←  Off-topic

Main page

»

Financne naklady

Vostep_eSuba's Photo Vostep_eSuba 26 Apr 2012

Pokus.

Godzilla1's Photo Godzilla1 27 Apr 2012

Puvodne sem se zarekl ze neinvestuju ani kacku, nakonec jsem vymeknul a koupil jedno premko pred T34 abych ju stihl, plus sem podstatne rozsiril garaz oproti zakladu a investice nelituju tedy cca 600kc hraju od closed bety takze hm tusim ze nejaky rok a pul cca.

XiTiX's Photo XiTiX 27 Apr 2012

WoT ma zaujimavu vlastnost v tom, ze ked sa rozhodnes, ze tvoj endgame tank bude Marder II, alebo KV tak mozes potom mastit vklude a bez potreby nejak investovat. Caty a roty su k dispozicii aj vo free verzii takze nie je nutne nejak investovat. Zaroven pri pocte akcii, ktore WG organizuje sa da prist k celkom slusnym sumam zlatakov. Myslim, ze som doteraz vyhral okolo 6500 - 7000 zlatakov a to sa zucastnujem len sporadicky a len na urcite druhy sutazi.

To neznamena, ze som F2P hrac, len naznacujem, ze v zavislosti na tom, co kto od hry ocakava sa to da. Hlavne sa mi paci to, ze na rozdiel od inych  hier su premiove tanky vykonovo slabsie ako ich bezplatne alternativy a ze vyhody, ktore poskytuju su viac v ramci pohodlia ako pay2win. Opacna filozofia totiz v inych hrach takmer znehodnotila PvP pre novych hracov a hracov, ktori z nejakeho dovodu neplatia.

cNNk's Photo cNNk 30 Apr 2012

Do hry sem dal cca 1000,- coz je dneska normalni investice za Ackovej herni titul, jenze  u vetsiny her sem nestravil tolik casu. Kdyz to spocitam tak sem dal cca 1kč za 1h hodinu hrani wot coz je investice dost smesna. Kazdopadne ty prachy sem investoval hlavne na zacatku, po par incidentech a komunikaci se supportem muzu rict, ze stejne jako hodne mych kamaradu z klanu sem se rozhodl, ze uz WG neuvidi ani korunu - usnuli hodne na vavrinech, hraci sice pribejvaj, ale jadro hry delaj ty hraci co to hrajou dlouho, co do ty hry dali vic nez jen kupu penez.

Chosse_cz's Photo Chosse_cz 04 May 2012

Tk do WoT sem investoval jen 250 kc.... pro prem. acc... ale jak sem zjistil tenhle celej princip a postup teto hry tak je strasne zavisla na hracich kteri bez uvazeni, nebo pro svoje ego( aby ukazaly jak maji skvely stat.)investujou nemalou castku penez.... ehh nerozumim tomu k cemu... cela hra dokola.. hraju jen random zapasy.... to same-to same-to same( leva-prava-stred) a tak uz jen kvuli stereotypu tehle hry nemam v planu investovat zadne penize....
Naco?... chlubit se ze jsem s lowe-typ59-KV-5-Chirchill-valentine nebo jinym prem. tankem zkosil tolik lidi a ziskal sem tolik exp a penez?.... podle me i ty co se tvari ze jsou inteligentni si myslim ze ste hracsky uplne na dne....
Free acc.
sem tu necely mesic a po mesici sem se vysplhal tak nahoru ze sem k tomu nepotreboval ani sms...( 1300 zapasu) IS-T-34-85-M8A1-KV-SU5  v garazi... v banku do tedka mam neco kolem 850K.... takze jestly si poridim prem. acc nebo prem. tank a budu mit rychlejc vyssi tridu tanku za necely mesic je pro mne uplna hovadina.... nekdo tu je rok, nekdo rok a pul, doufam ze se nekdy stretnem za 2-3 roky u teto same debaty kdo kolik dal do tehle ehh takzvane free hry.....

akcido's Photo akcido 04 May 2012

já teda nevím, ale já při hře nemyslím na to, jestli sedím v prémium tanku nebo ne a jestli mám vystřelit nebo ne, protože má nepřítel jen pár HP a mě střela stojí 1k, takže se mi vlastně nezaplatí. To už mi přijde trošku magořina takhle nad hrou uvažovat. Pokud tak někdo uvažuje dost to může neblaze ovlivnit jeho herní projev.

