Jump to content


Logo klanu - garaz


  • Please log in to reply
19 replies to this topic

cNNk #1 Posted 10 May 2012 - 08:12 PM

    Lieutenant General

  • Moderator
  • 27628 battles
  • 7,679
  • [9-TDR] 9-TDR
  • Member since:
    04-14-2011
Logo klanu v garazi a u statistik hrace.

1. Vypnout hru.
2. Stahnout http://downloads.wor...om_data_rem.zip
3. Rozbalit a spustit soubor bat
4. Zapnout hru

Vysledek

Posted Image

Crabtr33 #2 Posted 10 May 2012 - 10:46 PM

    Major General

  • Player
  • 20481 battles
  • 5,836
  • [MEOOW] MEOOW
  • Member since:
    05-29-2011
to je dobre, v podstate to smaze cache, ktera se asi sama neaktualizuje. Dobre je to, dik.

spodik #3 Posted 11 May 2012 - 11:54 AM

    Corporal

  • Clan Commander
  • 42491 battles
  • 129
  • [9-TD] 9-TD
  • Member since:
    06-28-2011
zdar  menili  sme  logo  klanu  po  patchi  a  po  tomto  navode  ako  tu  sa  pise   mam  v  garazi  pri mene  stare  logo  na  tanku  stare  logo  a  v  statistikach  nove  logo  , to  iste  aj  na  stranke   wot  klanu mame  nove   logo  v profilu klau  nove  logo ale  na  global mape  stare  neviem  moze  mi niekto poradit  co  stym  ???

cNNk #4 Posted 11 May 2012 - 12:47 PM

    Lieutenant General

  • Moderator
  • 27628 battles
  • 7,679
  • [9-TDR] 9-TDR
  • Member since:
    04-14-2011

View Postspodik, on 11 May 2012 - 11:54 AM, said:

zdar  menili  sme  logo  klanu  po  patchi  a  po  tomto  navode  ako  tu  sa  pise   mam  v  garazi  pri mene  stare  logo  na  tanku  stare  logo  a  v  statistikach  nove  logo  , to  iste  aj  na  stranke   wot  klanu mame  nove   logo  v profilu klau  nove  logo ale  na  global mape  stare  neviem  moze  mi niekto poradit  co  stym  ???

Mozna zkusit chvilku pockat, myslim, ze loga na mape se neaktualizuji hned, ale cca jednou denne. Jinak je to otazka spis pro support no.

Deathman_Kenshi #5 Posted 11 May 2012 - 01:19 PM

    Warrant Officer

  • Clan Commander
  • 24436 battles
  • 636
  • [LEMON] LEMON
  • Member since:
    02-12-2011
Nebo jeste jednoduseji napis do radku s cestou v pruzkumniku

%appdata%

Najdi si World of tanks a zmaz vnutro zlozky Custom_data ja tam mel asi milion log, ale nez sem je zmazal tak se ve hre neukazovaly korektne :)

Loga na mape se aktualizuji jednou za 24 hodin je to tam dokonca i napsane kdyz nahravas nove

PhoenixCzech #6 Posted 11 May 2012 - 01:44 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 17250 battles
  • 810
  • [_CALM] _CALM
  • Member since:
    02-21-2011
Cnnk budu hadat to byla nejaka past a zert, protoze mi to uplne rozhazelo loga :D vedle jmena ok mam to nove coz znamena, ze by to melo brat ze serveru, ale proc teda pootom mam na tanku jiny?A je to pouze u mne, protoze ostatni an mem tanku vidi neco jineho nez ja.

cNNk #7 Posted 11 May 2012 - 02:00 PM

    Lieutenant General

  • Moderator
  • 27628 battles
  • 7,679
  • [9-TDR] 9-TDR
  • Member since:
    04-14-2011

View PostPhoenixCzech, on 11 May 2012 - 01:44 PM, said:

Cnnk budu hadat to byla nejaka past a zert, protoze mi to uplne rozhazelo loga :D vedle jmena ok mam to nove coz znamena, ze by to melo brat ze serveru, ale proc teda pootom mam na tanku jiny?A je to pouze u mne, protoze ostatni an mem tanku vidi neco jineho nez ja.

