is-7 kam střílet
akcido
07 May 2012
Poradí mi prosím kam střílet is-7. Mám IS-4 na full a prostě do spodu do vany je pro mě is-7 neprůstřelná (nemluvím o goldové munici). Kam střílet natočenou IS-7 zepředu díky.
Edited by akcido, 07 May 2012 - 03:10 PM.
Edited by akcido, 07 May 2012 - 03:10 PM.
amadeusss
07 May 2012
za predni svetlo,tam je ammo bay,hlavne pokud is7 uhluje je to snad nejlepsi misto...je to stejne i pro is4
video
video
Ostravak_CZ
08 May 2012
Mi se osvědčilo střílet do minitrojúhelníčku na trupu mezi světlama přímo pod dělem (pokud je věž otočená klasicky dopředu). Pokud se ti více naúhluje, tak se dá i do šikmých ploch z boku (na čumáku), ale je třeba být k nim co nejkolměji. Potom přední kolo je jistota. těsně pod špičkou "čumáku" má maly weakspot, ale ten se netrefuje zrovna moc dobře.
ogloj
08 May 2012
Zrovna S-70 dělo už má takovou penetraci, že se stim dá IS-7 prostřelil zepředu snad úplně všude.
Crabtr33
08 May 2012
no to neda, pokud je v uhlu, tak casto neprojde ani goldovy naboj. Zepredu jsou ale jasna dve zminena mista. pokud je kolmo, pak spodni vana, pokud je v uhlu, pak svetlo. Obrana je zase jedina a to nestat a porad se hybat doleva/doprava. jedina pak je sance, ze se nepriteli nauhluje zrovna ta plocha, na kterou miril.
Edited by Crabtr33, 08 May 2012 - 09:29 AM.
Edited by Crabtr33, 08 May 2012 - 09:29 AM.
ogloj
08 May 2012
Tak samozřejmě, že pokud stojí přímo proti tobě a trefíš mu věž a nebo bok vrchního plátu, tak neprojde, ale zase se dá trefit vana a tam to s penetrací 260 projde, pokud nemá opravdu velkou smůlu na minimální hodnotu penetrace. Pokud je zase bokem, tak bok šípu se dá bez problemu prostřelit i na hodně velkou vzdálenost pokud se trefí. Na facehug s mojí IS-7 trefuju do bočního plátu, takže to má poměrne nevýhodu co se týče úhlu a ze 70-80 to jde dovnitř.
Findejs
08 May 2012
Až odpoledne (možná) nahodí server,měl by některý z majitelů tier 9-10 IS chuť vyjet si na tréningovku,kde bych si do nich cvičně vypálil pár střel?
Fullesh_SvK
08 May 2012
Strielat do vodica je loteria, pretoze je tam len Critical hit - zabity vodic, dmg je zato malokedy, hlavne u nizkych tankov, u T30 a vysokych tankoch ked sa nanu nalepis je vetsia sanca ze to da aj dmg.
A goldova municia na S70 dinga strasne, ta municia natom dele je asi zabugovana, lepsie je pouzit AP.
A goldova municia na S70 dinga strasne, ta municia natom dele je asi zabugovana, lepsie je pouzit AP.