deglaser's Photo deglaser 04 May 2012

Ono taky za peníze od nich nic nedostaneš jen samý vehikly kromě KV5. :arta:

Crabtr33's Photo Crabtr33 06 May 2012

Chosse_cz, on 04 May 2012 - 09:45 AM, said:

Tk do WoT sem investoval jen 250 kc.... pro prem. acc... ale jak sem zjistil tenhle celej princip a postup teto hry tak je strasne zavisla na hracich kteri bez uvazeni, nebo pro svoje ego( aby ukazaly jak maji skvely stat.)investujou nemalou castku penez.... ehh nerozumim tomu k cemu... cela hra dokola.. hraju jen random zapasy.... to same-to same-to same( leva-prava-stred) a tak uz jen kvuli stereotypu tehle hry nemam v planu investovat zadne penize....
Naco?... chlubit se ze jsem s lowe-typ59-KV-5-Chirchill-valentine nebo jinym prem. tankem zkosil tolik lidi a ziskal sem tolik exp a penez?.... podle me i ty co se tvari ze jsou inteligentni si myslim ze ste hracsky uplne na dne....
Free acc.
sem tu necely mesic a po mesici sem se vysplhal tak nahoru ze sem k tomu nepotreboval ani sms...( 1300 zapasu) IS-T-34-85-M8A1-KV-SU5  v garazi... v banku do tedka mam neco kolem 850K.... takze jestly si poridim prem. acc nebo prem. tank a budu mit rychlejc vyssi tridu tanku za necely mesic je pro mne uplna hovadina.... nekdo tu je rok, nekdo rok a pul, doufam ze se nekdy stretnem za 2-3 roky u teto same debaty kdo kolik dal do tehle ehh takzvane free hry.....

no ja nevim, ale ja si zadny premium tank nekupoval kvuli chlubeni, to mi prijde dost divny, ze takto uvazujes. Ja jsem si porizoval Lowe proto, ze jsem chtel mit nejaky tank na dobu, kdy uz nebudu kupovat premko. Navic, vydelat na velky tanky neni zase az tak rychle ani s premkem a premium tankem, takze bez nich si to skoro nedokazu predstavit kolik bitev bych musel odjezdit, abych si mohl koupit IS-7 a pritom si nechal IS-4 v garazi.

A pak taky, rad si obcas udelam radost, krabicovou hrou, nebo treba nakupem tanku, ktery se libi, nebo hodi. Co se tyce hodin ztravenych u hry, tak WoT prekonalo vsechny krabicovky co mam :-).

von_chom's Photo von_chom 07 May 2012

Choose_cz jeste asi nepochopil (nebo si nevsiml) ze vsechny premiaky sou horsi nez jejich ekvivalenty v tech stromu. Bohuzel dokud si tohoto nevsimne jakakoliv debata straci smysl

Wingnade's Photo Wingnade 07 May 2012

Chosse_cz, on 04 May 2012 - 09:45 AM, said:

Free acc.

No že by se někdo vyloženě chlubil, to je možné ale to je zanedbatelná část hráčů. Pochválit se může každý, proto lidi tohle hrají, mají radost když se jim daří a chtějí se o to podělit. To se děje všude, s penězmi i bez nich. Já si třeba potřebuju koupit místa v grarážích aby se mi tam vlezlo více tanků, tak jak mi přibývají. Převedu si expy získané na tancích k volnému použití, abych je mohl probendit na výzkum výbavy na ostatních tancích. Taky jsem proměnil nějaké goldy na kredity, pro nákup tanků když jich nemám dost. Zkrátka premiové výhody ti pomůžou když ty sám nejsi tak zdatný. To co ty nahraješ za měsíc, to já dělám rok. Koupím si výcvik pro posádku, jinak bych jezdil tři měsíce než by získala zkušenost na 100%, proč bych se měl trápit. Já udělám 30 bitev týdně, než bych se k tomu dohrabal, tak už to nebude hra z druhé světové, ale válka v perském zálivu. Snad proto mně to ještě baví, že jsem do jednoho měsíce nezhustil 1300 bitev. To se ti nedivím že je to stereotyp, to už je monotoní maraton klikání, mně by to taky nebavilo.

