←  Soutěže

Main page

»

Soutěž o nejlepší komiks - hlasování

Poll: Soutěž o nejlepší komiks - hlasování (303 )

numbers1's Photo numbers1 12 Jun 2012

Please, vote for french komiks n°4.

Ja666CZ's Photo Ja666CZ 12 Jun 2012

Proč by měl být nejlepší první komiks? Není to ani kreslené jako opravdový komiks, jen jsou to poskládané screenshoty a doplněné o obrázky z netu, a ani FFFFUUUUU neni originální. Pouze kopírování rádoby vtipného.

T3r4's Photo T3r4 13 Jun 2012

Mě se nejvíc líbí 4, vtipný a ruční práce (Na nováčka výborný :) )

P.S. kdyby všichni co hodnotí rozuměli textu tak by to vypadalo asi jinak

T3r4's Photo T3r4 13 Jun 2012

View Postnumbers1, on 12 June 2012 - 07:27 PM, said:

Please, vote for french komiks n°4.

Nevýhoda hlasování uživately ...
Edited by T3r4, 13 June 2012 - 11:25 AM.

qwert21's Photo qwert21 14 Jun 2012

V komiksu č. 5 trochu vázne čeština. ,,Bývali dvě statečné posádky". Shoda podmětu s přísudkem autorovi zřejmě nic neříká.
Být autorem tohoto komiksu, propadnu se studem do země. Za tohle by se mi vysmála i má tříletá sestra.

Ja666CZ's Photo Ja666CZ 15 Jun 2012

Tak to je fakt dobrý no. Tenhle výsledek bych fakt nečekal, že vyhraje někdo kdo si udělá pár screenshotů, postahuje pár obrázků, dá to dohromady, přidá texty a má hotový "komiks". Pro mě je pořádný komiks ten který je kreslený (rukou, v počítači, ...) a ne copy...paste

Hanzer336's Photo Hanzer336 15 Jun 2012

View PostJa666CZ, on 15 June 2012 - 12:40 PM, said:

Tak to je fakt dobrý no. Tenhle výsledek bych fakt nečekal, že vyhraje někdo kdo si udělá pár screenshotů, postahuje pár obrázků, dá to dohromady, přidá texty a má hotový "komiks". Pro mě je pořádný komiks ten který je kreslený (rukou, v počítači, ...) a ne copy...paste

Prvej si prečítaj pravidlá a potom niečo píš. A nie takéto somariny, mal si sa aj ty zapojiť a nie tu trollovať o tom že je to podvod. Na čítaj:
http://forum.worldof...ejlepsi-komiks/

Ja666CZ's Photo Ja666CZ 15 Jun 2012

Ty si zase přečti pořádně co jsem psal. Nic o tom, že to je proti pravidlům. Vím, že není. Jde tu o to, že na tom kromě příběhu nic originálně tvůrčího, screeny a obrázky z netu no. A o to zapojení. Já se zapojil, mám komiks v EN verzi.
Get the IPS Communities App for iPhone now!