Novinky z patche 7.4
85326
01 Jun 2012
RaptorTommyCZ
01 Jun 2012
Konečně i něco pro mě těším se
Snad se bude dařit aspoň podobně jako do teď mým tankům 
Findejs
02 Jun 2012
Co mě fakt nakrknulo,je změna uložení převodovky u E-50 a E-75 do předku stroje :-((
E-50

E-75

Nejenže má papírový břicho,ale ještě mu do něj dají převodovku,abych měl imrvére zničenej motor a pořád hořel.
E-50

E-75

Nejenže má papírový břicho,ale ještě mu do něj dají převodovku,abych měl imrvére zničenej motor a pořád hořel.
baron_FoX
02 Jun 2012
von_chom
02 Jun 2012
ale nejlepsi na tom je, ze v realu nema v prevodovce moc co hores, wg by se mohlo zamyslet a pro zasahu do prevodovky bys nesmel zacat horet, pouze by ti to dalo dmg do motoru
ale to by wg musel zacit premyslet a prestat kurvit veci co sou v poradku, jiste e75 byla trosku op, ale opravdu jenom trosku, protoze ma v podstate nejhorsi delo na t9
Edited by von_chom, 02 June 2012 - 11:45 AM.
ale to by wg musel zacit premyslet a prestat kurvit veci co sou v poradku, jiste e75 byla trosku op, ale opravdu jenom trosku, protoze ma v podstate nejhorsi delo na t9
Edited by von_chom, 02 June 2012 - 11:45 AM.
rodier
02 Jun 2012
T30 sem na 7.4 zkousel a s vent+rammer + 100% posadkou (bez skillu) nabijim 17.2 a zamerovani mi prijde furt stejny.
RaptorTommyCZ
02 Jun 2012
Maus má převodovku taky ve předu a já ho zapálil se svojí T110E5 USA tank Tier-X ale málokdy vidim MAUSe hořet asi si rozmyslím jestli dřív E100 nebo MAUSe i když k E100 to mám teď blíž, ale je pravda že tohle bude kamikadze při čelním střetu to tam rovnou můžu nacouvat po zadu aby mě sejmuli
Ostravak_CZ
02 Jun 2012
RaptorTommyCZ
02 Jun 2012
Ostravak_CZ, on 02 June 2012 - 02:37 PM, said:
To o břichu myslíš vážně? 
Edited by CrysisMan, 02 June 2012 - 02:47 PM.
PanZajic
02 Jun 2012
paráda... po 2 hodinách sem se dostal na top tier (rusáků-155 50 fr arty)...
podle mne ten mod mi přišel moc chaotický, ale k T34 USA prem. tanku:
mno po koupy a odjetých 10 zápasů sem se docela divil...
u 7.3 patchi:
když máme my nebo protihráč tenhle typ tanku ( tak docela zaboduje)-( záleží jaký šofér to řídí)
u 7.4 patchi:
mi zas přišlo že jsem opět přešel z T34 prem. tanku na T150
sice E75 sem si uhnal( paráda zklepl sem ji na 21% v akci 1 vs 1) když se T34 naůhluje tak i e75 má problém( lol divil sem se) ale i tak se mi zdá být jako papírový tank 
KV3 se 107 mi zase naopak přišla k dobru ( asi nějaká změna či co) dokonce sem hitoval s pěkným dmg i Lowe-typ59-pershing-TigerII někdy mi sice ujela ruka že sem minul, ale co střela to hit....
3 mody k dispozici v random batlle ( def-atack-a regulerně) předělaní map taky docela ušlo,Mm v betě neřeším
FR tanky TD a rty jako pecka, byla snima cenzura ..
Celkově zážitek z 7.4 bych hodnotil ze 100% jen na 75% ale i tak je to bezva....
uvidíme, snad zase něco pokazí...
Ale britské tanky tam nejsou!!!!
podle mne ten mod mi přišel moc chaotický, ale k T34 USA prem. tanku:
mno po koupy a odjetých 10 zápasů sem se docela divil...
u 7.3 patchi:
když máme my nebo protihráč tenhle typ tanku ( tak docela zaboduje)-( záleží jaký šofér to řídí)
u 7.4 patchi:
mi zas přišlo že jsem opět přešel z T34 prem. tanku na T150
KV3 se 107 mi zase naopak přišla k dobru ( asi nějaká změna či co) dokonce sem hitoval s pěkným dmg i Lowe-typ59-pershing-TigerII někdy mi sice ujela ruka že sem minul, ale co střela to hit....
3 mody k dispozici v random batlle ( def-atack-a regulerně) předělaní map taky docela ušlo,Mm v betě neřeším
Celkově zážitek z 7.4 bych hodnotil ze 100% jen na 75% ale i tak je to bezva....
uvidíme, snad zase něco pokazí...
Ale britské tanky tam nejsou!!!!
Ostravak_CZ
02 Jun 2012
CrysisMan, on 02 June 2012 - 02:46 PM, said:
břicho cinká hodně krát co jsem sním zatím jezdil ale po tomto bude v hají furt motor jelikož když potkám s E75 VIII enemy tank tak mě prostřelí a začnu jako hořet což mě připravý o dost HP pokud to včas neuhasím a dojde to do té fáze kdy mi to kolikrát poškodí i nabíjení

