Jump to content


serverovy zamerovac


  • Please log in to reply
88 replies to this topic

Idahou #41 Posted 14 January 2014 - 10:07 PM

    General

  • Veteran
  • 36662 battles
  • 8,907
  • [IDDQD] IDDQD
  • Member since:
    12-04-2010
Tak ono asi i záleží na připojení a hw , rozhodně bych neřekl, že ten rozdíl mezi klientem a serverovým zaměřovačem je u všech stejný... Já teda střílím jak vzteklej kovboj, ale když se začal používat servrovej zaměřovač, tak jsem změnu pozoroval jen když mě utáčel nějaký tank a to jsem stejně automaticky předměřoval (servrovej zaměřovač byl trochu pozadu) aniž bych si to uvědomil, přitom bych našel pár lidí u kterých je/byl ten rozdíl daleko větší

Tesid #42 Posted 15 January 2014 - 11:24 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 23505 battles
  • 1,280
  • [P-U] P-U
  • Member since:
    06-23-2012
ja bych mel dotaz proc je servrovy zamerovac o 30% vetsi nez normalni kolecko zamerovace? mam zaple oba, a vrta me to hlavou proc nejsou stejne velky.

Pjetkovic #43 Posted 15 January 2014 - 11:34 AM

    Captain

  • Clan Commander
  • 25003 battles
  • 2,474
  • [MACHR] MACHR
  • Member since:
    04-07-2012
Já ho asi ještě v životě nepoužil. Tedy nemám ho zaplej a vždycky jsem tuhle položku v nastavení, tak nějak ignoroval. A z tohohle topicu teda úplně rozumnej nejsem. Někdo "must-have", někdo jen někdy a někdo jezdí bez něj. Artilerie nejezdím, takže babo raď.

Tesid #44 Posted 15 January 2014 - 12:05 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 23505 battles
  • 1,280
  • [P-U] P-U
  • Member since:
    06-23-2012
ja snim jezdi. je jedno proc ale ani stabik nezmeni velikost serveroveho zamerovace. proc? je dana jen jedna velikost?

Lass_Mich_Ich_Kann_Das #45 Posted 15 January 2014 - 01:05 PM

    Major

  • Beta Tester
  • 42304 battles
  • 2,882
  • Member since:
    07-12-2010
Velkost je danna presnostou dela a je rovnaka jak na klasickom miereni tak na serverovom. Tam nejde ani tak o tu velkost ale o polohu mierenia. Sever. musi byt kusa vacsie aby sa neprekryvalo s normalnym.

Edited by skvido, 15 January 2014 - 04:58 PM.


Blc #46 Posted 15 January 2014 - 07:17 PM

    Staff Sergeant

  • Beta Tester
  • 22630 battles
  • 368
  • Member since:
    07-27-2010
Taky by mně zajímalo jaký rozdíl je mezi klientským a severovým zaměřovačem. Chápu že klientský je to co si myslí můj pc a serverový je co si myslí server v určitém okamžiku. Jenže se to z té serverovny stejně musí vrátit zpet do mého pc, takže tam vzniká prodleva. Nemělo by se tedy mířit mezi tyto dva zaměřovače?

Idahou #47 Posted 15 January 2014 - 08:04 PM

    General

  • Veteran
  • 36662 battles
  • 8,907
  • [IDDQD] IDDQD
  • Member since:
    12-04-2010

Ne, protože ta odezva (ping v ms) je dostatečně nízká, jinak by jsi to nehrál (od servru ti jde daleko více informací než jen zaměřovač). Pravdu má vždy serverový zaměřovač, protože podle něho (serveru) se určuje kam střela poletí.

U někoho je rozdíl mezi klientským a servrovým zaměřovačem minimální, u někoho zásadní. Vyzkoušej a uvidíš - v hlavní kartě nastavení - používat serverový zaměřovač



TobySkiler #48 Posted 16 January 2014 - 09:40 AM

    Corporal

  • Player
  • 24308 battles
  • 143
  • [BGANG] BGANG
  • Member since:
    06-01-2013
Co vsecho ma vliv na rozdil zamerovacu ja mam obcas dost velky u SPG je to fakt znat treba po domereni serverovy zamerovac jeste domeruje tak 2s

Lass_Mich_Ich_Kann_Das #49 Posted 16 January 2014 - 10:58 AM

    Major

  • Beta Tester
  • 42304 battles
  • 2,882
  • Member since:
    07-12-2010
Na klasicke mierenie nema vliv nic, to je stale rovnake, ale serverove ukazuje naladu serveru a skutocnu polohu dela.

CJ190133 #50 Posted 16 January 2014 - 11:34 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 17710 battles
  • 530
  • Member since:
    03-07-2012
@jajda_jany: Najviac o tom rozhoduje ping.  Keď máš mobilné pripojenie s odozvou 200 ms, tak bez serveroveho zam. sa neda hrat. Strely ti lietaju mimo kruhu (ked ides podla klientskeho zam.), co normalne nie je mozne.  Ak mas ping 15 ms, rýchly PC a server zrovna nelaguje, tak serverový zameriavač nepotrebuješ.  Ja mám ping cca 30 ms a rozdiel mezi serverovým a klientským zameriavačom je jasne viditeľný.  Pre mňa je to "must have".  Klientským mierim na weakspot, ale musím čakať než tam dolezie aj serverový, inak to ide vedľa.   Sú to desatinky sekundy, ten rozdiel, ale v zápale boja to rozhoduje.

