Jump to content


Ile zajmuje WoT ?


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
15 replies to this topic

Airon96 #1 Posted 20 April 2012 - 05:42 PM

    Private

  • Player
  • 0 battles
  • 8
  • Member since:
    04-20-2012
Witam !

Mam pewnie problem z grą ponieważ na stronce pisze, że klient gry zajmuje 2GB a gdy sciągam setup gry (Mam wolne 9GB na dysku) to pisze, że MAM ZA MAŁO WOLNEGO MIEJSCA... Powie mi ktoś ile zajmuje miejsca na dysku ta gra ? :) Z gory dziękuję i Pozdrawiam !

SandmanX #2 Posted 20 April 2012 - 07:09 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 37799 battles
  • 520
  • [STRNK] STRNK
  • Member since:
    02-19-2012
8,05GB z patchami juz gotowy do gry klient.

Airon96 #3 Posted 20 April 2012 - 07:13 PM

    Private

  • Player
  • 0 battles
  • 8
  • Member since:
    04-20-2012
Ok spoko, dzięki ale dlaczego mam 10 GB wolnego i pisze, że mam za mało miejsca   :(  ?

Proszę:
http://desmond.image...png&res=landing

SandmanX #4 Posted 20 April 2012 - 07:21 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 37799 battles
  • 520
  • [STRNK] STRNK
  • Member since:
    02-19-2012
Bo rozpakowac chce klienta do folderu temp ktory jest na dysku C prawdopodobnie.

Airon96 #5 Posted 20 April 2012 - 07:23 PM

    Private

  • Player
  • 0 battles
  • 8
  • Member since:
    04-20-2012
G:\A&L\Gry\World_of_Tanks  :P

Weź pomóż ! ;d

A co do Tempu to nie, usunalem i tak jest zle.

SandmanX #6 Posted 20 April 2012 - 07:45 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 37799 battles
  • 520
  • [STRNK] STRNK
  • Member since:
    02-19-2012
Ale on przed instalacja moze probowac na dysk C rozpakowac do katalogu temp... na dysku C ile masz meijsca?

Airon96 #7 Posted 20 April 2012 - 07:50 PM

    Private

  • Player
  • 0 battles
  • 8
  • Member since:
    04-20-2012
Napewno nie 8 GB : D

500Mb..

SandmanX #8 Posted 20 April 2012 - 07:53 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 37799 battles
  • 520
  • [STRNK] STRNK
  • Member since:
    02-19-2012
No to na C masz za malo, bo on chce instalator ci do tempa rozpakowac pewnie.

Airon96 #9 Posted 20 April 2012 - 07:54 PM

    Private

  • Player
  • 0 battles
  • 8
  • Member since:
    04-20-2012
A moge usunac all tempy (nawet ten z windowsa) czy nie ?

SandmanX #10 Posted 20 April 2012 - 07:55 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 37799 battles
  • 520
  • [STRNK] STRNK
  • Member since:
    02-19-2012
Prawy przycisk na dysk c, wlasciwosci -> oczyszczanie dysku i przez to usun all smieci, lacznie z punktami przywracania.
Jak masz wlaczona hibernacje to wylacz(wlasciwosci na pulpit i w zasialniu masz), mozesz nawet od biedy plik stronicowania wylaczyc(prawy przycisk na moj komputer i tam gdziesz szukaj) na czas instalacji gry.

Airon96 #11 Posted 20 April 2012 - 08:16 PM

    Private

  • Player
  • 0 battles
  • 8
  • Member since:
    04-20-2012
Oczyscilem z TEMP'ow i nadal nic .... ;/

rdaneel #12 Posted 20 April 2012 - 08:16 PM

    Senior Sergeant

  • Beta Tester
  • 17496 battles
  • 789
  • [-VDT-] -VDT-
  • Member since:
    08-10-2010

View PostAiron96, on 20 April 2012 - 07:54 PM, said:

A moge usunac all tempy (nawet ten z windowsa) czy nie ?


No ale czy to spowoduje, że będzie więcej miejsca????
PPM na Mój komputer -> Właściwości *) -> Zaawansowane ustawienia systemu -> zakładka zaawansowane -> Zmienne środowiskowe i zmieniasz tmp i temp na magiczny "G:\Temp" (stwórz) - tylko potem raczej trzeba wrócić: temp na USB?? hmm.

I uwaga: jeżeli klient gry ma 6GB (mój) w górę do 8-10GB to instalacja go na dysku gdzie jest 10GB to imo zły pomysł. A żeby było wolniej to dysk USB...



*)  wzgl.: -> Właściwości systemu ->

Airon96 #13 Posted 20 April 2012 - 09:18 PM

    Private

  • Player
  • 0 battles
  • 8
  • Member since:
    04-20-2012
Zmienilem na TMP (TEMP zniknal) i nadal nic... btw jak przywrocic TEMP ? skopiowac z TMP zmienna, stworzyc TEMP i tam wkleic ta zmienna ? A i pisales ze musze sam na dysku G Temp'a stworzyc, a jak jest stworzony juz to jedno i to samo ;d ?

Kurde, a tak bym sobie pogral w WoTa :<

cegli11 #14 Posted 20 April 2012 - 09:55 PM

    Junior Sergeant

  • Beta Tester
  • 5499 battles
  • 140
  • Member since:
    08-03-2010
Nie rozumiem jak można mieć na dysku systemowym 500mb wolnego...

Jeżeli reszta konfigu jest taka jak dyski to raczej nie pograsz tak czy inaczej.

rdaneel #15 Posted 20 April 2012 - 10:08 PM

    Senior Sergeant

  • Beta Tester
  • 17496 battles
  • 789
  • [-VDT-] -VDT-
  • Member since:
    08-10-2010

View PostAiron96, on 20 April 2012 - 09:18 PM, said:

Zmienilem na TMP (TEMP zniknal) i nadal nic... btw jak przywrocic TEMP ? skopiowac z TMP zmienna, stworzyc TEMP i tam wkleic ta zmienna ? A i pisales ze musze sam na dysku G Temp'a stworzyc, a jak jest stworzony juz to jedno i to samo ;d ?

Kurde, a tak bym sobie pogral w WoTa :<


Hmmm, mówisz, że co zrobiłeś?
TMP -> edytuj i wklejasz ścieżkę "G:\Temp", tak samo dla TEMP.
"G:\temp" i "TEMP" to tylko zbieżność nazw jest...

Airon96 #16 Posted 21 April 2012 - 08:41 AM

    Private

  • Player
  • 0 battles
  • 8
  • Member since:
    04-20-2012
Sorry ale jestem zielony w tych sprawach : )
EDIT: AA KURDE MORDECZKO DZIALA ! DZIEKI WIELKIE ! (mam jeszcze jedno pytanie: zmienic zmienna na ta co byla ?)

@cegli11

A mozna, mozna...