←  Off-Topic

Main page

»

Diablo III

BattlemoveR's Photo BattlemoveR 15 May 2012

Tak, pewnie niejeden myslal, wyjdzie Diablo III, koniec WoTa. Hahaha, Diablo III wyszlo i Blizzard zaliczyl epic faila.
- Gre w singlu przechodzi sie w 5 godzin (sic)
- Na battlenet zalogowac sie praktycznie nie da, jak juz sie da to wywala po 30-40 min
- Pvp praktycznie nie istnieje, ktorys tam z rzedu pojedynek miedzy tymi samymi klasami smierdzi nuda na kilometr
- Rozwoj postaci lezy, praktycznie wszystko dzieje sie przy minimalnej ingerencji gracza
- Oceny w prasie z tego co widze sa mega przecietne, 3/5, 60 % itp

Najsmieszniejsze jest to ze 2 miliony osob kupilo ten syf juz do tej pory, liczac na to czego w tej grze po prostu nie ma. Nie polecam. Poczekajcie, sciagnijcie z torrentow za jakis czas jak bedzie crack, przejdzcie sobie single playera i odinstalujcie.

Long Live WOT ! Po epic failu Failzzardu inaczej patrze na wyczyny developerow WOT :biggrin:

6 dni RO za promowanie piractwa. ~Sevard
Edited by Sevard, 19 May 2012 - 11:51 AM.

NotF0und's Photo NotF0und 15 May 2012

Hehe, tak coś podejrzewałem, że może być niewypałem, dzięki za info, ściągnę sobie z crackiem, nie kupie

RockfacePL's Photo RockfacePL 15 May 2012

ja również ściągam i śmieje się z tych nieudaczników którzy KUPILI GRE za 300zł... ja bym wolał kupić Jacka Danielsa paczke papierosów i zrobiłbym impreze

voitek's Photo voitek 15 May 2012

BattlemoveR, on 15 May 2012 - 08:59 PM, said:

Najsmieszniejsze jest to ze 2 miliony osob kupilo ten syf juz do tej pory, liczac na to czego w tej grze po prostu nie ma. Nie polecam. Poczekajcie, sciagnijcie z torrentow za jakis czas jak bedzie crack, przejdzcie sobie single playera i odinstalujcie.

Long Live WOT ! Po epic failu Failzzardu inaczej patrze na wyczyny developerow WOT :D

Zdajesz sobie sprawę z tego, że do tej gry cracka nie będze? :unsure:
Diablo 3 działa jak MMO, to serwer generuje wszystkie skrypty i jest ciągła wymiana danych między klientem a serwerem. To nie Starcraft 2, gdzie wystarczyło emulować serwer i się połączyć

Carmon's Photo Carmon 15 May 2012

voitek, on 15 May 2012 - 09:20 PM, said:

Diablo 3 działa jak MMO, to serwer generuje wszystkie skrypty i jest ciągła wymiana danych między klientem a serwerem. To nie Starcraft 2, gdzie wystarczyło emulować serwer i się połączyć

Ruskie albo chińskie coś wymyślą

Septymus's Photo Septymus 15 May 2012

- Oceny w prasie z tego co widze sa mega przecietne, 3/5, 60 % itp
To rzuć linkiem do jakiejś recki bo niestety nic nie mogę znaleźć.

Nisu's Photo Nisu 15 May 2012

Byłem dziś w sklepie aby kupić, sprzedawca powiedział że w piątek dostawa. Jednakże nasłuchałem się wiele złych opini na temat diablo III, więc myślę że kupie sobie diablo III jak będzie w cenie 99 zł... albo wcześniej polecę do torrentów.

Anonek's Photo Anonek 15 May 2012

voitek, on 15 May 2012 - 09:20 PM, said:

Ile już było gier, których niby się nie dało scrackować bo "nowoczesne super zabezpieczenia, koniec z piraceniem"?

