Jump to content


Mobilní asistent WoT


  • Please log in to reply
15 replies to this topic

CzechOut #1 Posted 22 May 2012 - 12:35 PM

    Captain

  • Veteran
  • 463 battles
  • 2,154
  • Member since:
    05-03-2012
Nový World of Tanks Assistant

Technologie je dnes běžnou součástí našich životů a her. Možná už jste zaznamenali, že je mobilní asistent World of Tanks (World of Tanks Assistant) k dispozici v Google Play pro Android. Uživatelé iPhonů zase najdou verzi mobilního asistenta v Aplle Store.

S radostí vám ozamujeme, že jsme mobilního asistenta přepracovali a vylepšili. Mezi novými možnostmi pro všechny uživatele je možné uvést použití asistenta pro vyhledávání klanů, čtení zpráv a nové možnosti při správě zpráv.

Zde je seznam novinek a oprav:
  • Oblíbené klany. Vyhledávejte klany podle jména nebo tagu.
  • Upozornění na nepřečtené zprávy a přidání volby „Označit jako přečtené“ v sekci „Novinky“.
  • Opravena chyba při instalaci widgetů na ICS (Android 4.0 Ice Cream Sandwich)
  • Opravena chyba při posouvání v seznamu kategrií vozidel v profilu.
  • Vyznamenání a ocenění seřazeny do stejného pořadí jako ve hře.
  • Opraven problém s vyhledáváním v ICS
  • Opraven pád aplikace při čtení zpráv s videoklipy.
Pokud jste si mobilního asistenta ještě nestáhli, proč to nezkusit? Nezapomeňte, že je to zadarmo!

Diskuze zde.

_Odyvan4ik_ #2 Posted 23 August 2012 - 09:55 AM

    Sergeant

  • Player
  • 10717 battles
  • 249
  • [-JOK-] -JOK-
  • Member since:
    05-10-2011
Zdravím..aplikace je super, ale poslední tři dny mám problém, že mi to hlásí conection failed, check your internet conection..přitom vím, že mi net normálně jede..zkoušel jsem to i přeinstalovat a nic...nemá někdo podobný problém?
Mrzí mě to, protože ta aplikace je skvělá...

Krisna #3 Posted 23 August 2012 - 10:00 AM

    Extra Hardware

  • Clan Commander
  • 43075 battles
  • 442
  • [EHW] EHW
  • Member since:
    05-01-2011
Jop, Android a stejný problém! Conection failed, check your internet conection. A co jsem se díval, nejede aplikace nikomu, ani Amíkům. Na jabkách to údajně jde v pohodě.
A ta aplikace nutně potřebuje novou verzi, která by zahrnula změny, které probíhají v jednotlivých patchích.

horowitz #4 Posted 25 August 2012 - 08:04 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 51347 battles
  • 96
  • Member since:
    02-19-2011
Ahoj.Je smutne ze uz to nejede pet dni a nikoho to netrapi.aktualizace na verzi 7.5 taky nic.

Arny__cz #5 Posted 15 October 2012 - 09:00 PM

    Private

  • Player
  • 1540 battles
  • 1
  • Member since:
    09-05-2012
Mě by potěšil celý WoT na iPadu ;-)

Piratxxx #6 Posted 15 October 2012 - 10:00 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 24675 battles
  • 89
  • Member since:
    07-03-2011
Funguje bez jakýchkoliv problémů... že by proto že mám rootlej mobil :Smile_veryhappy:  :Smile_veryhappy:  :Smile-bajan2:

Lynx_cz #7 Posted 16 October 2012 - 01:05 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 17343 battles
  • 347
  • Member since:
    02-12-2011
To asi ne.....fungoval mi na nerootlém i teď na rootu.   (HTC Desire HD, ROM: ARHD 7.0.4+RCTweak v.4)

Ludwa #8 Posted 16 October 2012 - 02:07 PM

    Colonel

  • Player
  • 34029 battles
  • 3,609
  • [EHW] EHW
  • Member since:
    03-31-2011

