Jump to content


Replay na Youtube?

world of tanks nahrávání videa program video

  • Please log in to reply
37 replies to this topic

lordmystic #21 Posted 22 August 2012 - 08:26 AM

    Captain

  • Player
  • 22107 battles
  • 2,311
  • [UC0RN] UC0RN
  • Member since:
    03-07-2012
mám poslední dobou problém s Frapsem. video to zachytává nekomprimované ve výborné kvalitě, ale kdykoliv to následně přerenderuji do jiného formátu (zkoušel jsem asi 6 různých), tak se mi rozpadá trochu grafika - vidět je to hodně na textu a jménech hráčů.

overwolf mi vůbec neseděl, nakonec jsem skončil s placenou variantou PlayClaw
http://playclaw.com/
- umí rovnou komprimovat nebo zachytávat nekomprimovaně, rychlé a jednoduché použití, možnost mixovat dva zvukové kanály (komentář mikrofonem), jednoduché nastavení, dobrá funkčnost, demo verze

JohnyFencer #22 Posted 17 September 2012 - 11:10 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 29328 battles
  • 1,024
  • Member since:
    06-06-2011
asi blbý dotaz, teď jsem měl jednu moc hezkou bitvu, rád bych se kouknul na záznam, ve hře povolené nahrávání mám, ale asi mám smůlu, pokud nemám žádný sekundární program co? popřípadě kámoš měl problém s nějakým maníkem ve hře, který ho navíc nahlásil. no, kámoš poslal video a zabanovali toho stěžovatele. kde se to dá sehnat/nahrát?

tak replaye sem už našel, jsou přímo na disku...
tak díky, jako bych se neptal... :D

Edited by JohnyFencer, 17 September 2012 - 11:20 AM.


Derp_Trollington #23 Posted 17 September 2012 - 11:37 AM

    Veteran

  • Veteran
  • 52679 battles
  • 7,331
  • [0WNED] 0WNED
  • Member since:
    02-23-2011
Odpovědi nalezneš zde:
http://forum.worldof...v-a-pravidelne/
Co se týká nahlášení teamkillera, můžeš zkusit poslat replay na support.

XiTiX #24 Posted 17 September 2012 - 01:31 PM

    Brigadier

  • Player
  • 18052 battles
  • 4,597
  • Member since:
    05-01-2011
Mne tie tikety support zavrel s tym, ze to riesi teamkill system a ze oni uz ziadne dalsie postihy nebudu riesit.

Derp_Trollington #25 Posted 17 September 2012 - 02:41 PM

    Veteran

  • Veteran
  • 52679 battles
  • 7,331
  • [0WNED] 0WNED
  • Member since:
    02-23-2011
Jo, já mám takové informace taky. Ale za zkoušku nic nedá.

FrenkeeS #26 Posted 29 September 2012 - 05:58 PM

    Private

  • Player
  • 11879 battles
  • 5
  • Member since:
    04-07-2012
Dlouho jsem koumal jak nahrávat perfektní videa ve WoT i při slabém PC.
Hlavní kámen úrazu je ten že slabší stroje při zapnutí nahrávání neskutečně sníží FPS a udělá tak hru nehratelnou. Jedna z možností je mít povolené replaye(možnost přehrání celé bitvy kdykoliv si vzpomenete). Takže ukázková situace : Hrajete na publicu a vtom se vm stane že zrovna artynou zabijete dva tanky naráz a vy pak litujete že to nemáte nahrané ve frapsu, ale pokud budete mít toto nastavení povolené(replaye) tak jednoduše po bitvě zajdete do složky (C:/games/world_of_tanks/replayes/jmenosouboru) kde jméno souboru se skládá z datumu a jména tanku s kterou jste hráli bitvu. Tento soubor otevřete a spustí se vám WoT a začne bitva přesně tak jak jste jí odehráli, přičemž můžete ještě zpomalovat a zrychlovat čas apod.

A díky této vychytávce zrychlování a zpomalování času se dá využít při natáčení videí - Takže máte spuštěný replaye(záznam z bitvy) a máte zhruba 40 FPS, zapnete fraps a najednou z těch 40 je 15....což je strašný se na takové video potom dívat, takže snížíte rychlost přehrávání na 1/2 a najednou máte 80 FPS bez frapsu a když ho zapnete tak se dostanete na nějakých 30 což je už slušná kvalita na nahrávání. Zároveň díky tomu že si zpomalíte čas si můžete dovolit nastavit grafiku na max detaily.

