Novinky z patche 7.4
Und3rt4k3r
23 Jun 2012
Ostravak_CZ, on 23 June 2012 - 02:31 PM, said:
Takovou věc mohou napsat jen zazobaní podržtaškové. Pokud ti hra jela v minulém patchi dobře a nyní nejede, tak je to WG problém. Ne každý má na nový pc a ne každý kvůli jedné hry do něk vloží úspory. Já sice za měsíc upgraduji, ale to už mám nějaký ten rok v plánu a rozhodně to není kvůli WoT - mi jedou i při současné sestavě k mé radosti dobře.
Packal, on 23 June 2012 - 02:33 PM, said:
Já to vidím stejně, proto mě docela nadzvedlo, že tu někdo dokáže něco v tom smyslu napsat.
Jinak, přidali tam tu druhou mapu? Měl ji už někdo?
Nikto nepovedal aby ste si kúpili nový komp... A už vôbec nie som "zazobaný" len nechápem na čo sa tu stále sťažujú tie isté mená... Keď mne a aj plno ďalším ľudom ktorých poznám či už v reále alebo v klane to ide bez AKýCHKOĽVEK problémov...
Ostravak_CZ
23 Jun 2012
Packal, on 23 June 2012 - 02:33 PM, said:
...
Und3rt4k3r, on 23 June 2012 - 02:44 PM, said:
Nikto nepovedal aby ste si kúpili nový komp... A už vôbec nie som "zazobaný" len nechápem na čo sa tu stále sťažujú tie isté mená... Keď mne a aj plno ďalším ľudom ktorých poznám či už v reále alebo v klane to ide bez AKýCHKOĽVEK problémov...
westikkrystof
24 Jun 2012
Díky patchi 7.4 a skvělým modům jsem omezil hraní tak o 90%.
Vždy hraji než se naštvu a to je většinou jakmile přijde na řadu první z těch výborných oživení hry v podobě nového modu hry. Lituji že jsem do hry dal nějaké peníze. Vracím se ke starým dobrým hrám, ze kterých mi nikdo během hraní neudělá sra..čku.
Vždy hraji než se naštvu a to je většinou jakmile přijde na řadu první z těch výborných oživení hry v podobě nového modu hry. Lituji že jsem do hry dal nějaké peníze. Vracím se ke starým dobrým hrám, ze kterých mi nikdo během hraní neudělá sra..čku.
gorgun
24 Jun 2012
Bože zaco, teď jsem nějakou dobu nehrál a řekl jsem si že si to zas vyzkouším až přijdou ty módy - které nejsou nakonec žádná výhra většinou, snad se to časem lidi naučí, ale to co mě čekalo v podobě FPS to mi vyrazilo dech, předtím 40+ FPS na Vysoký detaily, teď když jsem to zapl tak 8-20 FPS, když jsem to dal na nejměnší tak 40 FPS (dříve 110), stím že to neustále skáče dolů, ale i tak dyť to je skok jak prase co stím zas dělaj by mě vážně zajímalo. Hlavně že Crysis 2 jelo na 3 úrověň detailů na cca 45 fps stále (až na velký výbuchy).
Edited by gorgun, 24 June 2012 - 02:44 PM.
Edited by gorgun, 24 June 2012 - 02:44 PM.
SVKromanSVK
24 Jun 2012
ludia sa to nenaucia, lebo sa za viac ako rok nenaucili standardnu bitku.
Und3rt4k3r
24 Jun 2012
Nebaví ma to tu už ani čítať... 100 topickov a 50 z nich nič iné len sťažnosti...
Ak Vás to nebaví, tak to nehrajte! 
HOWGH...
HOWGH...
lordmystic
25 Jun 2012
nejdříve si zrušte všechny mody a zkuste jak vám to pojede, mě některé mody pro 7.3 dělali na 7.4 obrovskou paseku! tohle je ale také nepřímo vina WG že umožní kdejakému žebrákovi ku...it hru šílenými mody.
biggpete
25 Jun 2012
lordmystic, on 25 June 2012 - 09:24 AM, said:
nejdříve si zrušte všechny mody a zkuste jak vám to pojede, mě některé mody pro 7.3 dělali na 7.4 obrovskou paseku! tohle je ale také nepřímo vina WG že umožní kdejakému žebrákovi ku...it hru šílenými mody.
