←  Klanska regrutacija

Main page

»

CroTRAX traži nove i nadobudne članove

TraxHora's Photo TraxHora 12 Apr 2012

Noviji klan sa starim igračima traži dobre igrače sa smislom za humor (obavezno) i željom za druženje, te naravno krajnjim ciljem clan wars i ubiranje love :Smile_blinky:

Za ulazak u [TRAX] klan je potrebno imati barem jedan tier 8 tenk ili tier 6 arty, svi koji su ispod tih gabarita prijavite se u naš wing [TRAX2] tamo se primaju igraci od tier 1-7.

Obavezni su:  Forum, TS, i sudjelovanje u CW

Edited by TraxHora, 05 June 2012 - 11:31 PM.

trata's Photo trata 18 Apr 2012

alo sad mo se
sreli kako da pocmemo

TraxHora's Photo TraxHora 19 Apr 2012

45 članova i raste ajmo ljudi trebate nam za clan wars :)

Ferata's Photo Ferata 19 Apr 2012

pozz ljudi... JEL IMATE KAKAV TS ? da vas dođem nesto upitat... EX -=}CES{=- da se druzimo u cas nasem crotu..

TraxHora's Photo TraxHora 23 Apr 2012

reci tigar kaj te zanima, ako je nesto privatno dodaj me na listu pa privatni kanal.. :)

zek0pek0's Photo zek0pek0 23 Apr 2012

pozdrav ex  -=}CES{=-

puno uspjeha želim

zookk's Photo zookk 24 Apr 2012

jel to CES iz AA?

TraxHora's Photo TraxHora 24 Apr 2012

je je AA ;)

bencixxx's Photo bencixxx 29 Apr 2012

e ja sam novi ovde, poceo sa ekipom prije mjesec dana ali svi su se ohladili od WoT osim mene evo bas danas kupujem IS-3
dosadno mi ovako sam pikati, pa ako me primate , voljan sam uciti :P a i zajebancija mi fali,
samo molim te opisi ovdje ukratko sto i kako da dodjem do upisa u klan, trazim HR clan

TraxHora's Photo TraxHora 29 Apr 2012

naravno dobrodošao si kod nas, mi smo balkancki klan vecinom iz HR, ali i iz okolice, svi korektni i dobri decki i cure... poslao sam ti pozivnicu za klan, odi na wot stranicu log in i na profilem tamo te čeka pozivnica samo ju potvrdi i unutra si pa cu ti onda dati sve ostale podatke :)

PrOuDcRoAt's Photo PrOuDcRoAt 29 Apr 2012

pozz CES-ovci sretno i puno uspjeha!

srkyB's Photo srkyB 10 May 2012

momci ja i mojih par frendova smo zainteresirani za klan, znači svi smo oko 5 tiera sreo sam nekog od vaših pa mi je poslao poziv za klan, ali nisam prihvatio jer nisam znao kako jbg... :(

TraxHora's Photo TraxHora 11 May 2012

nema frke kompa, poziv ti je na wot EU stranici tamo odes log in i pod profile/invitations. samo potvrdis a ako ti je istekao reci pa cu opet poslati i daj mi imena svojih kompica koji bi isto dosli ili im reci da odu na wot eu str na community/clans i tamo u trazičlicu upisati TRAX i join clan i ja cu ih potvrditi ;)

srkyB's Photo srkyB 11 May 2012

ok... rijeit čemo to, jel imate kakav ts?? pogledao sam za pozive, ali ništa...
Edited by srkyB, 11 May 2012 - 10:15 PM.

forzee's Photo forzee 12 May 2012

Mogu ja u klan? imam dobre tenkove, T6 arty, T7 heavy (jos malo pa 8) i T8 med.

IIvo's Photo IIvo 13 May 2012

Pozz, jel može pozivnica?

TraxHora's Photo TraxHora 17 May 2012

moze tigar saljem ;)

Antun86's Photo Antun86 20 May 2012

Koliko vas ima u klanu i jel igrate CW, ako da i ja bih se priključio. Za sada je najjače što imam tier 9 tenk vk4502 (P) aus B i E75 ali imam istražene i mausa, Panthera 2 te GW Tigera samo fali srebrnjaka za kupiti ih

TraxHora's Photo TraxHora 21 May 2012

sada nas je 86 u klanu, igramo cw, zasada ne bas uspijesno nismo jos obavili landing ali u nadi je spas kazu (ali je nada i kurva) :) tenkici su ti taman, maus vrlo dobrodosao, saljem ti pozivnicu a kada udes dat cu ti i ostale stvari vezane uz klan...

sigurnitipovi1x2's Photo sigurnitipovi1x2 21 May 2012

moze pozivnica
Get the IPS Communities App for iPhone now!