←  Všeobecná diskuze

Main page

»

Novinky z patche 7.4

Und3rt4k3r's Photo Und3rt4k3r 23 Jun 2012

View PostOstravak_CZ, on 23 June 2012 - 02:31 PM, said:

Takovou věc mohou napsat jen zazobaní podržtaškové. Pokud ti hra jela v minulém patchi dobře a nyní nejede, tak je to WG problém. Ne každý má na nový pc a ne každý kvůli jedné hry do něk vloží úspory. Já sice za měsíc upgraduji, ale to už mám nějaký ten rok v plánu a rozhodně to není kvůli WoT - mi jedou i při současné sestavě k mé radosti dobře.

View PostPackal, on 23 June 2012 - 02:33 PM, said:

Já to vidím stejně, proto mě docela nadzvedlo, že tu někdo dokáže něco v tom smyslu napsat.

Jinak, přidali tam tu druhou mapu? Měl ji už někdo?

Nikto nepovedal aby ste si kúpili nový komp... A už vôbec nie som "zazobaný" len nechápem na čo sa tu stále sťažujú tie isté mená... Keď mne a aj plno ďalším ľudom ktorých poznám či už v reále alebo v klane to ide bez AKýCHKOĽVEK problémov...

Ostravak_CZ's Photo Ostravak_CZ 23 Jun 2012

View PostPackal, on 23 June 2012 - 02:33 PM, said:

...
Jinak, přidali tam tu druhou mapu? Měl ji už někdo?
Jo měl nekolikrát. "Velký park" je název - pro mě Mnichov. No je to mapa, která bývá velmi rychle odehrána, protože je dost malá. Těžké tanky jezdívají klasicky k mostu, naopak střeďáky na východě přes přejezd, kde bývá zábava :Smile_Default:  scouti tady díky kolejovému náspu mají žně! Mapa se mi vcelku líbí.

View PostUnd3rt4k3r, on 23 June 2012 - 02:44 PM, said:

Nikto nepovedal aby ste si kúpili nový komp... A už vôbec nie som "zazobaný" len nechápem na čo sa tu stále sťažujú tie isté mená... Keď mne a aj plno ďalším ľudom ktorých poznám či už v reále alebo v klane to ide bez AKýCHKOĽVEK problémov...
To není rekace přímo na tebe! Já s chodem hry na mé šunce nemám nejmenší problém - jo míval jsem, když při načítání mapy mi to sem tam spadlo do Windows, ale ttot se už nějaký čas neděj. Jen se snažím vcítit do lidí, kterým to dělá ze hry noční můru.

westikkrystof's Photo westikkrystof 24 Jun 2012

Díky patchi 7.4 a skvělým modům jsem omezil hraní tak o 90%.
Vždy hraji než se naštvu a to je většinou jakmile přijde na řadu první z těch výborných oživení hry v podobě nového modu hry. Lituji že jsem do hry dal nějaké peníze. Vracím se ke starým dobrým hrám, ze kterých mi nikdo během hraní neudělá sra..čku.

gorgun's Photo gorgun 24 Jun 2012

Bože zaco, teď jsem nějakou dobu nehrál a řekl jsem si že si to zas vyzkouším až přijdou ty módy - které nejsou nakonec žádná výhra většinou, snad se to časem lidi naučí, ale to co mě čekalo v podobě FPS to mi vyrazilo dech, předtím 40+ FPS na Vysoký detaily, teď když jsem to zapl tak 8-20 FPS, když jsem to dal na nejměnší tak 40 FPS (dříve 110), stím že to neustále skáče dolů, ale i tak dyť to je skok jak prase co stím zas dělaj by mě vážně zajímalo. Hlavně že Crysis 2 jelo na 3 úrověň detailů na cca 45 fps stále (až na velký výbuchy).
Edited by gorgun, 24 June 2012 - 02:44 PM.

SVKromanSVK's Photo SVKromanSVK 24 Jun 2012

ludia sa to nenaucia, lebo sa za viac ako rok nenaucili standardnu bitku.

