biti istrenirana za KV-1.
Dodatno. igrači koji su istražili KV-2 kupolu za KV, dobiti će KV-2 s dodatnim mjestom u garaži, a KV-2 će biti zadana 100% posada.
Neiskorišteno iskustvo s KV može biti prebačeno na KV-1 ili KV-2 na zahtjev.
Dodatne nadoknade nisu u planu.

• KV-3 se seli u tier 7, uvođenje T-150
Igrači koji će za vrijeme revizije posjedovati KV-3, dobiti će ga u novom statusu s postojećim modulima, uređenjem istraživanja i starom posadom.
Dodatno, dobiti ćete T-150 s početnim podešenjem, dodatno mjesto u garaži i 100% posadu.

• IS-4 će biti zamijenjen s IS-8
Igrači koji će za vrijeme revizije posjedovati IS-4, dobiti će IS-4 u novom statusu sa starom posadom, plus također ćete dobiti IS-8 s 100% posadom i dodatnim mjestom u garaži.
Neiskorišteno iskustvo će ostati na IS-8, no može biti prebačeno na IS-4 na zahtjev.

Nacrt procedure zamjene modula za IS-4
Ukoliko ste imali istražen motor za IS-4, isti motor će biti istražen za novi IS-4 i IS-8.
Radio, kupole i gusjenice će biti tretirani na isti način.
IS-4 i IS-8 će imati iste module instalirane kao i stari IS-4. Ili njihove nove verzije ukoliko dođe do promjene.
Topovi će ukoliko bude promjena biti tretirani na isti način.

Napomena: Instalirana oprema i moduli u skladištu za vozila koja će biti obuhvaćena revizijom će biti prodani po nabavnoj cijeni.
Određene male promjene su moguće, no sveukupni koncept će ostati nepromijenjen.

Ovaj podatak je točan, iako većina tenkova u stvarnosti nisu mogli postići, odnosno održavati maksimalnu opisanu brzinu bez poteškoća.
Njemački tenkovi su bili daleko poznati po problemima sa suspenzijom, postizanjem i održavanjem brzine.

Pa naravno da su to brzine iskazane za ceste tj asfalt (Highway Speed: 43 km/hr). a to je podatak sa jedne ruske stranice. Kao i vrsta topa, je vjerojatno greška jer ovdje takvog topa nema http://www.alternate...n_Tank_Guns.htm. A sve podatke sam izvukao sa ovog sajta http://www.alternate...ussian_AFVs.htm

e koliko su ti podaci točni, ne znam, a nigdje nisam rekao tj napisao, da će IS-4 biti takva sa 7.3, nego sam sam prenio podatke, kakva je bila izgleda u stvarnosti. A kakva će biti kad dođe u igri kao T10 tenk vidjeti ćemo nadam se negdje u lipnju.

director's Photo director 02 Apr 2012

RimtuTiTuki, on 02 April 2012 - 01:54 PM, said:

Ako malo provjeriš informacije za sve tekove, vidjeti češ da svi imaju maksimalne koje su njihovi pandani u stvarnom svjetu postizali isključivo na asfaltiranim putevima...

Nije baš tako. Evo na primer panter je mogao da ide 55 km/h a u igri ide ispod 50.

Tigar je išao 38 u igri ne može ni 30.

Ja ne znam kako su oni određivali te brzine pretpostavljam da su uzimali i tu pouzdanost motora ili možda imaju podatke za modele sa najtežom opremom (teži top i kupola)‚pa su te podatke stavljali.
Get the IPS Communities App for iPhone now!