Takže čím více zpomalíte čas ve WoT tím více FPS....samozřejmě kdo bude koukat na zpomalené video, asi nikdo takže si budete muset pořídit nějaký program na editaci videa a v něm to video zrychlit přesně o tolik co jste zpomalili ve WoT(Sony vegas apod.)

Zároveň počítejte že když má bitva délku 15 minut a vy zpomalíte čas na polovinu tak bitva potrvá 30 minut, což znamená že výstupní soubor z frapsu bude mít cca mezi 20 - 50GB takže si udělejte místo na disku(Pokud nepoužijete kompresi videa počítejte i se 100GB).

Ikdyž jsem v celém článku používal jako příklad fraps ta kje to z toho důvodu že ho zná většina uživatelů, já osobně bych doporučil na nahrávání MSI afterburner právě ve kterém se dá nastavit komprese videa v kodeku MJPEG - tam jsem se dostal s FULL HD obrazem a 60FPS na velikost souboru 1,5Gb za 5 minut což není špatné.

Pokusím se ještě dnes možná zítra jsem dát ukázku videa jak to vypadá a snad během přístího týdne udělám komplet TUTorial.

Díky za přeštení a lovu zdar.

iLuZiOn123 #27 Posted 24 April 2013 - 06:30 PM

    Private

  • Player
  • 18331 battles
  • 23
  • [SKMCZ] SKMCZ
  • Member since:
    05-26-2012
ja tomu nechapem jak ten zazanam dam na youtube

Findejs #28 Posted 27 May 2013 - 11:51 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 9122 battles
  • 1,326
  • Member since:
    04-08-2011

View PostiLuZiOn123, on 24 April 2013 - 06:30 PM, said:

ja tomu nechapem jak ten zazanam dam na youtube
se optej podpory na yt,ať ti vysvětlí co a jak

minduton #29 Posted 28 May 2013 - 05:34 AM

    Major

  • Player
  • 26757 battles
  • 2,641
  • Member since:
    04-02-2012
Pošli to emailem na http://www.myreplays.ru, za 2-3 týdny ti to převedou na youtube.

DemonSemen #30 Posted 28 May 2013 - 09:49 AM

    Captain

  • Player
  • 15827 battles
  • 2,146
  • Member since:
    08-25-2012
Případně si můžeš nabít kredit (já to nabíjel přes paypal) a když se prokoušeš tím jejích zoufalým UI, tak si tam můžeš nastavit, aby ti to nahráli rychleji (do cca hodiny to pak máš na YT) a třeba i bez toho jejich loga.

steelwarior #31 Posted 07 July 2013 - 02:03 AM

    Corporal

  • Player
  • 31668 battles
  • 136
  • [PD_CZ] PD_CZ
  • Member since:
    06-25-2012
S grabováním videa z repleju jsem experimentoval cca 1/2 roku. Od Camtasie až po Fraps. Nejméně komplikované a bez jakéhokoliv problému mě pracuje Fraps posledni verze. Sice je pravda, že uloží 3:38 min. video do 10GB, ale snímá to v plném HD rozlišení 1920x1080 při 25 FPS. 25FPS kvůli převodu do standardního DV Widescreen 16:9 rozlišení.
Editovat lze v mnoha programech, zaleží na tom, jaké video chcete dělat. Jestli jen převod z repleje do videosouboru pak asi bude stačit Virtual Dub.
Chcete-li však střihat a různě video upravovat, tak ak v programu, který Vám umožní práci v několika stopách, aplikaci filtrů a možnost vkládat statické obrazy. To samé platí i o zvukových stopách. Mě osobně se nejvíc osvědčil program od Adobe, Premiera Elements, což je ořezaná verze profesionálního střihového studia Adobe Premier.
V Elements lze pracovat, v 8 verzi až  8 stopami videa a zvuku. Je hromada věcí, které se v tom musí dělat přes ruku, ale jde to. Co 8 neumí je video v plném HD. To zvládají novější verze. Přečíst si to můžete zde: http://amsoft.cz/Pro...ereel/main.html nebo na offiko webu.
Premiera umí i rovnou připravit video pro Youtube, nebo nahrát na disk. Z vlastní zkušenosti však je lepší nahrát na disk a na Youtube nahrávat až pak. Kvalita videa je pak lepší.
Ti co se budou ohánět tím, že nemají výkonné stroje mohu jen říci, tak nestříhejte video. Z komprimovaných souborů nikdy nevyleze nic hezkého. Komprimuje se až finální výsledek. Pracuje se se surovými daty.
Ukázka z Fraps a Premiera v. 8
El - Hallouf

Edited by steelwarior, 07 July 2013 - 02:27 AM.


