←  Off-topic

Main page

»

Financne naklady

Jackhammer_I's Photo Jackhammer_I 20 Apr 2012

Wot hram cca 2 mesiace a pomalicky tam zacinam vrazat peniaze,zatial nic horibilne nejakych 15 libier.
Chcem sa spytat po akej dlhej dobe ste zacali vrazat do wotka peniaze vy,na to ze je to free to play to moze vyjst pekne draho :D
Ako zatial ma to bavi velmi,sice mensie frustracie tu su kedze hram iba random ale stale ma co ponuknut tato hra.
Po akej dobe vas zacalo wot nudit(ak sa tu dakto taky najde) a olutovali ste vrazene peniaze?
Pripadne sa mozte podelit s nami kolko ste uz minuli na wot.
Nie som nejaky zgrlos ale ide mi o to aby som po dalsich dvoch mesiacoch s tym nesekol a prasuli skoda kedze sa to moze pekne nakopit (u takeho Team Fortress 2 za 7£ som stravil 1400 hodin)

Kaindra's Photo Kaindra 20 Apr 2012

WOT je free a tvari se tak, ze to je super hra na to, ze je zadarmo. Pravda je takova, ze spousta hracu do toho investovalo daleko vic penez nez kdyz by si koupili jinou hru. Dokonce se da rict, ze to je nejdrazsi hra. Pokud expis nejaky tanciky tak pul roku by te to melo bavit. Za ty prachy co sem do toho dal, tak bych ocekaval od WOT daleko vic. Realita je takova, ze oni vymysleji pouze updaty ve stylu - pridame nove tanky a mapy. To te nuti kupovat si goldy. Na hrace z vysoka kaslou. Akce co maj jsou dost zamereny na to z tebe vytahnout prachy. Tato hra ma velky potencial, ale zacina nudit. Je to furt dokola, furt dokola jezdis random s debilama. Jedina sance je si jit zahrat roty ci CW, ale i tak je to furt dokola. Zadny novy mod nejsou schopni vymyslet, radsi vymysli milion zpusobu jak z lidi vytahnout prachy.

Idahou's Photo Idahou 20 Apr 2012

Kaindru směle ignoruj, tuhle hru nesnáší a stejně mu tam naskakují desítky bitev za den, což mluví za vše :)

Já poprvé do toho dal asi tři stovky hned jak to vydali, v betě jsem strávil dost času, hra mě bavila a tak jsem si řekl, že nebudu sketa a hru náležitě ocením. No, pak mě chytli cw, takže jsem dával další peníze na premko, abych se rychleji posunul na použitelné stroje, po cw jsem už tolik premko nepotřeboval, ale zase jsem si dopřával premiových tanků. Celkově jsem do tohod al kolem dvou tisíc, což není až zas tak moc, vzhledem k tomu, že hra mě baví přes rok a půl. Kydy že za svý peníze nic nedostaneš, jsou rkavina, vždy máš jasně dané co a jak dostaneš. Teď už do toho peníze nedávám a to především proto, že nemám nervy hrát se zombíkama - což je podle mě největší chyba wg, že dopustili aby se nám anbojišti proháneli E-100 s 37% w/r hráčem...

Idahou smele ignoruj, on je demagog a nevidi si pres nos navic WG leze jenom do zadku. Je to takovy mistni hlupak. Uz jenom z prvni jeho vety leze lez jako vez, nikdy sem nerekl, ze tuto hru nesnasim, proste tenhle clovek je mimo a neni dobre se podle neho orientovat.

JohnTravolta's Photo JohnTravolta 20 Apr 2012

ja osobne som do WoT uz vrazil 40e.  :o
Prvz ray som si kupil goldy ked davali 10% navyse a kupil som si Typ.
Druhy raz to bolo teraz nedavno ked som si za polovicu kupil Matildu.

Inak goldy pouzivam len na odmontovanie vybavenia z tanku.
Nastastie nie som v ziadnom klane takze zlate naboje ci spotrebaky nemusim riesit.

Idahou's Photo Idahou 20 Apr 2012

A kaindra zase rozjíždí svoji šarádu :D stačí se podívat na tvé příspěvky, neděláš nic jiného, než že jen nadáváš.

S místním hlupákem jsi to vystihl, jen v osobě jsi se spletl, ty jsi tady totiž za vidláckýho šaška, nediskutuješ, nekomentuješ, jen při každé příležitosti brečíš a nadáváš. Jsi zaseknutá deska, která si nalhává, že mínusové body dostává za to, že jsi kritický a ne za to, že tu sazíš jeden kreténský příspěvek za druhým.

Když tu Blaf založil téma, ve kterém blahopřál WoT k výročí, okamžitě jsi se tam nacpal jen aby jsi oznámil, že ty nikomu blahopřát nebudeš, u každé novinky je tvůj sprostý nic neříkající vyblitek, ale stejně budeš vždy a všude dělat haura, jak do toho cpeš peníze a přitom je to táááák strašná hra. Přitom jakmile se do tebe někdo trefí, hned jsi sprostej jak Anežka dlaždičová.

Sbíráš zvesela mínusové bodíky a zubíš se u toho, děláš šaška a vůbec si neuvědomuješ, že děláš ostudu sobě, ale i tvému klanu. Mimochodem pár lidí z té "tvé" party jsem potkal, docela fajn lidi a kupodivu máme na tebe i dost podobný názor :D

Hlupakovi nevysvetlim, ze je hlupak Idahou. S tebou nema cenu si povidat protoze si hlupak. Tim je vysvetleno vse lamicko.

acid23's Photo acid23 20 Apr 2012

taky jsem panum z WG venoval necelou tisicovku - koupe DVD a goldy na Typa...

o.t. pro Idahou a Kaindru
nechcete uz s tim spamovanim prestat? inteligencne jste dle meho asi na stejne urovni, kdyz s tim nejste ani jeden schopen prestat, takze si moc nevycitejte a zkuste priste treba PM a neobtezujte ostatni...