Wracając do tematu. Nie rozumiem, jak z takiego klasyka jak D2 można zrobić taki crap? Gra na którą wielu zboczeńców i innych maniaków komputerowych (czyli np. ja) czekało od stuleci, na którą był taki hype i takiej firmy jak Blizzard wypada tak samo blado jak każdy kolejny "Kal Of Duti". Już pominę fakt cukierkowej grafiki i braku klimatu ale k***a kilka skilli na daną klasę? Really? W D2 każda klasa miała po ponad 40 skilli i od groma buildów. Trzeba było sporo posiedzieć, żeby ogarnąć co i jak. Sprawę run przemilczę.

Anonek, on 15 May 2012 - 09:48 PM, said:

Ile już było gier, których niby się nie dało scrackować bo "nowoczesne super zabezpieczenia, koniec z piraceniem"?
A czy wota udało ci się scrackować żeby mieć lepsze czołgi? Nie? No właśnie. W Diablo 3 masz to samo

voitek, on 15 May 2012 - 09:52 PM, said:

A czy wota udało ci się scrackować żeby mieć lepsze czołgi? Nie? No właśnie. W Diablo 3 masz to samo
"Scrackować wota" - genialne milordzie. Muszę spróbować bo zapomniałem seriala do WoT'a i płyty instalacyjnej.

MeinHerzBrennt's Photo MeinHerzBrennt 15 May 2012

Postawa Blizzarda wobec gracza, który już kupił Diablo III a teraz nagle stwierdził, że wydał 300/200 zł na najwyżej przeciętną grę:

D3 powinno być nauczką na przyszłość dla wszystkich, którzy przedwcześnie na coś się napalają i wierzą ślepo korporacji która ma zarabiać a nie zarabiać i dogadzać. To nie dom publiczny.

Anonek, on 15 May 2012 - 09:53 PM, said:

"Scrackować wota" - genialne milordzie. Muszę spróbować bo zapomniałem seriala do WoT'a i płyty instalacyjnej.
Widzę, że ty dalej nie rozumiesz, że tu nie ma żadnych zabezpieczeń, tylko Diablo działa jak zwyczajne MMO

voitek, on 15 May 2012 - 09:56 PM, said:

Widzę, że ty dalej nie rozumiesz, że tu nie ma żadnych zabezpieczeń, tylko Diablo działa jak zwyczajne MMO
WoW to też MMO a pirackie serwery istnieją. Dalej będziesz forsował swoją idiotyczną teorię o zajebistości zabezpieczeń D3?

Loofah's Photo Loofah 15 May 2012

Na pewno crack ma wyjść w przeciągu 1-2 dni jak mówią :) Mało mnie to zresztą obchodzi. Wszystko da się skrackować.

Ja szukam póki co recenzji.
Edited by Loofah, 15 May 2012 - 10:08 PM.

gerwaz's Photo gerwaz 15 May 2012

Tak, pewnie niejeden myslal, wyjdzie Diablo III, koniec WoTa. Hahaha, Diablo III wyszlo i Blizzard zaliczyl epic faila.
- Gre w singlu przechodzi sie w 5 godzin (sic)
- Pvp praktycznie nie istnieje, ktorys tam z rzedu pojedynek miedzy tymi samymi klasami smierdzi nuda na kilometr

czasem czytajac takich ignorantow mozna sie pozygac. single player? pvp? gre w 5 godzin? czy ty wogole masz pojecie o czym piszesz?

Anonek, on 15 May 2012 - 09:53 PM, said:

geniuszu d3 mozesz sobie pobrac i zainstalowac juz teraz za free, poprostu nie zalogujesz sie na bnet bez klucza
zupelna racje ma voitek - zadnego cracka nie bedzie, bo nie ma czego crakowac - byc moze beda pirackie serwery
Edited by gerwaz, 15 May 2012 - 10:08 PM.

Nisu's Photo Nisu 15 May 2012

W takim razie proszę o więcej opinii nt diablo III, ludzi którzy już w to grali.