ZemislavSVK
25 Jun 2012
Ja som musel všetky módy vymazať, aby mi to vôbec išlo. Chcel som obmedziť WOT, lebo je to neskutočný žrút času a vďaka tomuto patchu, ktorý to ešte viac pojebabral, mi samotné WG dopomohlo obmedziť hranie a ušetrených 10e miniem na niečo zmysluplnejšie
Majte sa tankisti. Majte pevné nervy a presnú mušku, nech robíte dobré meno Slovensko-Českej WOT komunite
Godzilla1
25 Jun 2012
mody nepouzivam jediny cim netrpim je red screen mam win7 64, ale poskytovatele internetu jsem nemenil a ping me vzrostl bezmala 3x, tanky na vetsi vzdalenost me laguji - tedy vidim jejich pohyb sekanej, abych zustal aspon na 40 fps prumer musel jsem hru ocesat, po skonceni hry me casto pri prechodu do garaze wot padne,
2 Under pokud myslis ze si opravdu nemam na co stezovat jen proto ze Tobe to jede dobre pak tedy jakykoliv support ztraci smysl klidne si tu zustan uplne sam
2 Under pokud myslis ze si opravdu nemam na co stezovat jen proto ze Tobe to jede dobre pak tedy jakykoliv support ztraci smysl klidne si tu zustan uplne sam
SVKromanSVK
25 Jun 2012
Packal
26 Jun 2012
Taky jste si všimli, že na mapě Widepark létá 1 "budova" (přístřešek) ve vzduchu? Docela úsměvný bug.
Ostravak_CZ
26 Jun 2012
Ach ta gravitace
. Sendni ten screen do ofic. vlákna k bugům.
_________
Tak a teď, jestli si chlap, tak se přiznej mínusáku! Kdo jsi a zaco?
Edited by Ostravak_CZ, 26 June 2012 - 06:21 PM.
_________
Tak a teď, jestli si chlap, tak se přiznej mínusáku! Kdo jsi a zaco?
Edited by Ostravak_CZ, 26 June 2012 - 06:21 PM.
ClearEvil
26 Jun 2012
OT: Mínusák. Už jsem si toho všimnul, ale počet mínusek je snad nějak omezen, ne? Tenhle je dává pořád.
Vogon
27 Jun 2012
Takže si to schrňme.
Tohle přinesl 7.4 mě :
1. Mody - jednoznačné fiasko
2. nefungující klanová loga - náš klan měl fakt moc pěkný
3. Artyny, co začaly běžně hubit většinu posádky
4. padání každou druhou - třetí hru
5. červená obrazovka zůstala
K tomu přídám ještě vypnuté CW.
Někde je něco schnilého.
Jednoznačné plus je, že šetřím prachy na goldech, páč než to spraví, žádné ode mě už neuvidí a taky jsem vytáhnul z garáže kolo, inlajny a RC vrtulník a oprášil joystick a půjdu si zalítat ROF.
Tohle přinesl 7.4 mě :
1. Mody - jednoznačné fiasko
2. nefungující klanová loga - náš klan měl fakt moc pěkný
3. Artyny, co začaly běžně hubit většinu posádky
4. padání každou druhou - třetí hru
5. červená obrazovka zůstala
K tomu přídám ještě vypnuté CW.
Někde je něco schnilého.
Jednoznačné plus je, že šetřím prachy na goldech, páč než to spraví, žádné ode mě už neuvidí a taky jsem vytáhnul z garáže kolo, inlajny a RC vrtulník a oprášil joystick a půjdu si zalítat ROF.
deglaser
27 Jun 2012
Každým patchem je to horší za chvíli se to ani nebude možné hrát. Byl bych pro to aby to vrátily na 7.3 která aspoň byla stabilní.