Kolejna runda naszego Twitter Quizu odbędzie się w środę. Będziecie mieli ponownie okazję wykazać się wiedzą na temat czołgów.
Pełen tekst wiadomości
Zwycięzcy 12 edycji:
ambush78
Ironbreaker
phantastik
Tajfunik
Deathbringer
pavel1269
Platemo
Souquet
10psk
_Krix_

Twitter Quiz #12
Started by Community, Apr 17 2012 10:54 AM
13 replies to this topic
#2 Posted 18 April 2012 - 05:01 PM
witam. To był mój pierwszy quiz w którym brałem udział więc mam dwa małe pytanka :-) kiedy będzie wiadomo kto wygrał którąś rundę? Bo miałem dobrą odpowiedź w 4.
A, no i drugie pytanie - co jeśli ktoś zapomniał (w sensie ja
) przed odpowiedzią zapomniał napisać swój login w grze ale na twitterze jest taki sam? :-)
pozdro
A, no i drugie pytanie - co jeśli ktoś zapomniał (w sensie ja

pozdro
#8 Posted 19 April 2012 - 11:42 AM
sory za głupie pytanie, żeby odpowiedzieć na pytanie w tym Twitter quizie to muszę kliknąć reply na pytaniu?
#12 Posted 20 April 2012 - 07:35 AM
#13 Posted 21 April 2012 - 06:01 PM
Mam pytanie odnosnie zwyciezcy pytania 3. Jak szybko udzielil odpowiedzi???
Mi zajelo to okolo 3 sekund i jestem ciekaw jak szybki musze byc zeby wreszcie wygrac w tym konkursie?
moze powinienem wysylac odopowiedzi zanim jeszcze ukaze sie pytanie co ?.......?
Mi zajelo to okolo 3 sekund i jestem ciekaw jak szybki musze byc zeby wreszcie wygrac w tym konkursie?
moze powinienem wysylac odopowiedzi zanim jeszcze ukaze sie pytanie co ?.......?
#14 Posted 24 April 2012 - 09:01 AM
jkop, on 21 April 2012 - 06:01 PM, said:
Mam pytanie odnosnie zwyciezcy pytania 3. Jak szybko udzielil odpowiedzi???
Widocznie byłem szybszy, strone trzeba odświeżać ręcznie żeby jak najszybciej w ogóle zobaczyć pytanie, plus mieć swoją ksywe do szybkiego wklejenia, ostatecznie szybkie pisanie i wszystko to zwiększa szanse... Mogą jeszcze dochodzić odpóźnienia sieci jak jest zawalona, czasem twitter jakiś błąd wywali...
1 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users