CroTRAX traži nove i nadobudne članove
TraxHora
12 Apr 2012
Noviji klan sa starim igračima traži dobre igrače sa smislom za humor (obavezno) i željom za druženje, te naravno krajnjim ciljem clan wars i ubiranje love 
Za ulazak u [TRAX] klan je potrebno imati barem jedan tier 8 tenk ili tier 6 arty, svi koji su ispod tih gabarita prijavite se u naš wing [TRAX2] tamo se primaju igraci od tier 1-7.
Obavezni su: Forum, TS, i sudjelovanje u CW
Edited by TraxHora, 05 June 2012 - 11:31 PM.
Za ulazak u [TRAX] klan je potrebno imati barem jedan tier 8 tenk ili tier 6 arty, svi koji su ispod tih gabarita prijavite se u naš wing [TRAX2] tamo se primaju igraci od tier 1-7.
Obavezni su: Forum, TS, i sudjelovanje u CW
Edited by TraxHora, 05 June 2012 - 11:31 PM.
Ferata
19 Apr 2012
pozz ljudi... JEL IMATE KAKAV TS ? da vas dođem nesto upitat... EX -=}CES{=- da se druzimo u cas nasem crotu..
TraxHora
23 Apr 2012
reci tigar kaj te zanima, ako je nesto privatno dodaj me na listu pa privatni kanal..
bencixxx
29 Apr 2012
e ja sam novi ovde, poceo sa ekipom prije mjesec dana ali svi su se ohladili od WoT osim mene evo bas danas kupujem IS-3
dosadno mi ovako sam pikati, pa ako me primate , voljan sam uciti
a i zajebancija mi fali,
samo molim te opisi ovdje ukratko sto i kako da dodjem do upisa u klan, trazim HR clan
dosadno mi ovako sam pikati, pa ako me primate , voljan sam uciti
samo molim te opisi ovdje ukratko sto i kako da dodjem do upisa u klan, trazim HR clan
TraxHora
29 Apr 2012
naravno dobrodošao si kod nas, mi smo balkancki klan vecinom iz HR, ali i iz okolice, svi korektni i dobri decki i cure... poslao sam ti pozivnicu za klan, odi na wot stranicu log in i na profilem tamo te čeka pozivnica samo ju potvrdi i unutra si pa cu ti onda dati sve ostale podatke
srkyB
10 May 2012
momci ja i mojih par frendova smo zainteresirani za klan, znači svi smo oko 5 tiera sreo sam nekog od vaših pa mi je poslao poziv za klan, ali nisam prihvatio jer nisam znao kako jbg...
TraxHora
11 May 2012
nema frke kompa, poziv ti je na wot EU stranici tamo odes log in i pod profile/invitations. samo potvrdis a ako ti je istekao reci pa cu opet poslati i daj mi imena svojih kompica koji bi isto dosli ili im reci da odu na wot eu str na community/clans i tamo u trazičlicu upisati TRAX i join clan i ja cu ih potvrditi
srkyB
11 May 2012
ok... rijeit čemo to, jel imate kakav ts?? pogledao sam za pozive, ali ništa...
Edited by srkyB, 11 May 2012 - 10:15 PM.
Edited by srkyB, 11 May 2012 - 10:15 PM.
forzee
12 May 2012
Mogu ja u klan? imam dobre tenkove, T6 arty, T7 heavy (jos malo pa 8) i T8 med.
Antun86
20 May 2012
Koliko vas ima u klanu i jel igrate CW, ako da i ja bih se priključio. Za sada je najjače što imam tier 9 tenk vk4502 (P) aus B i E75 ali imam istražene i mausa, Panthera 2 te GW Tigera samo fali srebrnjaka za kupiti ih
TraxHora
21 May 2012
sada nas je 86 u klanu, igramo cw, zasada ne bas uspijesno nismo jos obavili landing ali u nadi je spas kazu (ali je nada i kurva)
tenkici su ti taman, maus vrlo dobrodosao, saljem ti pozivnicu a kada udes dat cu ti i ostale stvari vezane uz klan...