RIKO__ #32 Posted 17 September 2013 - 06:28 PM

    Sergeant

  • Player
  • 72222 battles
  • 205
  • Member since:
    08-04-2012
já mám ten problém, že a´t použiju jakýkoliv program na zachycení videa,  jakmile spustím replay tak je tam jen bílo

WulfCz #33 Posted 30 October 2013 - 09:23 PM

    Private

  • Player
  • 19743 battles
  • 3
  • [_TRIP] _TRIP
  • Member since:
    10-26-2012
Chtěl jsem se zeptat, jak zpracovat replaye. V té chtěl jsem zpracovat video z pár povedených bitev, ale nejsem si jistej jestli jsme zvolil správnou cestu, nebo jsem jen neměl trpělivost. Když jsem si daný replay našel ve složce a pustil ho. Začalo to nabíhat stejně jako hra WoT... pak tam bylo to přihlásit, ale po 15 minutách to pořád ukazovalo načítání... je tohle špatná cesta, jak otevřít replay? Druhá možnost je, že teď na konci měsíce mam vždy úplně příšerně pomalý net...

LooBoss #34 Posted 17 January 2014 - 10:48 AM

    Private

  • Player
  • 12468 battles
  • 5
  • [FIPA] FIPA
  • Member since:
    09-13-2013

View PostRIKO145, on 17 September 2013 - 06:28 PM, said:

já mám ten problém, že a´t použiju jakýkoliv program na zachycení videa, jakmile spustím replay tak je tam jen bílo

 

Mám ten samý problém. Ukazatel průběhu bitvy bílý, nevidím protihráče, ukážou se, až je zaměřím... Nevíte, čím by to mohlo být?



SuperKravatak #35 Posted 03 June 2014 - 10:03 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 59215 battles
  • 1,531
  • [_AF_] _AF_
  • Member since:
    12-11-2013

View PostLooBoss, on 17 January 2014 - 11:48 AM, said:

 

Mám ten samý problém. Ukazatel průběhu bitvy bílý, nevidím protihráče, ukážou se, až je zaměřím... Nevíte, čím by to mohlo být?

 

A dělá ti to i Bandicam? Já s tím nahrávám a v pohodě pak dávám ty videa na YouTube.



alda321 #36 Posted 01 July 2015 - 08:41 AM

    Vítěz 1. CCCupu

  • Player
  • 38817 battles
  • 6
  • Member since:
    09-08-2012

Poprvé jsem zkusil Bandicam a replay z WoT je bez obrazu. Když je na monitoru cokoliv jiného, obraz je nahraný.

Nedá se něco přenastavit?



Najlvin #37 Posted 08 July 2015 - 08:05 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 19048 battles
  • 1,133
  • [T54CS] T54CS
  • Member since:
    08-23-2014

Pokud vám nejde přehrát replay ve hře, je to pravděpodobně díky tomu, že pochází ze starší verze hry a ta současná ten replay zkrátka nepřehraje. Pro přehrání starších replayů je potřeba si stáhnout verzi klienta, na které ten replay vznikl. Případně exitují nějaké další programy, ale jejich funkčnost není nikdy na 100%.

 

Jinak pro natáčení videí z WoT, ať už replaye nebo naživo, se mi nejvíce osvědčil Shadow Play od Nvidia - narozdíl od ostatních softwarových programů jako Fraps či Bandicam to má tu výhodu, že to minimálně zatěžuje PC. Shadow Play totiž pracuje přímo s grafickou kartou a videa z něj jsou velice kvalitní. Viz moje videa ze hry. Podporují to ale jen novější karty od Nvidie.



Najlvin #38 Posted 08 July 2015 - 08:08 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 19048 battles
  • 1,133
  • [T54CS] T54CS
  • Member since:
    08-23-2014

View Postalda321, on 01 July 2015 - 08:41 AM, said:

Poprvé jsem zkusil Bandicam a replay z WoT je bez obrazu. Když je na monitoru cokoliv jiného, obraz je nahraný.

Nedá se něco přenastavit?

 

U Bandicampu se podívem v tom hlavním panelu, jestli tam máš zapnuté natáčení z her nebo jen výřez plochy. Jsou to ty dvě velké ikony hned pod tím počítadlem času. Pokud chceš nahrávat z nějaké hry, musíš přepnout na tu ikonu ve tvaru gamepadu. Pokud chceš nahrávat jen plochu a práci v programech windows, tak přepni na ten obdélník.




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users