FPS
hursky
02 Jun 2012
http://wotakincilar....ili-t806.0.html bu linki inceleyebilirsiniz fps sıkıntınız var ise görüntüyü biraz tıraşlasada 10 15 fps ye kadar artış olabiliyor
heraktitus
02 Jun 2012
hursky
03 Jun 2012
bilgisayarınızın ekran kartı performansına göre değişir , mesela benim paylaşımlı ekran kartı laptobumda 10-15 arasında değişiyorrrrr...
heraktitus
03 Jun 2012
Bilgisayarınızın performansı ve ekran kartınız ile beraber oyun için grafik ayarlarınız FPS de çok buyuk bir etken. FPS yi yukseltmek için mumkun oldugunca ayarları kısmakta fayda var. Ben mesela tum su yansımalarını filan kapatıyorum. Cunku onemli olan gordugum goruntunun o anki goruntu olması lazım. Onun için ekran kartım ne kadar iyi de olsa gereksiz seyleri kapıyorum.
Saygılar
Saygılar
cs55
07 Jun 2012
Ortalama 100 civarı sniper modda 140 a kadar görüyorum.... ( son driver çıkana kadar arty sniper da 5 e kadar düşüyordu... )
XFX 7970 Black Edition...
XFX 7970 Black Edition...
DeNSeTSu_TR
08 Jun 2012
50-110 arası değişiyor benimde.
Evet FPS=Frame Per Second=Saniye başı alınan kare.
Evet FPS=Frame Per Second=Saniye başı alınan kare.
akuna
11 Jun 2012
trauhtsliany
15 Jun 2012
akuna, on 11 June 2012 - 06:33 PM, said:
saniye başına alınan kare fakat birde
tazeleme oranı var eğer 100 hz değilse monitörünüz 100 FPS alamazsınız diye biliyorum yanlışmı biliyorum?
tazeleme oranı var eğer 100 hz değilse monitörünüz 100 FPS alamazsınız diye biliyorum yanlışmı biliyorum?
Yok yani aslinda dogru biliyorsun fakat 60hz ile calisan bir monitörde 100+ fps alirsin tek sorun almanin bir anlami yok (: sadece rakamsal olarak alirsin yani. Ayrica insan gözü zaten max 30fps algilayabiliyor.
Ama tabii oyun akiciligi acisindan 30+ fps her zaman iyidir.. (bence)
WhyHighOne
15 Jun 2012
valla bende Lenovo IdeaPad Y570
CPU: Intel Core i7-2670QM RAM: 8GB DDR3-1333MHz HDD: 750GB HDD + 64GB SSD GPU: 2GB nVidia GeForce GT 555M GDDR5 var ama FPS 50-60 arası değişiyor WOT Oyun motorundan kaynaklanan birşey tam randıman alamıyorsun
CPU: Intel Core i7-2670QM RAM: 8GB DDR3-1333MHz HDD: 750GB HDD + 64GB SSD GPU: 2GB nVidia GeForce GT 555M GDDR5 var ama FPS 50-60 arası değişiyor WOT Oyun motorundan kaynaklanan birşey tam randıman alamıyorsun
cokseybilenadam
15 Jun 2012
Ardaşlarında dediği gibi pek cok etken var. Herkese tavsiyem mümkün olduğunca kozmetik efektleri kapamanız sadece savaşla alakalı (örnek görüş mezili vs) gibi önemli ayarları acmanızdır. Bu performansınızı farkedilebilir derecede olumlu etkiliycektir.
Çok cekirdekli işlemci kullanan zaten farkına varmıştır. WoT oyun motoru Çok Çekirdekli işlemcileri desteklemiyo. Bu yüzden bir Çok şikayet var Wg bunun üstünde Çalıştığını ilerki patchlerde motoru geliştirÇeğini belirtti.
Edited by cokseybilenadam, 15 June 2012 - 01:10 PM.
Çok cekirdekli işlemci kullanan zaten farkına varmıştır. WoT oyun motoru Çok Çekirdekli işlemcileri desteklemiyo. Bu yüzden bir Çok şikayet var Wg bunun üstünde Çalıştığını ilerki patchlerde motoru geliştirÇeğini belirtti.
Edited by cokseybilenadam, 15 June 2012 - 01:10 PM.
kasaptorunununtorunu
18 Jun 2012
cokseybilenadam, on 15 June 2012 - 01:09 PM, said:
Ardaşlarında dediği gibi pek cok etken var. Herkese tavsiyem mümkün olduğunca kozmetik efektleri kapamanız sadece savaşla alakalı (örnek görüş mezili vs) gibi önemli ayarları acmanızdır. Bu performansınızı farkedilebilir derecede olumlu etkiliycektir.
Bu durumu Çözmek iÇin Process Lasso programını kurup, programdan wot.exe dosyasını Çalıştırırken tüm işlemiclerin devreye sokulmasını sağlayabilirsiniz. Sanal Çift Çekirdek işlemciler dışında birden fazla Çekirdek barındıran işlemcisi olan arkadaşlar mutlaka uygulasınlar