T-150
mishatopola
24 Apr 2012
Dobro došli u centralnu temu o T-150, novom Sovjetskom teškom tenku.
7.3 patch će doneti pravu revoluciju kada je u pitanju Sovjetsko stablo tenkova, i to u delu sa teškim tenkovima. Posle KV-1 i KV-2, novi tenk koji nam dolazi sa novom verzijom igre je T-150. Ovaj tenk će zauzeti mesto KV-3 na mestu 6. nivoa, dok će KV-3 preći u 7. nivo.
Za sada nisam našao istorijske informacije o ovom tenku ali se nadam da ću pronaći nešto zanimljivo. Takođe, bićete uskraćeni i za slike pravog tenka dok ne dođem i do njih. Kako bih nadoknadio nedostatak istorije o T-150 potrudiću se da ubacim što više informacija iz igre.
T-150 opšte informacije:
Cena 880.000
Moduli za istraživanje na T-150:
Informacije za osnovni T-150:
Konfiguracija za osnovni T-150:
T-150 posada:
Dobija se 100% istrenirana posada tako da odmah možete izabrati veštine i dodatne kvalifikacije. Posada je ista kao i za KV-1, znači da u tenku ima mesta za 5 vojnika.
T-150 topovi:
Top na koji će se igrači najviše oslanjati je ZiS-6 od 107mm.
Slike iz igre:
Poštujte pravila foruma -> http://forum.worldof...pravila-foruma/
Podaci su preuzeti sa Public Testa #1 i uvek će se ažurirati.
Ukoliko imate neke istorijske informacije i slike ovog tenka pošaljite mi na PM i ja ću ih ubaciti u prvi post.
Želeo bih da čujem vaše mišljenje o zameni mesta KV-3 tenka, da li će novi T-150 uspeti da zameni ulogu KV-3 u Tenkovskim četama 6. nivoa?
Da li će sa novim tenkom morati da se menja način igre koji ste do sada igrali sa KV-3?
Hoćete li ga zadržati u garaži, ovo pitanje se posebno odnosi na one igrače koji su sa KV-3 igrali i Tenkovske čete i random bitke?
Pokrećite mini diskusije o ovom tenku, držite se teme o T-150
Ovde takođe možete da postavljate vaše snimke bitaka i screenshotove zanimljivih situacija u ovom tenku.
7.3 patch će doneti pravu revoluciju kada je u pitanju Sovjetsko stablo tenkova, i to u delu sa teškim tenkovima. Posle KV-1 i KV-2, novi tenk koji nam dolazi sa novom verzijom igre je T-150. Ovaj tenk će zauzeti mesto KV-3 na mestu 6. nivoa, dok će KV-3 preći u 7. nivo.
Za sada nisam našao istorijske informacije o ovom tenku ali se nadam da ću pronaći nešto zanimljivo. Takođe, bićete uskraćeni i za slike pravog tenka dok ne dođem i do njih. Kako bih nadoknadio nedostatak istorije o T-150 potrudiću se da ubacim što više informacija iz igre.
T-150 opšte informacije:
Cena 880.000
Moduli za istraživanje na T-150:
Spoiler
Informacije za osnovni T-150:
Spoiler
Konfiguracija za osnovni T-150:
Spoiler
T-150 posada:
Dobija se 100% istrenirana posada tako da odmah možete izabrati veštine i dodatne kvalifikacije. Posada je ista kao i za KV-1, znači da u tenku ima mesta za 5 vojnika.
Spoiler
T-150 topovi:
Top na koji će se igrači najviše oslanjati je ZiS-6 od 107mm.
Spoiler
Slike iz igre:
Spoiler
Poštujte pravila foruma -> http://forum.worldof...pravila-foruma/
Podaci su preuzeti sa Public Testa #1 i uvek će se ažurirati.
Ukoliko imate neke istorijske informacije i slike ovog tenka pošaljite mi na PM i ja ću ih ubaciti u prvi post.
Želeo bih da čujem vaše mišljenje o zameni mesta KV-3 tenka, da li će novi T-150 uspeti da zameni ulogu KV-3 u Tenkovskim četama 6. nivoa?
