←  Użyteczne oprogramowanie

Main page

»

Overwolf

rishyu's Photo rishyu 08 Jun 2012

Overwolf to oprogramowanie, dzięki któremu Twoje życie zbliży się do Twoich gier. OverWolf oferuje prosty, intuicyjny interfejs, stworzony przez graczy, którzy pożądali stałego kontaktu z zewnętrznym światem, w czasie grania w gry komputerowe i  pozwoli Ci na zintegrowanie Twoich kont ze stron społecznościowych (takich jak Facebook, Twitter, Skype czy MSN Messenger). Jego twórcy są dumni ze swojego produktu, który jest przydatnym oprogramowaniem i nie powoduje problemów z grami.

Nazrel's Photo Nazrel 10 Jun 2012

Prawie jak Hajzel w reklamie proszku.
Edited by Nazrel, 10 June 2012 - 09:48 PM.

Raptor's Photo Raptor 11 Jun 2012

Pamiętam, że podczas rekrutacji na pre alfę wowpa było promowanie overwolfa i czegoś tam jeszcze. Nawet swojego czasu wypróbowałem go, nienajgorszy jest. Tylko jedno mnie zastanawia. Na ^$%^$% mi facebook czy twitter podczas gry w wota czy cokolwiek innego? Żebym sobie wrzucał wpisy na fejsa, że zrobiłem 3k expa? Osobiście nie znam żadnego gracza, który by osiągnął podobny level zretardzenia :D Mother of god. Czy ci twórcy mają w głowie siano?

Tak poza tym to fajna rzecz, zżera mało pamięci w porównaniu do takiego xfire i ma kilka przydatnych funkcji oraz kilkanaście totalnie bezużytecznych :P Można nagrywać filmiki w nienajgorszej jakości i wadze, dobre jakby ktoś chciał się pobawić bez użerania się z frapsami.

Filas's Photo Filas 12 Jun 2012

Overwolf jak dla mnie był niestabilny, destabilizował aplikacje i był niewygodny w przeciwieństwie do Xfire :/

Tytanowy_Janusz's Photo Tytanowy_Janusz 13 Jun 2012

A mi wogóle nie działa :arta: . Po włączeniu wota nie można nic zrobić (nie ma tego widgeta z lewej), skróty klawiszowe też nie działają. Nie działa nawet wskaźnik FPS.
:Smile_sceptic:
Wie ktoś jak to naprawić?

has108's Photo has108 14 Jun 2012

co na facebook'u mam pisać że właśnie zabiłem E-100...?? mogli by dać coś do statów, tworzenia list graczy, klanów wrogich/sojuszniczych
dodawania przy nich plików/notatek opisujących np sposób gry na konkretnych mapach itd...

Falathi's Photo Falathi 17 Jun 2012

Dla mnie i masy ludzi to oprogramowanie zapewnie jest kompletnie nieprzydatne  - ale z drugiej strony nie ma przymusu. Jeśli ktoś lubi a takie osoby na pewno są to jest to jakaś fajna opcja.

Pozdrawiam!

Kicha's Photo Kicha 18 Jun 2012

Bo przecież lepiej zajmować się TAKIMI PIERDOŁAMI , niż naprawiać rażące błędy które wloką się od czasów BETY ,a z którymi nie potrafią sobie co niektórzy poradzić

Kwerty's Photo Kwerty 18 Jun 2012

View PostKicha, on 18 June 2012 - 04:40 PM, said:

Bo przecież lepiej zajmować się TAKIMI PIERDOŁAMI , niż naprawiać rażące błędy które wloką się od czasów BETY ,a z którymi nie potrafią sobie co niektórzy poradzić

Jakby z robieniem tego programu miało coś wspólnego WG. :Smile_sceptic:

Harv3steR's Photo Harv3steR 02 Jul 2012

Istnieje więcej tworów Xfire podobnych. Ja korzystam z Raptr, bo z Xfire mam problem z rozłączaniem. Raptr mogę spokojnie polecić osobom, które nie trawią Xfire lub mają z nim problemy. Usługa pozwala także być zalogowanym do kont Xfire Xboxlive, FB i wiele innych.

tomi8500's Photo tomi8500 22 Jul 2012

Tylko pytanie na hu hu hu to komu?

Rev_PL's Photo Rev_PL 24 Jul 2012

Ja bym był za oficjalnym dodatkowym oprogramowaniem na oficjalnej stronie wot tz zakładka mody
w którym jasno po Polsku i w Polskim języku były by mody które są wspierane przez Launchera WOT
i nie niszczą gry, niektóre niby są dobre ładna oprawa ale nie działają poprawnie i krashują grę.
Dodatkowo można dodać mod który uaktywnia się podczas konta premium który podaje wiele statystyk
i innych udogodnień dla gracza.

Redmeer's Photo Redmeer 25 Jul 2012

View PostRev_PL, on 24 July 2012 - 09:57 PM, said:

Ja bym był za oficjalnym dodatkowym oprogramowaniem na oficjalnej stronie wot tz zakładka mody
w którym jasno po Polsku i w Polskim języku były by mody które są wspierane przez Launchera WOT
i nie niszczą gry, niektóre niby są dobre ładna oprawa ale nie działają poprawnie i krashują grę.
Dodatkowo można dodać mod który uaktywnia się podczas konta premium który podaje wiele statystyk
i innych udogodnień dla gracza.

Jak się nie potrafi obcych języków i nie ma pojęcia jak instalować mody to żadne content premium nie pomoże.

toman70's Photo toman70 15 Oct 2012

Wie ktoś jak go skonfigurować? A może nie trzeba?
Screny robię ale jak nagrać film - nie mam pojęcia i nic mi nie wychodzi.

Szkoda, że nie ma spolszczenia - na pewno by ułatwiło.
Get the IPS Communities App for iPhone now!