←  Návody, tipy, triky...

Main page

»

is-7 kam střílet

akcido's Photo akcido 07 May 2012

Poradí mi prosím kam střílet is-7. Mám IS-4 na full a prostě do spodu do vany je pro mě is-7 neprůstřelná (nemluvím o goldové munici). Kam střílet natočenou IS-7 zepředu díky.
Edited by akcido, 07 May 2012 - 03:10 PM.

Fullesh_SvK's Photo Fullesh_SvK 07 May 2012

Na svetlo... Alebo predne kolecko ked ho vidis.

amadeusss's Photo amadeusss 07 May 2012

za predni svetlo,tam je ammo bay,hlavne pokud is7 uhluje je to snad nejlepsi misto...je to stejne i pro is4

video

Ostravak_CZ's Photo Ostravak_CZ 08 May 2012

Mi se osvědčilo střílet do minitrojúhelníčku na trupu mezi světlama přímo pod dělem (pokud je věž otočená klasicky dopředu). Pokud se ti více naúhluje, tak se dá i do šikmých ploch z boku (na čumáku), ale je třeba být k nim co nejkolměji. Potom přední kolo je jistota. těsně pod  špičkou "čumáku" má maly weakspot, ale ten se netrefuje zrovna moc dobře.

ogloj's Photo ogloj 08 May 2012

Zrovna S-70 dělo už má takovou penetraci, že se stim dá IS-7 prostřelil zepředu snad úplně všude.

Crabtr33's Photo Crabtr33 08 May 2012

no to neda, pokud je v uhlu, tak casto neprojde ani goldovy naboj. Zepredu jsou ale jasna dve zminena mista. pokud je kolmo, pak spodni vana, pokud je v uhlu, pak svetlo. Obrana je zase jedina a to nestat a porad se hybat doleva/doprava. jedina pak je sance, ze se nepriteli nauhluje zrovna ta plocha, na kterou miril.
Edited by Crabtr33, 08 May 2012 - 09:29 AM.

ogloj's Photo ogloj 08 May 2012

Tak samozřejmě, že pokud stojí přímo proti tobě a trefíš mu věž a nebo bok vrchního plátu, tak neprojde, ale zase se dá trefit vana a tam to s penetrací 260 projde, pokud nemá opravdu velkou smůlu na minimální hodnotu penetrace. Pokud je zase bokem, tak bok šípu se dá bez problemu prostřelit i na hodně velkou vzdálenost pokud se trefí. Na facehug s mojí IS-7 trefuju do bočního plátu, takže to má poměrne nevýhodu co se týče úhlu a ze 70-80 to jde dovnitř.

Findejs's Photo Findejs 08 May 2012

Až odpoledne (možná) nahodí server,měl by některý z majitelů tier 9-10 IS chuť vyjet si na tréningovku,kde bych si do nich cvičně vypálil pár střel?

Fullesh_SvK's Photo Fullesh_SvK 08 May 2012

Strielat do vodica je loteria, pretoze je tam len Critical hit - zabity vodic, dmg je zato malokedy, hlavne u nizkych tankov, u T30 a vysokych tankoch ked sa nanu nalepis je vetsia sanca ze to da aj dmg.
A goldova municia na S70 dinga strasne, ta municia natom dele je asi zabugovana, lepsie je pouzit AP.

lakotamm's Photo lakotamm 08 May 2012

už je online
Get the IPS Communities App for iPhone now!