Wingnade, on 07 May 2012 - 11:51 AM, said:

... Zkrátka premiové výhody ti pomůžou když ty sám nejsi tak zdatný. ...
dovolim si malou upravu na

Zkrátka premiové výhody ti pomůžou když ty sám nemáš tolik času

bo o tom premium je , o úspoře času, o ničem jiném

Kaindra's Photo Kaindra 07 May 2012

Premiove tanky ti pomuzou kdyz jsi noob. Pravi kovani a nefalsovani tankyste nemaj zapotrebi hrat s temahle noob tankama.

ftipne....

Kaindra's Photo Kaindra 07 May 2012

Pravdive...
Edited by Kaindra, 07 May 2012 - 01:40 PM.

co je na nich noobovske ?

to ze vydelavaji kopec kreditu ? ale prosim te

logika veci je jednoducha

- bud mas cas (nebo nemas prachy) a nepotrebujes to

- nebo nemas cas a potrebujes to na usetreni casu

- nebo nemas prachy a potrebujes ho (smula :) )

nejak mi unika proc sem noob kdyz ho mam

diky za vysvetleni
Edited by von_chom, 07 May 2012 - 02:18 PM.

Crabtr33's Photo Crabtr33 08 May 2012

Kaindra, on 07 May 2012 - 01:25 PM, said:

Premiove tanky ti pomuzou kdyz jsi noob. Pravi kovani a nefalsovani tankyste nemaj zapotrebi hrat s temahle noob tankama.

hlavne pravi tankiste nemaji potrebu tem kteri je pouzivaji davat okazale najevo, ze jejich tank oni nepotrebuji. Pravi tankista je spokojeny s tim co ma a nekouka druhym do kuchyne ;). Pokud se deje opak, pak to nejsou pravi tankiste, ale pouze hraci, kteri nepochopili proc si je ti druzi radi koupi.

Ja se napr. na dalsi dobre premium tanky docela tesim a budu uvazovat o jejich koupi, ne kvuli tomu, ze bych je potreboval, ale protoze se mi muzou v ramci mych potreb hodit ;). Nyni ovsem uz jen spis pro for fun hrani, tzn max do tieru 5.

Rainhard's Photo Rainhard 08 May 2012

Kaindra: na hranici sociopatie... priznam sa ze som NOOB... nielenze mam LOWE a "frantika", ale pouzitim goldov som zamenil volne XP... a urychlil expenie. Kupil som si CAS... a kupou premiovych tankov som si zabezpecil dostatocny prisun striebornych i bez premioveho uctu. "frantikom" som uspokojil svoju tuzbu strielat noobov a deti a zvysit si tym sebavedomie... ach... A napr. LOWE nie je to co bol... rovnako T-59... ver mi, radsej by som hral z IS-3 ci KT... ale LOWE sluzi na expenie posadky a zarobok...
Este mi napada... oproti mne by si vela krvi a potu stratil ak by si chcel dosiahnut ciel... a priznam sa kovany tankista nie som... cas mam, ale vyuzil som skratku.

suchac502's Photo suchac502 08 May 2012

mno hraju uz pres rok... a vrazil jsem do toho cca.. 2-3 mesicni premka + t59 :-) a problem s tim nemam hra me bavi, beru to ciste jako oddychovku .. :-)
neco okolo litru to bude...
Edited by suchac502, 08 May 2012 - 04:12 PM.

Mornix's Photo Mornix 08 May 2012

Platím si prémko + T59. Je to investice do zábavy jako každá jiná. Za lístek do kina pro dva dám víc než za měsíční premium account. Hlavu si z toho nedělám.

Kaindra's Photo Kaindra 09 May 2012

Rainhard, on 08 May 2012 - 03:03 PM, said:

Kaindra: na hranici sociopatie... priznam sa ze som NOOB... nielenze mam LOWE a "frantika", ale pouzitim goldov som zamenil volne XP... a urychlil expenie. Kupil som si CAS... a kupou premiovych tankov som si zabezpecil dostatocny prisun striebornych i bez premioveho uctu. "frantikom" som uspokojil svoju tuzbu strielat noobov a deti a zvysit si tym sebavedomie... ach... A napr. LOWE nie je to co bol... rovnako T-59... ver mi, radsej by som hral z IS-3 ci KT... ale LOWE sluzi na expenie posadky a zarobok...
Este mi napada... oproti mne by si vela krvi a potu stratil ak by si chcel dosiahnut ciel... a priznam sa kovany tankista nie som... cas mam, ale vyuzil som skratku.
Tak jeste, ze to priznas, ze si NOOB. Potrefena husicka se vzdy ozve :lol:
Get the IPS Communities App for iPhone now!