Und3rt4k3r's Photo Und3rt4k3r 24 Jun 2012

Nebaví ma to tu už ani čítať... 100 topickov a 50 z nich nič iné len sťažnosti... :arta:  Ak Vás to nebaví, tak to nehrajte! :Smile_ohmy:
HOWGH... :Smile_sceptic:

lordmystic's Photo lordmystic 25 Jun 2012

nejdříve si zrušte všechny mody a zkuste jak vám to pojede, mě některé mody pro 7.3 dělali na 7.4 obrovskou paseku! tohle je ale také nepřímo vina WG že umožní kdejakému žebrákovi ku...it hru šílenými mody.

biggpete's Photo biggpete 25 Jun 2012

View Postlordmystic, on 25 June 2012 - 09:24 AM, said:

nejdříve si zrušte všechny mody a zkuste jak vám to pojede, mě některé mody pro 7.3 dělali na 7.4 obrovskou paseku! tohle je ale také nepřímo vina WG že umožní kdejakému žebrákovi ku...it hru šílenými mody.
ty si fakt myslíš , že jsme všichni idioti a dáváme mody ze 7.3 do 7.4?

ZemislavSVK's Photo ZemislavSVK 25 Jun 2012

Ja som musel všetky  módy vymazať, aby mi to vôbec išlo.  Chcel som obmedziť WOT, lebo je to neskutočný žrút času a vďaka tomuto patchu, ktorý to ešte viac pojebabral, mi samotné WG dopomohlo obmedziť hranie a ušetrených 10e miniem na niečo zmysluplnejšie :Smile_great:      Majte sa tankisti. Majte pevné nervy a presnú mušku, nech robíte dobré meno Slovensko-Českej WOT komunite  :Smile-playing:

Godzilla1's Photo Godzilla1 25 Jun 2012

mody nepouzivam jediny cim netrpim je red screen mam win7 64, ale poskytovatele internetu jsem nemenil a ping me vzrostl bezmala 3x, tanky na vetsi vzdalenost me laguji - tedy vidim jejich pohyb sekanej, abych zustal aspon na 40 fps prumer musel jsem hru ocesat, po skonceni hry me casto pri prechodu do garaze wot padne,

2 Under pokud myslis ze si opravdu nemam na co stezovat jen proto ze Tobe to jede dobre pak tedy jakykoliv support ztraci smysl klidne si tu zustan uplne sam

SVKromanSVK's Photo SVKromanSVK 25 Jun 2012

View PostUnd3rt4k3r, on 24 June 2012 - 07:09 PM, said:

Nebaví ma to tu už ani čítať... 100 topickov a 50 z nich nič iné len sťažnosti... :arta:  Ak Vás to nebaví, tak to nehrajte! :Smile_ohmy:
HOWGH... :Smile_sceptic:

Kto ta to nuti citat ?  Ak ta to nebavi tak to necitaj.

Packal's Photo Packal 26 Jun 2012

Taky jste si všimli, že na mapě Widepark létá 1 "budova" (přístřešek) ve vzduchu? Docela úsměvný bug.

Ostravak_CZ's Photo Ostravak_CZ 26 Jun 2012

Ach ta gravitace :Smile_Default: . Sendni ten screen do ofic. vlákna k bugům.
_________
Tak a teď, jestli si chlap, tak se přiznej mínusáku! Kdo jsi a zaco?
Edited by Ostravak_CZ, 26 June 2012 - 06:21 PM.

ClearEvil's Photo ClearEvil 26 Jun 2012

OT: Mínusák. Už jsem si toho všimnul, ale počet mínusek je snad nějak omezen, ne? Tenhle je dává pořád.

Vogon's Photo Vogon 27 Jun 2012

Takže si to schrňme.

Tohle přinesl 7.4 mě :

1. Mody - jednoznačné fiasko
2. nefungující klanová loga - náš klan měl fakt moc pěkný
3. Artyny, co začaly běžně hubit většinu posádky
4. padání každou druhou - třetí hru
5. červená obrazovka zůstala

K tomu přídám ještě vypnuté CW.

Někde je něco schnilého.

Jednoznačné plus je, že šetřím prachy na goldech, páč než to spraví, žádné ode mě už neuvidí a taky jsem vytáhnul z garáže kolo, inlajny a RC vrtulník a oprášil joystick a půjdu si zalítat ROF. :)

deglaser's Photo deglaser 27 Jun 2012

Každým patchem je to horší za chvíli se to ani nebude možné hrát. Byl bych pro to aby to vrátily na 7.3 která aspoň byla stabilní. :Smile_ohmy:
Get the IPS Communities App for iPhone now!