Findejs
02 Jun 2012
Ano, Ostraváku,myslím to vážně (papír břicho na E-75). Když mi ho (spodní plát) prostřelí tier VII (i když nevím jakej měl kanon),tak zas tak pevný nebude.
Jinak dík za info ohledně převodovky u E-75,doufám,že tvoje další info bude něco v tom smyslu,že zásahy do motoru přes převodovku nejsou tak častý a požáry vzácností.
Jinak dík za info ohledně převodovky u E-75,doufám,že tvoje další info bude něco v tom smyslu,že zásahy do motoru přes převodovku nejsou tak častý a požáry vzácností.
RaptorTommyCZ
02 Jun 2012
Ostravak_CZ, on 02 June 2012 - 04:49 PM, said:
Tak dote´d mám na testu nahraných přesně 11 bitev s E-75. Naschvál jsem neúhloval čumák, aby střely šly co nejvíce na převodovku. Motor zasažen pouze jednou a to do žluté barvy, tzn. ubraný výkon. Jinak po výbuchu nebo úplné destrukci motoru ani památky. Prozatím. Kdyby se objevilo něco nového, tak dám hned vědět.
Edited by CrysisMan, 02 June 2012 - 05:59 PM.
Tuccy
03 Jun 2012
Analýza ochrany E-75:
http://wotarmory.com...ction-report/2/
Pokud obrázku dobře rozumím, tak 180mm je absolutní minimum co má vůbec šanci prostřelit, 200mm je 50% šance, 220mm je nutných pro 50% šanci při 30° úhlu, 244mm při 45°.
A při střelbě zblízka je to ještě odolnější.
http://wotarmory.com...ction-report/2/
Pokud obrázku dobře rozumím, tak 180mm je absolutní minimum co má vůbec šanci prostřelit, 200mm je 50% šance, 220mm je nutných pro 50% šanci při 30° úhlu, 244mm při 45°.
A při střelbě zblízka je to ještě odolnější.
CerVus
03 Jun 2012
Je zajímavé že německé tanky se upravují tak aby je soupeř prostřelil čelně i když jejich hlavní nevýhoda má být krabicovitý tvar většinou dvojnásobných rozměrů než u soupeře doplňovaný směšnými jizdními vlastnostmi. Naopak ruské tanky jsou upravovány aby prostřelit čelně nešly (pominu neprůstřelný plát na boku is7) i když si stále zachovávají svoji rychlost a obratnost.
Edited by CerVus, 03 June 2012 - 09:26 AM.
Edited by CerVus, 03 June 2012 - 09:26 AM.
Mikhail800
03 Jun 2012
CzechOut, on 30 May 2012 - 01:25 PM, said:
Ty chyby v testu se projevily velice málo a asi nestály za to je opravovat. Nikdo nečekal, že to bude tak masově a pak už bylo asi pozdě a čekalo se na nový patch.
No, budeme doufat, že nic takovýho tentokrát nenastane.
No, budeme doufat, že nic takovýho tentokrát nenastane.
Pokiaľ viem chyby s grafikou sa vyskutujú niekoľkých patchoch a pokiaľ vývojárom nestoja za opravu, tak to je, prinajlepšom povedané, smutné.