Da li će sa novim tenkom morati da se menja način igre koji ste do sada igrali sa KV-3?
Hoćete li ga zadržati u garaži, ovo pitanje se posebno odnosi na one igrače koji su sa KV-3 igrali i Tenkovske čete i random bitke?
Pokrećite mini diskusije o ovom tenku, držite se teme o T-150
Ovde takođe možete da postavljate vaše snimke bitaka i screenshotove zanimljivih situacija u ovom tenku.
jeeremija
25 Apr 2012
I ako nisam imao informacija juče, pogodio sam za t-150. Upravo oslabljeni KV3 ili malo ojačani KV. Negde između.
Što se mene tiče teško da će zameniti KV3, ali sviđa mi se cena - tako će biti para od svih KV kada ih budem prodavao, pa možda da vidim da li se isplati da kupim KV4. Verovatno i on prati trenutni trend KV klase - "slabljenje".
A za t-150 ne znam kako će mu oklop "raditi" ali biće relativno laka meta za srednjake iz njegovog nivoa, pogotovo za VK3...
Sada više neće biti relativno lake zarade sa KV (107ca), sada će se morati pomučiti i za onako smanjenu zaradu u nivou 5.
Što se mene tiče teško da će zameniti KV3, ali sviđa mi se cena - tako će biti para od svih KV kada ih budem prodavao, pa možda da vidim da li se isplati da kupim KV4. Verovatno i on prati trenutni trend KV klase - "slabljenje".
A za t-150 ne znam kako će mu oklop "raditi" ali biće relativno laka meta za srednjake iz njegovog nivoa, pogotovo za VK3...
Sada više neće biti relativno lake zarade sa KV (107ca), sada će se morati pomučiti i za onako smanjenu zaradu u nivou 5.
sputnjik1957
25 Apr 2012
Ako si probao T-150 verovatno si primetio da je mnogo zivahniji i sladji za voznju od KV i KV-3. Posle KV-3 grubijana ovaj dodje ko neki svilenko. Meni se svideo, mada rano je jos za neki konacni sud.
m_bajic
25 Apr 2012
Ako niste primjetili to je KV3 sa stock turretom(bar sto se izgleda tice) ali nesto slabiji oklop tako da je KV3 definitivno bolji tenk po meni. Jedina prednost na papiru je agilnost posto je KV3 bas trom.
Panzer502
08 May 2012
Kakvi su utisci? Hocete li zadrzati tenk ili prodati ga? Ja prodao Kv1/2/3 a za ovaj se dvoumim...
sputnjik1957
08 May 2012
Panzer502, on 08 May 2012 - 07:04 PM, said:
Kakvi su utisci? Hocete li zadrzati tenk ili prodati ga? Ja prodao Kv1/2/3 a za ovaj se dvoumim...
Nemoj ga prodavati jos, polako.
Necu da se zalecem, prodacu nesto, 9 ruskih teskasa u garazi, vecina je interesantna kao lanjski sneg..
Jedan cu ostaviti od tier V do VIII, navijam za T150.
director
08 May 2012
ja sam ga prodao ekspresno. KV-2 mi je mnogo zanimljiviji. On ostaje u garaži.
jastreb777
10 May 2012
Ja za sada sa njim imam dobru zaradu tenk do kraja istražen, istina ima slabiji oklop od KV-3 ali je dosta življi tenk mislim da ću ga zadržati u garaži, da napomenem na KV-2 imam montiranu 152 mm tako da sa njima kombiniram, oba mi donose solidnu zaradu za sada jedinu zamjerku imam za preciznost topa mislim 107 mm dosta su ga nerfali ostalo mi je ok, moje mišljenje je da se ne treba zaletavati već neko vrijeme voziti tenk pa donjeti konačno mišljenje.
jastreb777
11 Jul 2012
Kudrow, on 10 July 2012 - 05:07 PM, said:
Kako usporjeđujete T150 sa Kv1S?