Ne nebyla v tom zadna zaludnost - jen sem to vytahnul z mezinarodni sekce, protoze tam ne vsichni chodi. Kazdopadne na to ti pomuze nejspis to co psal Dethman nad tvym postem, zkus a pripadne napis jestli to pomohlo at je v tom jasno. diky.

MyBullet #8 Posted 11 May 2012 - 02:02 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 23876 battles
  • 354
  • [_AF_] _AF_
  • Member since:
    01-06-2012
No já jsem psal již před několika dny na support ohledně loga na Tanku, až mi odpoví budu vás informovat, pokud jste si taky nepodali ticket.

PhoenixCzech #9 Posted 11 May 2012 - 02:03 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 17250 battles
  • 810
  • [_CALM] _CALM
  • Member since:
    02-21-2011
Jj vsak v poho ;) jdu to zkusit a nebo to reinstalnu dam vedet.

spodik #10 Posted 11 May 2012 - 02:37 PM

    Corporal

  • Clan Commander
  • 42491 battles
  • 129
  • [9-TD] 9-TD
  • Member since:
    06-28-2011
no zdar   spravil som  to tak  zmazal som  vnutro  zlozky   custom_data  a  stale  to  mam nezmene  s  tym  logom  ako  som pisal  neviem preco  to nefunguje   v  garazi  pri  nicku  mam  stare  logo  a  v  statistikach  nove  na  tanku  stare   cim  by  to  mohlo  byt  ze  mi  to nejde  ????

spodik #11 Posted 13 May 2012 - 02:38 PM

    Corporal

  • Clan Commander
  • 42491 battles
  • 129
  • [9-TD] 9-TD
  • Member since:
    06-28-2011
tak  co vie  niekto  nieco nove  co  sa  tyka  tej  zeney  loga  a  vlastne  sa   to potom  nezmeni  ??????????????????????????

MyBullet #12 Posted 15 May 2012 - 12:24 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 23876 battles
  • 354
  • [_AF_] _AF_
  • Member since:
    01-06-2012
Zaprvé, klid :)
Zadruhé, nepiš více postů pod sebou pokud to jde, přeci jenom bys měl vidět tlačítko edit :)
Zatřetí, jestli to není cache a VšICHNI lidé z tvého klanu mají ten stejný problém, poté nezbývá než ještě čekat co napíše podpora. Zatím to vypadá, že tento ojedinělý případ pro celý klan je jen u těch co si měnili logo krátce před patchem 7.2 nebo kolem jeho vydání. Pokud jste si ovšem měnili nedávno logo, do 24 hodin byste ho měli vidět, pokud ne, smažte cache.
Pokud ho ovšem ani jeden z klanu po obnovení cache nevidí, raději si napište za klan ticket a napište tam všechny důležité věci tj co se děje, co jste zkoušeli a že je to opravdu u všech lidí a doložit screeny.

Edited by MyBullet, 15 May 2012 - 12:25 AM.


Piratxxx #13 Posted 17 May 2012 - 08:15 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 24633 battles
  • 89
  • Member since:
    07-03-2011
Mě šlape bez problému, díky :Smile_great:

spodik #14 Posted 18 May 2012 - 03:17 PM

    Corporal

  • Clan Commander
  • 42491 battles
  • 129
  • [9-TD] 9-TD
  • Member since:
    06-28-2011
zdarec   tak mi sme menili  logo  po patchi  logo v  garazi   mame stare  na  tankoch  tiez  stare  akurat   v  statistikach a na  streanke  nov e  a to mame   vsetci  z klanu  tak,  kde  mame  posielat   screanshoty  o tom ze nam  to nejde  ??? komu  mam pisat   ??

dandys37 #15 Posted 18 May 2012 - 08:01 PM

    Private

  • Player
  • 24634 battles
  • 9
  • [EAS] EAS
  • Member since:
    08-07-2011
pokud vam utilita nefunguje (mela by jit jen ve winXP) tak smazte manualne::
jedna se o skryte adresare v systemu!
pokud si s tim nevime rady, tak pozadejte nekoho zkusenejsiho ! ;)

