←  Tenkovi

Main page

»

E75-11 ubistva

Ghost1911's Photo Ghost1911 05 May 2012

Naravno max tier je bio 9,ne tvrdim da sam neki pro igrac bla,bla,bla vec sam imao zelju ovo da podelim sa vama inace igram bez premm naloga i ovo je moj na bolji skor sa ovim tenkom.
Molio bih bez uvreda i provokacija,vidimo se skroz nisan.
http://a8.sphotos.ak...713143471_n.jpg

illidan's Photo illidan 05 May 2012

pa kada su te 62 puta pogodili i treba sve da ih pobijes :)

Tomyslav's Photo Tomyslav 05 May 2012

e to se zove first win!
čestitke, preljepa partija.

a ko te bude pljuvo otpala mu /****/ :D

/****/ - Cenzurisano

Zamolio bih bez ružnih reči.

mishatopola

vlada83's Photo vlada83 05 May 2012

Svaka cast jos malo pa ces me prestici fale ti jos dva

BigBadVuk's Photo BigBadVuk 07 May 2012

Premesteno u temu o vozilima

ysk's Photo ysk 07 May 2012

Svaka cast ;)

SloboUgljevik's Photo SloboUgljevik 15 Jun 2012

Ja sinoc na sand riveru sa t29 ubijem takodje 11 komada i partija zavrsi nerjeseno zbog isteka vremena.
Ostanem sam protiv sedmorice, M6, 2x JagdPZ 4, Hetzera, Vk 3001, grille i Su-5, vratim se u bazu (baza 2) svi sem su5 i hetzera me napadnu ja stanem u poziciju da mi se samo kupola vidi i sve ih pobijem, potom krenem na njihovu bazu da ubijem i ovu dvojicu sto su ostali, stignem do baze 30 sekundi prije isteka vremena ubijem su 5 i pogodim jednom hetzera i on ostane na 40 hp (imao sam top od M6) i 2 sekunde prije nego sto sam napunio vrijeme istekne.
Kad se zavrsila bitka kliknem print da slikam rezultat i odmah me izbaci iz igre, brzo se vratim nazad i on ucitava bitku ponovo, medjutim kad je ucitao vrati me u garazu u kojoj stoji samo tenjk i nista vise, ponovo restartujem i udje fino u igru, odem da pogledam jel snimljena bitka ono nema snimka iako je ukljuceno snimanje tako da mi kao dokaz ostade samo podatak u statistici, jbga kad sam nesretan :Smile_Default: .

Jo_Munja's Photo Jo_Munja 15 Jun 2012

ahahaha...tako se meni desilo jednom, identičan slučaj
bas mi je bila neka ok bitka i stisnem prtscrn i izletim
replay nisam nasao, niti podatak koliko sam expa dobio
Get the IPS Communities App for iPhone now!