View PostPiratxxx, on 15 October 2012 - 10:00 PM, said:

Funguje bez jakýchkoliv problémů... že by proto že mám rootlej mobil :Smile_veryhappy:  :Smile_veryhappy:  :Smile-bajan2:

Funguje bez jakýchkoli problémů (vzal jsem jej zase na milost) - na nerootlém SGSII...  :Smile-hiding:

mrazkov #9 Posted 17 October 2012 - 08:44 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 47986 battles
  • 579
  • [EHW] EHW
  • Member since:
    09-30-2011
jen by to chtelo update - chybi nove oceneni atp.

Krisna #10 Posted 17 October 2012 - 08:55 AM

    Extra Hardware

  • Clan Commander
  • 43075 battles
  • 442
  • [EHW] EHW
  • Member since:
    05-01-2011
Update by to chtělo, ale i minule jim to trvalo děsně dlouho. Navíc mi nefungují informace o tom, kolik mám goldů, kolik kreditů a do kdy prémko. A kdyby přidali statistiky tak podrobnější jako ve hře, vůbec bych se nezlobil. Rád bych věděl, kolik jsem dal poškození, kolik zničení a podobně s konkrétním tankem od minula...

DemonSemen #11 Posted 15 February 2013 - 02:12 PM

    Captain

  • Player
  • 15827 battles
  • 2,146
  • Member since:
    08-25-2012
Hura, update na iPhone je venku!

DemonSemen #12 Posted 25 February 2013 - 05:49 PM

    Captain

  • Player
  • 15827 battles
  • 2,146
  • Member since:
    08-25-2012
Jeste upozornuji na placeniu aplikaci proiOS - WOTOpedia, jsou tam prehledne vsechny tanky a jejich moduly, ktere si muzete konfigurovat. Na ceste vlakem nebo MHD je to fajn, naucit se vic o strojich, proti kterym jezdite...

Standman #13 Posted 20 March 2013 - 01:07 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 9261 battles
  • 61
  • Member since:
    06-03-2012
Nejak nerozumim tomu, proc je na zacatku odkaz na diskuzi, kdyz vsichni pisou sem ...

Nicmene, planuje se pro tuto app i preklad do cestiny?

onyx1986 #14 Posted 03 September 2013 - 06:44 PM

    Private

  • Beta Tester
  • 17190 battles
  • 7
  • Member since:
    07-18-2010
Problém není v zařízení. Ale v účtech. Na jednom telefonu jeden účet jede bez problémů a druhý prostě padá hned na začátku. Prostě je to jen pro nějaké účty, nevím jestli tu chybu dělá nějaký tank nebo co jiného. Každopádně už to tak minimálně 14 a nejsem sám a nikdo s tím nic nedělá!
Diskuze na kterou je odkaz v prvním příspěvku, nelze odpovídat.

Edited by onyx1986, 03 September 2013 - 06:52 PM.


ulrike84 #15 Posted 03 November 2013 - 12:53 PM

    Private

  • Player
  • 11144 battles
  • 4
  • [CS_D] CS_D
  • Member since:
    03-22-2013
  • Ahoj, marketplace pro Win Phone pro lumii tuto aplikaci nemá?
  • Nikde nemůžu najít, díky za odpověď  :amazed:

Edited by ulrike84, 03 November 2013 - 04:14 PM.


JohnSWood #16 Posted 11 April 2015 - 03:07 PM

    Sergeant

  • Clan Diplomat
  • 11550 battles
  • 223
  • [BOARS] BOARS
  • Member since:
    11-09-2013

Zdravim, pouzivam tuto aplikaci v nejnovejsi verzi 1.8.1 pro Windows Mobile 8.1. Po nejnovejsi aktualizaci se mi u jednotlivych hracu nezobrazuje garaz (fraze typu Hrac nevlastni zadna vozidla - coz je blbost). Diky za pripadnou opravu pripadne predani dale :)

 

 


Edited by JohnSWood, 11 April 2015 - 03:08 PM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users