←  Všeobecná diskuze

Main page

»

Nahlásenie porušovania pravidiel

Dedek963's Photo Dedek963 14 Jun 2012

No nazdar... oni uz maji internet i v Bohnicich...

deglaser's Photo deglaser 14 Jun 2012

Chlapci super vlákno už jsem se tak dlouho ničemu tak nezasmál. :Smile_veryhappy:

CzechOut's Photo CzechOut 14 Jun 2012

klobasa, on 13 June 2012 - 07:52 PM, said:

Problem je taky, ze asi ako 99% ludi som si neprecital licenciu pri registracii ( a to som sa registroval 4x). Odohral som na svojom hlavnom konte prvych 6000 bitiek bez toho aby som niekedy bol modry. Ked som si zacal viac vsimat svoje statistiky, bol som coraz nervoznejsi na slabsich spoluhracov. Nikdy mi nevadilo ked niekkto obcas kradol fragy a podobne. Vytacalo ma, ked niekto nerobil co mal, alebo kempoval na pozicii, kde nemohol nic robit. Ked som dostal svoj prvy ban na tyzden, trocha som sa zlakol a zalozil vyskumne konto s nickom ultimateteamkiller kde som skumal system banov za tk. Nasledoval ban na mesiac co ma ako praveho zavislaka donutilo zalozit alternativne konto a tak to islo.

Riesim to, lebo nedavno som sa na fore docital ze za to davaju perma a mam obavu, ze ak mi na to niekto pride, zrusia mi vsetky 4 konta a o to hlavne by som nerad prisiel. Investoval som tam mnozstvo casu a aj trocha penazi.

Pokud to dobře chápu, ty se veřejně přiznáš na fóru, že používáš 4 účty (což btw. JE v rozporu s pravidly) kvůli tomu, že máš strach, že ti na to někdo přijde a zabanujou ti je? hmmm...

Nejlepší by bylo, kdyby sis vybral pouze jeden z nich, na kterém si budeš dávat bacha na TK a jiné porušování herních pravidel a ostatní nahlásíš na podporu s žádostí o smazání.
Get the IPS Communities App for iPhone now!