Človek chápe, že nie si vývojár, ale prosím Ťa aspoň sa nezhadzuj podobnými vyhláseniami. Navyše nás tým len ešte viac nas...eš
methoz
03 Jun 2012
Uvítal bych možnost zvolit si jaký mod chci hrát, protože oba jsou naprosto o ničem, zvlášť s bandou zmatenejch rusáků.
PanZajic
03 Jun 2012
+ ( nové mapy-mod- a nej. TD a ARTY u FR)
-( prem. tanky )
Po několika hodinovém paření mi test server přijde lepší než obyč
)
konečně po prvé sem si zkusil, jaké to je pařit za 9 a 10 třídu( mazec- samé dingání)
TD fosch( FR) tvl sním prostřelíte i mause :O
Arty no commnet
IS6-KV5-lowe-T34 mi přijdou že jsou nerfnutý o víc než informovaly!!
-( prem. tanky )
Po několika hodinovém paření mi test server přijde lepší než obyč
konečně po prvé sem si zkusil, jaké to je pařit za 9 a 10 třídu( mazec- samé dingání)
TD fosch( FR) tvl sním prostřelíte i mause :O
Arty no commnet
IS6-KV5-lowe-T34 mi přijdou že jsou nerfnutý o víc než informovaly!!
Packal
03 Jun 2012
Ono až se dostaneš výš, zjistíš, že Mause a E-100 prostřelíš v podstatě čímkoli s čím se mohou setkat (Tier IX a X kanóny s nimi nemají problém, VIII to zvládnou též). Současně s tím ovšem také příjdeš na zajímavý fakt - 12,8 L/55 a 15 L/38 jsou na X tieru podprůměrná děla (penetrace a rychlost střelby).
Podle zpráv od spoluhráčů, kteří test server zkoušejí, dingání je způsobeno rusáky - nevědí kam střílet.
Maus je papír, jako měřítko pene kanónu bych bral IS-7, dle mého názoru největší dingátko ve hře, těsně za ní IS-4 a ST-1. Zkoušet je prostřelit z čela na vzdálenost 100m+ je vesměs plýtvání municí.
Podle zpráv od spoluhráčů, kteří test server zkoušejí, dingání je způsobeno rusáky - nevědí kam střílet.
Maus je papír, jako měřítko pene kanónu bych bral IS-7, dle mého názoru největší dingátko ve hře, těsně za ní IS-4 a ST-1. Zkoušet je prostřelit z čela na vzdálenost 100m+ je vesměs plýtvání municí.
CzechOut
03 Jun 2012
Mikhail800, on 03 June 2012 - 10:00 AM, said:
Dievča v tomto prípade platí pre Teba zlaté pravidlo: Hovoriť je striebro, mlčať je zlato.
Pokiaľ viem chyby s grafikou sa vyskutujú niekoľkých patchoch a pokiaľ vývojárom nestoja za opravu, tak to je, prinajlepšom povedané, smutné.
Človek chápe, že nie si vývojár, ale prosím Ťa aspoň sa nezhadzuj podobnými vyhláseniami. Navyše nás tým len ešte viac nas...eš
Nezaškodilo by si přečíst k čemu ta odpověď byla. Mluvila jsem o bugu "červený screen" - že ten se počas testu neprojevil, jako kritická chyba!