KV-4
jastreb777
03 Sep 2012
ahil94
03 Sep 2012
Auuu smucila mi se njegova guzica zadnjih dan, 2
Tvrdja je nego kod KV5, cim se nakosi, niti mozes u bok gadjati(ode u gusjenice, nema DMGa) niti u guzicu(ding)
Vozeno vozilo(Type 59/T-44)
Tvrdja je nego kod KV5, cim se nakosi, niti mozes u bok gadjati(ode u gusjenice, nema DMGa) niti u guzicu(ding)
Vozeno vozilo(Type 59/T-44)
Old_man_Jenkins
01 Nov 2012
uzeo sam kv4 danas, i moje sledece pitanje : koju opremu staviti , koji modul na tenku prvi otkljucati (posada mi je na prvom perku,repairs 60%)
takodje posto je ovo prva "mrcina" koju vozim , koliko se trebam kositi da bi se "uspesno" odbranio od ostalih ... to ne mogu da savladam jos uvek , pa bi molio iskusne da me pouce (ako imaju zivaca
)...
hvala na odgovorima
takodje posto je ovo prva "mrcina" koju vozim , koliko se trebam kositi da bi se "uspesno" odbranio od ostalih ... to ne mogu da savladam jos uvek , pa bi molio iskusne da me pouce (ako imaju zivaca
hvala na odgovorima
Pips
04 Nov 2012
Top bi trebao biti primaran jer ide na stock kupolu, i probaj se držati što dalje od bliske borbe jer ti je kupola weak spot (ona mala.)
Tek kad ga elitiraš ćeš vidjeti koliko je dobar.
Tek kad ga elitiraš ćeš vidjeti koliko je dobar.
jastreb777
05 Nov 2012
Ja sam uzeo KV-4 prije par dana i kako reče pips prvo guram top, pošto imam premium tenkove sa njim sam nagrindao posadu, nisam tenk još opremio moj izbor će biti stabilizator+punjač+ventilacija.
DonMudri
05 Nov 2012
meni je KV-4 ludnica (bolji neko IS-3) pogotovo sa 107 mm ZiS-24, a od dodataka imam rammer,stabilizator i ventilaciju!
KurtSteiner_BH
05 Nov 2012
meni se nije prije desavalo barem ne ovako cesto
mozda su me zapaljivali jednom u 50+ partija
ali sada su me zapalili 2 puta u 5-6 partija
ima li nesto da se moze smanjit sansa za zapaljenje ?
vidim da ima nesto 50% na trajnost spremnika za gorivo al neznam jel to to ? :D
mozda su me zapaljivali jednom u 50+ partija
ali sada su me zapalili 2 puta u 5-6 partija
ima li nesto da se moze smanjit sansa za zapaljenje ?
vidim da ima nesto 50% na trajnost spremnika za gorivo al neznam jel to to ? :D
ahil94
05 Nov 2012
Cini mi se da imas kod drivera skill da se poveca izdrzljivost, a cini mi se da imas i opremu tenka pod nazivom ciklon filter, ali sve to uzmi sa rezervom i jos provjeri jer nisam siguran
Usput to ti nista ne znaci ako su te zapalili 2 puta u 5-6 partija, odradi bar jos 40-50 partija pa onda odluci o kupovini opreme ili trosenju skila na to
KurtSteiner_BH
06 Nov 2012
jucer sam odigrao nekih 10-20 partija sa KV-4 i barem 5 puta su me zapalili a sjecam se jednom cak 2 puta u jednoj partiji -.-
a imam sa KV-4 vec dosta partija oko 200 msm nisam siguran i u 150 tih su me zapalili manje od 5 puta a u zadnjih 50 mozda cak i 10 puta tako da ne znam o cemu se radi da nije nesto bilo sad sa zadnjim updateom ??
gledao sam skileve al ovaj prvi popravke su mi negdje od 95-97% pa dok se to zavrsi onda
al neznam ovaj filter jel povecava trajnost spremnika za gorivno ili i smanjuje sansu za zapaljenje
a imam sa KV-4 vec dosta partija oko 200 msm nisam siguran i u 150 tih su me zapalili manje od 5 puta a u zadnjih 50 mozda cak i 10 puta tako da ne znam o cemu se radi da nije nesto bilo sad sa zadnjim updateom ??
gledao sam skileve al ovaj prvi popravke su mi negdje od 95-97% pa dok se to zavrsi onda
al neznam ovaj filter jel povecava trajnost spremnika za gorivno ili i smanjuje sansu za zapaljenje
PijacMali
07 Nov 2012
KurtSteiner_BH, on 06 November 2012 - 03:18 PM, said:
jucer sam odigrao nekih 10-20 partija sa KV-4 i barem 5 puta su me zapalili a sjecam se jednom cak 2 puta u jednoj partiji -.-