Ja sam imao prije nekih pola godine KV1S, ovako moje skromno mišljenje ja bi dao prednost T150. Ovako T150 sporiji, jači oklop bolji top (po meni), KV1S dosta agilniji (ja sam ga igrao kao velikog mediuma), lošiji oklop i dosta neprecizan top. Ja još imam u garaži T150 sa free acc sam sa njim u plusu 10-15k.
KurtSteiner_BH
01 Aug 2012
Evo kupio T-150 i u pocetku tenk je nevjerovatno los skoro pa nemoguce bilo sta uraditi ali nekako sam uspio da istrazim zadnji top Zis-6 koji je vrlo dobar po mom misljenju i sada su mi jos ostali motori da ih istrazim i onda KV-3 pa neznam onako tenk je dosta spor i ne okretan pa neznam da li da stavljam te motore inace msm da prvi (stock) motor ima 500KS a ovaj zadnji 700KS pa ako neko ima taj 2 motor nek napise nesto kakav je donosi li neku veliku prednost posto neznam bas puno o tome
i da sta od opreme i modula koristi ja sam ovamo stavio standarno PP aparat,alat za popravke i prva pomoc ali neznam sta da stavim ovamo tenk zasad nisam mislio zadrzavati u garazi jer nemam mjesta da kupim KV-3 a ostavim ovog jedino da nesto prodam
sto se tice zarade nije los kad se dobro odigra uzme se poprilicno dosta kredita ja i nisam bas neki pro igrac tako da mi je najveca zarada oko 20k
i da sta od opreme i modula koristi ja sam ovamo stavio standarno PP aparat,alat za popravke i prva pomoc ali neznam sta da stavim ovamo tenk zasad nisam mislio zadrzavati u garazi jer nemam mjesta da kupim KV-3 a ostavim ovog jedino da nesto prodam
sto se tice zarade nije los kad se dobro odigra uzme se poprilicno dosta kredita ja i nisam bas neki pro igrac tako da mi je najveca zarada oko 20k
jastreb777
01 Aug 2012
KurtSteiner_BH, on 01 August 2012 - 03:02 AM, said:
Evo kupio T-150 i u pocetku tenk je nevjerovatno los skoro pa nemoguce bilo sta uraditi ali nekako sam uspio da istrazim zadnji top Zis-6 koji je vrlo dobar po mom misljenju i sada su mi jos ostali motori da ih istrazim i onda KV-3 pa neznam onako tenk je dosta spor i ne okretan pa neznam da li da stavljam te motore inace msm da prvi (stock) motor ima 500KS a ovaj zadnji 700KS pa ako neko ima taj 2 motor nek napise nesto kakav je donosi li neku veliku prednost posto neznam bas puno o tome
KurtSteiner_BH
02 Aug 2012
Ostavio bi tenk ali nemam mjesta u garazi imam vec KV-1 pa sam mislio njega ostavit za novac ali vidicu ima jos vremena mozda se stanje promjeni do tada
a tenk je vrlo spor i sporo se okrece pa ako ga zadrzim naravno ugradit cu i motor
a tenk je vrlo spor i sporo se okrece pa ako ga zadrzim naravno ugradit cu i motor
jastreb777
03 Aug 2012
KurtSteiner_BH, on 02 August 2012 - 01:38 PM, said:
Ostavio bi tenk ali nemam mjesta u garazi imam vec KV-1 pa sam mislio njega ostavit za novac ali vidicu ima jos vremena mozda se stanje promjeni do tada
no_name_cro
15 Aug 2012
mishatopola, on 24 April 2012 - 07:34 PM, said:
Za sada nisam našao istorijske informacije o ovom tenku ali se nadam da ću pronaći nešto zanimljivo.
Spoiler
Ukratko - razvoj KV-1 u KV-3, nije nesto bio pouzdan ni dobar, zbog opasnosti da ne padne Lenjingrad(mislim da je Lenjingrad) usao je u front prototip, nije zavrsio sretno.
U igri je solidan tenk ma da nije oklop pouzdan - KV1s je vise granata odbio nego T-150
Edited by no_name_cro, 15 August 2012 - 01:22 AM.