Findejs's Photo Findejs 20 Apr 2012

Taky jsem investoval nějakou korunu,1x měsíčně tak 300-600 Kč po dobu cca půl roku? (možná o trochu víc),ale od jistý doby skoro vůbec nehraju a už jim nedám ani halíř.
acid23: pod tvoje o.t. se podepisuju
edit: do výdajů jsem zapoměl přičíst koupi "bambusáka"

deglaser's Photo deglaser 20 Apr 2012

View PostFindejs, on 20 April 2012 - 12:32 PM, said:

Taky jsem investoval nějakou korunu,1x měsíčně tak 300-600 Kč po dobu cca půl roku? (možná o trochu víc),ale od jistý doby skoro vůbec nehraju a už jim nedám ani halíř.
acid23: pod tvoje o.t. se podepisuju

Přesně tak když je hodím do wc a spláchnu tak je to samý.  :Smile-playing:

Crabtr33's Photo Crabtr33 20 Apr 2012

mno, ale to mas s kazdou zabavou. kdyz jdes parit, tak z toho taky druhy den uz nic nemas, krome kocoviny ;).

Holota's Photo Holota 20 Apr 2012

Od zacatku hrani do ted jsem investoval jen do premiaku. tzn 250kc mesicne. Hra me od bety nejak nezacla nudit. Ale mozna je to tim ze jsem mel nucenou pauzu skoro tri mesice koncem minuleho roku. Ale doufam ze me jen tak nudit nezacne :)

blafc's Photo blafc 21 Apr 2012

Já mám ted zakázáno dát do WoT nějaký prachy, mámě přišel účet :D (1900 KČ), takže goldy mají u mě chvíli pauzu :D
Jinak mam TYPa59, RAM II, Churchilla, občas to vrazim do premka.

Rounce's Photo Rounce 21 Apr 2012

Já sem to této hry eště nic nedal a zatím se teho držím sice mě trvá nahrát nějaké tank dýl ale zas si zlepším schopnosti celkově.

Findejs's Photo Findejs 21 Apr 2012

Jak Rounce naklepnul,zajímalo by mě,jak velkej vliv na styl hraní má vlastnění/nevlastnění prémiáku. Například s prémiákem mám tendence hrát víc nezodpovědně? (střely bez pořádnýho zamíření,cpu se moc dopředu,nekreju se tak dobře,jak bych měl...)

JejKey's Photo JejKey 21 Apr 2012

IMHO (dva měsíce premiáku za celou dobu) tě nevlastnění premiáku nutí k tomu:
- líp mířit (nemůžeš si dovolit netrefit/dingnout střelou za 1k kreditů, protože to kreditová peněženka nemá ráda)
- líp se krýt (peněženka)
- víc nakládat/svítit (protože tohle má peněženka ráda)

Prostě na vyšších tierech se musíš víc snažit, abys měl víc xp a neprodělával/neprodělával tak moc. S premiákem tě to tak moc nenutí, můžeš dělat si dovolit dělat blbosti a stejně svoje xp a kredity dostaneš.

Rounce's Photo Rounce 21 Apr 2012

Pak tolik lidí nadává na ostatní že neumijo hrat s tierem IX nebo výš protože nikdy nezkusili jaký je to hrát bez premium. Takže třeba is-4 umře za minutu a půl od začátku bitvy je teho víc

JohnTravolta's Photo JohnTravolta 21 Apr 2012

Ani nejde o to ze s normalnym tankom by som sa musel viac snazit. Vzdy hram naplno bez ohladu na to ci sedim v type alebo IS-4.

Problem je skor v tom ze s normalnym tankom hram viac nervoznejsie.
Pri miereni pockam radsej pol sekundy dlhsie, 2x si rozmyslim ci vykuknem spoza rohu alebo ci predsa len tu heavinu rushnem a budem sa ho snazit utancovat.
No a prave tato nervozita vacsnou sposobuje ze s normalnym tankom hram ako debil  :Smile-hiding:

S premiovym tankom je hra zabavnejsia pretoze sa mozem viac uvolnit, hrat agresivnejsie a nemusim mysliet na cenu oprav a nabojov.

Ale zas odkedy mam premiovy tank, mozem hrat odvaznnejsie aj s normalnym tankom pretoze viem ze aj ked ma 2x po sebe v T-54 znicia a prerobim 40k sriebra tak zahram jednu hru v type a som naspat na 0.

EDIT: nvm, zle som pochopil o com je rec  :unsure:

Wingnade's Photo Wingnade 21 Apr 2012

Já investoval 2*500, ty jsem proměnil za 11000 goldů. A můžu říct že jsem udělal dobře, za svoje peníze jsem dostal hodně. Nejsem žádný pracháč ani děcko, abych nevědel co s prachama, anebo to za mně zaplatil někdo jiný. Tím pádem není můj problém že bych sypal prachy bez rozmyslu a pak se ještě divil, co jsem provedl za hlouposti.

Crabtr33's Photo Crabtr33 21 Apr 2012

no, ja si myslim, ze herni styl s premium/nepremium uctem moc menit nelze. Dobry hrac bude hrat stejne bez ohledu na typ uctu. Delsi mireni si proste nemuzes vzdy dovolit, moc pasivni hru s danym tankem taky ne. Spatny hrac voli nevhodny styl at ma premium nebo ne. V tomto bych spojitost moc nevidel.

To spis u premium tanku k tomuto dochazi, kdy hrac dostane solidni kredity i kdyz udela minimum.
Get the IPS Communities App for iPhone now!