Miałem wielkie oczekiwania do tej gry, ale skoro oni rozwój postaci zmienili do minumum, jak to powiedział Anonek "ale k***a kilka skilli na daną klasę? Really? W D2 każda klasa miała po ponad 40 skilli i od groma buildów." to z szmaragdu, wyszła kupa.

co do zabezpieczeń typu "logowanie" to pamiętam nfs undercover, który też miał zabezpieczenie, że wymagane było stałe połączenie z netem i zalogowanie się na konto EA. Jednakże były cracki które to obchodziły. Również COD7, miał zabezpieczenia, typowo "steamowe" czyli również logowanie, też wymyślili cracki. Więc myślę - Niema takiej rzeczy, której zawodowcy nie scrackują.
Edited by Nisu, 15 May 2012 - 10:30 PM.

Sevard's Photo Sevard 15 May 2012

Proszę stosować się do regulaminu forum, konkretniej chodzi o następujący fragment:

Użytkownicy powinni przestrzegać prawa podczas korzystania z forum. Zamieszczanie wiadomości oraz omawianie kwestii łamiących miejscowe bądź międzynarodowe prawo jest zabronione niezależnie od okoliczności. Administracja zastrzega sobie prawo do usunięcia, poprawy lub zmiany każdej informacji uznawanej za niewłaściwą na tym forum.
Tym samym piractwo oraz promowanie piractwa mogą spotkać się z akcjami dyscyplinarnymi.

Nisu, on 15 May 2012 - 10:24 PM, said:

W takim razie proszę o więcej opinii nt diablo III, ludzi którzy już w to grali.

Miałem wielkie oczekiwania do tej gry, ale skoro oni rozwój postaci zmienili do minumum, jak to powiedział Anonek "ale k***a kilka skilli na daną klasę? Really? W D2 każda klasa miała po ponad 40 skilli i od groma buildów." to z szmaragdu, wyszła kupa.

co do zabezpieczeń typu "logowanie" to pamiętam nfs undercover, który też miał zabezpieczenie, że wymagane było stałe połączenie z netem i zalogowanie się na konto EA. Jednakże były cracki które to obchodziły. Również COD7, miał zabezpieczenia, typowo "steamowe" czyli również logowanie, też wymyślili cracki. Więc myślę - Niema takiej rzeczy, której zawodowcy nie scrackują.

Skille to tylko jeden z genialnych pomysłów na jaki wpadł Blizzard. Jeżeli grałeś w D2 to pewnie nie raz miałeś itemy ze słowami runicznymi typu Enigma czy Spirit. W D3 o słowach runicznych możesz pomarzyć. Do socketów w zbroi czy tarczy możesz wsadzić jedynie almighty PGM'y i klejnoty. Tak samo świetnym pomysłem jest badanie itemów PPM'em a nie za pomocą Caina (przynajmniej jego śmierć ma jakiś sens w tym wypadku) czy scrolla.

Ale ch*j z tym, najważniejsze, że możesz udostępnić swoje osiągnięcia na Facebooku. Na to czekałem przez 12 lat :D
Edited by Anonek, 15 May 2012 - 10:46 PM.

Redmeer's Photo Redmeer 15 May 2012

Nisu, on 15 May 2012 - 10:24 PM, said:

Nisu - gram cały dzień, to chyba wystarczająca rekomendacja.

W przeciwieństwie do płaczących n00btardów ja sobie D III kupiłem i rżnę ile wejdzie, bo po prostu gra jest świetna i ma ducha Diablo - nawalania do kwadratu z uśmiechem na mordzie.

Nie wiem ile w D III jest rzeczy server side, ale jak dużo, to na sensownie działający priv polaczki pl sobie troszkę poczekają.

Elucidate's Photo Elucidate 15 May 2012

Narazie mam mieszane uczucia. Spodziewalem sie troche wiecej niz super efekrty i grafy. :(
Edited by Elucidate, 15 May 2012 - 11:22 PM.
Get the IPS Communities App for iPhone now!