←  Yeni Katılanlar Bölümü

Main page

»

Soru - Cevap Bölümü

turumaji's Photo turumaji 13 Jun 2012

View Postatakartal10, on 13 June 2012 - 02:08 PM, said:

Posted Image

Görüldüğü gibi benim nişangahımla yuvarlak farklı noktarları gösteriyor.Peki ben hangisini esas alarak hedef alıcam.Yani benim resimdeki hedef alışım doğru mu yoksa yuvarlağın ortasındaki noktaya göre mi hedef alıcam.

böyle bi  GUI ' ye nasılsahip olabilirm?
Edited by turumaji, 13 June 2012 - 08:55 PM.

atakartal10's Photo atakartal10 13 Jun 2012

herhalde gui dediğin şey yüklediğim modlar olsa gerek.

http://forum.worldof...panzer-ace-mod/

burdan aldım ben.

trauhtsliany's Photo trauhtsliany 13 Jun 2012

www.mirtankov,com ve www.worldoftanks.tv de Degisik modlar var nasil yapildigida anlatiliyor farklilik göstersede cogunu  res_mods/0.7.3/gui/flash  in icine atiyorsun ama tabi sadece 0,7,3 ün icine atilan modlarda var.

atakartal10's Photo atakartal10 14 Jun 2012

Bazı kmt lerde radyo operatörü olmayıp yükleyici oluyor.Bunun avantajı var mıdır?örneğin hızlı mermi doldurma gibi?

Congratulations's Photo Congratulations 14 Jun 2012

View Postatakartal10, on 14 June 2012 - 12:16 PM, said:

Bazı kmt lerde radyo operatörü olmayıp yükleyici oluyor.Bunun avantajı var mıdır?örneğin hızlı mermi doldurma gibi?

Bir kere o radyo operatörü değil telsiz operatörüdür. Ayrıca her tankta olur ancak o departman için komple ayrı biri değil de, aynı işi beirlikte yapacak şekilde dizayn edilir. Yani bir yükleyici aynı anda telsiz işini de yapabiliyor. Zaten dikkatli bakarsan orda onun da simgesini görürsün.

Dipnot: Oyundaki karşılığı tier 6-7+ tanklardan önceki tanklarda ya lider tankta/komuta tankı (yada çok az tankta) yada flamalar kullanılarak anlaşılıyordu, ancak oyunda her tankta telsiz simgesi olduğu için, boş kalamayacagi için böyle bir çözüme gidilmiş. Bu mürettebat için pek sorun olmuyor anlayacağın...

halogong's Photo halogong 14 Jun 2012

fizik motoru ne zaman eklenecek

atakartal10's Photo atakartal10 14 Jun 2012

Şuan su-5 kullanıyorum.Acaba aracın bütün ekipmanlarını açıp mı tier atlasam yoksa direk tier atlamak için deneyim mi biriktiriyim?

Congratulations's Photo Congratulations 15 Jun 2012

View Postatakartal10, on 14 June 2012 - 09:58 PM, said:

Şuan su-5 kullanıyorum.Acaba aracın bütün ekipmanlarını açıp mı tier atlasam yoksa direk tier atlamak için deneyim mi biriktiriyim?

Tüm ekipmanlarını açman daha iyi olur, bunu sadece su-5 için söylemiyorum.

bigthunder's Photo bigthunder 15 Jun 2012

oyunda hesabın sahip olduğu e-mail adresi değiştirilebiliyor mu?

cokseybilenadam's Photo cokseybilenadam 15 Jun 2012

Bu şekilde bir problem hiç yaşamadım. Sistem normali bu. Bu ya sonradan acılan bir efektle alakalıdır yada senin grafik kartının sürücüsünün oyundaki komutları yorumlama şeklidir.
Yani oldukça basit bir şekilde options değiştirilebilir yada driver güncellemesiyle sorun çözülmeye denenebilir. Bunlarında dışında eyer varsa grafik kartının kendine has ayarları kendi kontrol yazılımından bakılabilir.
Bu tip sorunlar karşılaşabilceğin en cins sorunlardır genelde... Bol şans.. çözülemeyip öylece kalması da olasılıktır. İngilizcen varsa forumun ingilizce bölümlerini araştır. Support kısmında ticket atabilirsin ama büyük olasılıkla bu çok ufak bir problem olduğundan standart bir mail atıp geçiştirceklerdir..

önemli not: Eyer bu soruyu burada değilde forumun teknik yardım kısmına atsaydın hem teknik konuda benden daha bilgili kişilerin konuyla ilginlenmesini sağlardın hemde ilerde seninle aynı sorunu yaşıycak arkdaşlara  yardım etmiş olurdun.
Edited by cokseybilenadam, 15 June 2012 - 01:27 PM.

FReeSTYLERR's Photo FReeSTYLERR 15 Jun 2012

Arkadaslar,
Tek baslik altinda bu kadar düzensiz bilginin okuyuculara yada cevap arayanlara malesef faydasi olmadigi görülmüstür. Bu sebep ile konuyu kitliyorum.
Soru sormak isteyen arkadaslar lütfen önce forumda arama yapsinlar. Eger daha önceden acilmis bir konu yok ise ilgili bölümde düzgün bir baslik acip sorularini diger oyunculara yöneltsinler. Böylece daha sonra ayni soru ile gelen oyuncular icinde rahatlik ile ulasilabilecek kaynak saglanmis olur.
Anlayisiniz icin tesekkür ederiz.
/FReeSTYLERR
Get the IPS Communities App for iPhone now!