←  SSSR

Main page

»

KV-4

jastreb777's Photo jastreb777 03 Sep 2012

bojan063, on 03 September 2012 - 07:57 AM, said:

Poslusajte ovaj savet, jako jako pouzdan tenk.
Falilo mi jutros 5k za ST-I i rekoh taman da uzmem x5 kad ono
Spoiler
Sjajna oprostajna bitka.
Lijepo drug!

ahil94's Photo ahil94 03 Sep 2012

Auuu smucila mi se njegova guzica zadnjih dan, 2 :Smile-angry:
Tvrdja je nego kod KV5, cim se nakosi, niti mozes u bok gadjati(ode u gusjenice, nema DMGa) niti u guzicu(ding) :Smile_sceptic:
Vozeno vozilo(Type 59/T-44)

Old_man_Jenkins's Photo Old_man_Jenkins 01 Nov 2012

uzeo sam kv4 danas, i moje sledece pitanje : koju opremu staviti , koji modul na tenku prvi otkljucati (posada mi je na prvom perku,repairs 60%)
takodje posto je ovo prva "mrcina" koju vozim ,  koliko se trebam kositi da bi se  "uspesno" odbranio  od ostalih ... to ne mogu da savladam jos uvek , pa bi molio iskusne da me pouce (ako imaju zivaca :) )...
hvala na odgovorima :)

Pips's Photo Pips 04 Nov 2012

Top bi trebao biti primaran jer ide na stock kupolu, i probaj se držati što dalje od bliske borbe jer ti je kupola weak spot (ona mala.)

Tek kad ga elitiraš ćeš vidjeti koliko je dobar.

jastreb777's Photo jastreb777 05 Nov 2012

Ja sam uzeo KV-4 prije par dana i kako reče pips prvo guram top, pošto imam premium tenkove sa njim sam nagrindao posadu, nisam tenk još opremio moj izbor će biti  stabilizator+punjač+ventilacija.

DonMudri's Photo DonMudri 05 Nov 2012

meni je KV-4 ludnica (bolji neko IS-3) pogotovo sa 107 mm ZiS-24, a od dodataka imam rammer,stabilizator i ventilaciju!

KurtSteiner_BH's Photo KurtSteiner_BH 05 Nov 2012

meni se nije prije desavalo barem ne ovako cesto
mozda su me zapaljivali jednom u 50+ partija
ali sada su me zapalili 2 puta u 5-6 partija
ima li nesto da se moze smanjit sansa za zapaljenje ?
vidim da ima nesto 50% na trajnost spremnika za gorivo al neznam jel to to ? :D

ahil94's Photo ahil94 05 Nov 2012

Cini mi se da imas kod drivera skill da se poveca izdrzljivost, a cini mi se da imas i opremu tenka pod nazivom ciklon filter, ali sve to uzmi sa rezervom i jos provjeri jer nisam siguran  :Smile_blinky:  Usput to ti nista ne znaci ako su te zapalili 2 puta u 5-6 partija, odradi bar jos 40-50 partija pa onda odluci o kupovini opreme ili trosenju skila na to  :Smile_Default:

KurtSteiner_BH's Photo KurtSteiner_BH 06 Nov 2012

jucer sam odigrao nekih 10-20 partija sa KV-4 i barem 5 puta su me zapalili a sjecam se jednom cak 2 puta u jednoj partiji -.-
a imam sa KV-4 vec dosta partija oko 200 msm nisam siguran i u 150 tih su me zapalili manje od 5 puta a u zadnjih 50 mozda cak i 10 puta tako da ne znam o cemu se radi da nije nesto bilo sad sa zadnjim updateom ??
gledao sam skileve al ovaj prvi popravke su mi negdje od 95-97% pa dok se to zavrsi onda
al neznam ovaj filter jel povecava trajnost spremnika za gorivno ili i smanjuje sansu za zapaljenje

jastreb777's Photo jastreb777 06 Nov 2012

Ja imam KV-4 jako se rijetko pali možda nisi imao sreće drug.

Nemanja77's Photo Nemanja77 07 Nov 2012

a mozda  zlatne granate cine cuda

PijacMali's Photo PijacMali 07 Nov 2012

KurtSteiner_BH, on 06 November 2012 - 03:18 PM, said:

jucer sam odigrao nekih 10-20 partija sa KV-4 i barem 5 puta su me zapalili a sjecam se jednom cak 2 puta u jednoj partiji -.-
a imam sa KV-4 vec dosta partija oko 200 msm nisam siguran i u 150 tih su me zapalili manje od 5 puta a u zadnjih 50 mozda cak i 10 puta tako da ne znam o cemu se radi da nije nesto bilo sad sa zadnjim updateom ??
Verovatno te je snajpao neko ko zna gde i kako, prostor izmedju gusenica na zadnjem delu, ako je dovoljno velika probojnost gore rusi u jednom od tri hitca, barem kod mene(kad ih gadjam razume se, mislim na IS, IS3, KV5 i KV4)
Get the IPS Communities App for iPhone now!