Lass_Mich_Ich_Kann_Das #51 Posted 16 January 2014 - 12:03 PM

    Major

  • Beta Tester
  • 42304 battles
  • 2,882
  • Member since:
    07-12-2010
Pri niektorych tankoch nejde o ping ani PC, ja mam stabilne 60 FPS ping 20-50 ale pri hrani s hellcatom sa pri pohybe veze a zaroven podvozku stavaju situacia, kedy vystrel vyleti z bocnej strany veze a nie z dela. Hra v tom momente vobec nelaguje. Len to serverove zameriavanie sa do polohy kam chcem mierit dostane podstatne rychlejsie nez klasicke ale divnejsim sposobom(neviem jak inak to popisat :teethhappy:). Proste mi pride, ze su to nejake chybne vypocty, ktore su vidiet len so serverovym zameriavanim.

Blc #52 Posted 16 January 2014 - 02:48 PM

    Staff Sergeant

  • Beta Tester
  • 22630 battles
  • 368
  • Member since:
    07-27-2010
Takže ty máš Skvido klienta uplně stáhlého? Nebo používáš oba? Já samozřejmě taky používám serverside zameřovač od doby capslocku a nuly , jde mi jen o to jestli se to nemá prát mezi ně jelikož to co vidíš serverove je už nejakou dobu zpožděné nasledkem přesunu dat ze serveru k tobě.

Lass_Mich_Ich_Kann_Das #53 Posted 16 January 2014 - 07:20 PM

    Major

  • Beta Tester
  • 42304 battles
  • 2,882
  • Member since:
    07-12-2010
Vystrel ide vzdy tam kam ukazuje serv. mierenie.

TobySkiler #54 Posted 17 January 2014 - 07:45 AM

    Corporal

  • Player
  • 24308 battles
  • 143
  • [BGANG] BGANG
  • Member since:
    06-01-2013
Ja jsem se driv vubec nezajimal co to je ten serverovy zamerovac ted kdyz to vim budu hrat jen snim sice fps mam ted 60 co mam novy pc ale internet je bida 60-100ms lita mi to a lepsiho poskytovatele iternetu unas na vesnici nesezenu

Pjetkovic #55 Posted 17 January 2014 - 08:09 AM

    Captain

  • Clan Commander
  • 25003 battles
  • 2,474
  • [MACHR] MACHR
  • Member since:
    04-07-2012

Já jsem připojenej na nový optice vybudovaný před dvěma lety, nesdílenej D/U 20 Mbit obojí a pod 50 ms se taky nedostanu. Obvykle mám 60-70 ms. Když si pingnu třeba na DNS Googlu (8.8.8.8) tak, jsem kolem 20-30 ms. A na CoD:UO jsem míval stabilně 10 - 20 ms.

 

Je jedno jestli hraju na jedničce nebo dvojce, ale na dvojce mi dřív míň červenal lagmeter. Bohužel poslední dva tejdny už mi to tam bliká naprosto běžně v každý bitvě.

 

Včera jsem tedy hrál IS-7 a T-150 se serverovým zaměřovačem a byl to malilinko nezvyk, protože rozdíl mi přišel dost velkej. Věřim, že jakmile si zvyknu, tak mi to s tím pujde líp. Rozdíl je znatelnej a pokud je to přesnější, tak nemá cenu jezdit s něčím méně funkčním.



Lass_Mich_Ich_Kann_Das #56 Posted 17 January 2014 - 01:12 PM

    Major

  • Beta Tester
  • 42304 battles
  • 2,882
  • Member since:
    07-12-2010
Ano, ale samotne serverove sameriavanie v nastaveni hry je nehratelne. Treba si do hry dat dodatocne serverove zameriavanie, ktore sa zapne v nastveni hry a tym padom sa klasicke mierenie chova normalne + je vidiet aj ser. zameriavanie.

Edited by skvido, 17 January 2014 - 01:12 PM.


SkanySk #57 Posted 05 May 2014 - 10:38 PM

    Private

  • Player
  • 3869 battles
  • 2
  • Member since:
    03-20-2014
Ahoj prosím poradte mi prečo mi nefunguje na 9.0. verzii serverové zameriavatko ked ho zaškrtnem vôbec mi ho nezobrazuje. Ďakujem za odpovede

Lass_Mich_Ich_Kann_Das #58 Posted 06 May 2014 - 05:50 AM

    Major

  • Beta Tester
  • 42304 battles
  • 2,882
  • Member since:
    07-12-2010
Ked si ho do hry nepridas tak ho ani zobrazovat nebude. Povolenim serveroveho mierenia v nastaveni hry sa ti len zmeni klasicke mierenie na nehratelne mierenie.

Pjetkovic #59 Posted 06 May 2014 - 09:53 AM

    Captain

  • Clan Commander
  • 25003 battles
  • 2,474
  • [MACHR] MACHR
  • Member since:
    04-07-2012

Skany, serverový zaměřovač bude vypadat pořád stejně, když to zaškrtneš. Rozdíl je v tom, jak se ten zaměřovač chová, ale vzhled je stejnej - na tom to nepoznáš.

 

Jinak jestli hratelné nebo nehratelné míření - to vyzkoušej sám. Někdo s tím hrát nemůže a je to pro něj nepoužitelný, ale třeba já s tím jezdím od podzimu a nemůžu si stěžovat.



buh_vi #60 Posted 06 May 2014 - 10:27 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 13586 battles
  • 1,696
  • [EHW] EHW
  • Member since:
    02-21-2011

Na samotný serverový zaměřovač si musíš chvíli zvyknout. Sám jsem jezdil s dvěma zaměřovači dlouhou dobu a stejně jsem se většinou řídil klientským zaměřováním.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users