Pred smazanim souborů musite mit vyplou hru !
cesta ve WinXP je Document and setings/"nejake jmeno profilu"/ data aplikaci / wargfaming.net / world of tanks / custom_data
cesta ve Win 7* je Users / "nejake jmeno profilu"/ Appdata / Roaming / wargfaming.net / world of tanks / custom_data

a v otevrenem adresari smazte vsechny soubory

Po rucnim smazani a opetovnem spusteni hry by vam to melo jiz fungovat

* melo by to byt stejne i ve Vistach ta cesta

Deathman_Kenshi #16 Posted 21 May 2012 - 12:23 PM

    Warrant Officer

  • Clan Commander
  • 24436 battles
  • 636
  • [LEMON] LEMON
  • Member since:
    02-12-2011

View Postdandys37, on 18 May 2012 - 08:01 PM, said:

pokud vam utilita nefunguje (mela by jit jen ve winXP) tak smazte manualne::
jedna se o skryte adresare v systemu!
pokud si s tim nevime rady, tak pozadejte nekoho zkusenejsiho ! ;)

Pred smazanim souborů musite mit vyplou hru !
cesta ve WinXP je Document and setings/"nejake jmeno profilu"/ data aplikaci / wargfaming.net / world of tanks / custom_data
cesta ve Win 7 * je Users / "nejake jmeno profilu"/ Appdata / Roaming / wargfaming.net / world of tanks / custom_data

a v otevrenem adresari smazte vsechny soubory

Po rucnim smazani a opetovnem spusteni hry by vam to melo jiz fungovat

* melo by to byt stejne i ve Vistach ta cesta

View PostDeathman_Kenshi, on 11 May 2012 - 01:19 PM, said:

Nebo jeste jednoduseji napis do radku s cestou v pruzkumniku

%appdata%

Najdi si World of tanks a zmaz vnutro zlozky Custom_data ja tam mel asi milion log, ale nez sem je zmazal tak se ve hre neukazovaly korektne :Smile_Default:

Loga na mape se aktualizuji jednou za 24 hodin je to tam dokonca i napsane kdyz nahravas nove

Kdyz napises %appdata% tak te to hodi do spravnej zlozky a nemusis met ani povolene zobrazovani systemovejch zlozek :)

dandys37 #17 Posted 09 July 2012 - 10:47 PM

    Private

  • Player
  • 24634 battles
  • 9
  • [EAS] EAS
  • Member since:
    08-07-2011
funguje vam to v 074 verzi ? mne ne :Smile_sceptic:

Edited by dandys37, 09 July 2012 - 10:48 PM.


Crabtr33 #18 Posted 10 July 2012 - 04:04 PM

    Major General

  • Player
  • 20481 battles
  • 5,836
  • [MEOOW] MEOOW
  • Member since:
    05-29-2011
funguje, jen musis jeste prepsat CustomFilesCache.

Kompletni postup:

1) Ukonci hru a otevri adresar  "..\World_of_Tanks\res\scripts\client\account_helpers"
2) Zazalohuj si soubor: CustomFilesCache.pyc
3) Stahni si opraveny CustomFilesCache.rar
4) Rozbal ho a prepis do adresare "..\World_of_Tanks\res\scripts\client\account_helpers"
5) Dale vymaz custom data cache herniho klienta a to bud rucne, nebo pomoci utilitky wot_custom_data_rem.zip
6) Spust hru, loga by jsi jiz mel mit viditelna


Originalni tema: Missing clan logo fix

Edited by Crabtr33, 10 July 2012 - 04:05 PM.


dandys37 #19 Posted 10 July 2012 - 09:48 PM

    Private

  • Player
  • 24634 battles
  • 9
  • [EAS] EAS
  • Member since:
    08-07-2011
Diky funkcni :Smile_great:

Milda_444 #20 Posted 03 November 2015 - 06:58 PM

    Private

  • Player
  • 25628 battles
  • 10
  • [HALUS] HALUS
  • Member since:
    12-03-2014

dotaz aktualizovala jsem logo klanu  a: na tancích a všude krom stranek je nové logo a na strankach proste porad stare nevite co s tim ?:confused:

 

 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users