←  SSSR

Main page

»

SU-152

deki112's Photo deki112 15 Jun 2012

Tek sam krenio igrat taj tenkiic i prilicno je zabavan ali imam par problema sa stock gunom igro sam sa AP mecima i radi dobar dmg ali moram pazljivo ciljat a prijatelj iz klana mi je reko da igram HE ali koliko sam vidio da mi se vise isplati pokusati sa AP i bouncati nego napraviti 1/4 dmg sa HE. I jeli se isplati koristiti 122mm topove?

masters's Photo masters 15 Jun 2012

deki112, on 15 June 2012 - 06:36 PM, said:

Tek sam krenio igrat taj tenkiic i prilicno je zabavan ali imam par problema sa stock gunom igro sam sa AP mecima i radi dobar dmg ali moram pazljivo ciljat a prijatelj iz klana mi je reko da igram HE ali koliko sam vidio da mi se vise isplati pokusati sa AP i bouncati nego napraviti 1/4 dmg sa HE. I jeli se isplati koristiti 122mm topove?

SU-152 nije los sam po sebi ali gledano jedino se ekonomski isplati igrati sa stock gunom jer je sa 122mm ne isplatljivo pogotovo ako si bez premiuma ali svakako ih istrazi je ce ti biti lakse kasnije kad budes gridnao ISU-152

Cobralione's Photo Cobralione 16 Jun 2012

deki112, on 15 June 2012 - 06:36 PM, said:

Dok si sa stock gunom igraj sa HE granatama - dobar je trip sto u weak spotove, pogotovo sa boka i odpozadi mozes da naneses extremno veliki dmg uz ubijanje modula i tome slicno, takodje mozes da gadjas tenkove i na splash (blizu njih o zemlju, zidove i slicno) kao i da kada te jure gotovo sigurno odradis detrack ponekad i obe gusenice...Kasnije predlazem (mada se mnogi ne slazu) da uzmes onaj najjaci top, posto generalno (ako si igrao t44 nekada...) znaces da busis i sa tih 175penetracije, a dmg nije ni tako los...uglavnom moze lepo da se sa njime odigra, mada ga ja igram samo ono na x2 svaki dan, posto ne igram mnogo TD (igrao sam i previse u Beti, pa sam izvoljio...)...Bilo kako bilo, savetujem ti da bez obzira koji top ces nositi (a moze da se igra lepo i sa stock+HE i sa Najjacim+AP) da istrazis sve na ovom TD, radi kasnijih TDova..svakako ce to laksi posao biti na SU152, nego kasnije na ISU...

Toliko od mene za ovo javljanje :)

NenadTB's Photo NenadTB 27 Sep 2012

Ovaj stock GUN je stvarno dobar kada gadjes u bok tenku ili sa ledja, ali kad vam je tenk okrenut lice u lice, sta onda?
Ovaj top ga ne moze probiti, isplati li se samo zbog toga grindati i koristiti 122mm topove?

ImvN8Lex's Photo ImvN8Lex 27 Sep 2012

kako da ti kazem,ja sam punio pola HE pola AP,kad je partija do tiera8 punim AP,tier7 busis sve opusteno frontal a tier8 weakspotove ili sa strane/otpozadi...
cim upadnem u t9 borbu punim HE i gadjam gde stignem... :Smile_glasses:
meni je  npr bilo zanimljivo da sa starim kvom 152mm igram sa nekom desetkom u platoonu i gadjam jake tenkove HE do mile volje,jednom sam udario stari is4 u pedu preko 900hpa,neprocenjivo ^^...

dakle stvar je samo da se prilagodis i imas neku vrstu instinkta kad prebaciti na HE a kad ostaviti AP,sa HE ne mozes da pogresis :Smile_great:
Edited by ImvN8Lex, 27 September 2012 - 11:54 AM.

Checola's Photo Checola 27 Sep 2012

znači sve u svemu ne isplati se grindat 122ojke? čisto da znam još malo pa su-100 ide u vječna lovišta....

ahil94's Photo ahil94 27 Sep 2012

Kupio ga prije nekoliko dana, i vracaju mi se stara sjecanja na KV(u inom starim dobrim danima) :Smile_glasses:
Zanimljivo je kad ga natovarite sa kombinacijom AP/HE i onda zavisno od neprijatelja pravite procjenu isplati li se loadati AP...
Inace cesce koristim AP jer sam pretezno u tier 7 max borbama eventualno jedan, dva tiera 8 :Smile_Default:
Obozavam taj tenk kad nekoga zapecati za 750-800DMG :Smile_trollface-3:
Nemam u planu montirati 122mm :Smile_Default:

Dr15ka's Photo Dr15ka 28 Sep 2012

Ja ga igram sa 122mm topom i sasvim mi je u redu. Brzo puni, mislim da mu treba nešto malo preko 7 sec. i nemam rammera na njemu. Treba neko vreme, da se dodje do tog topa ali meni je sa njime lakše nego sa 152.  I nisam takav pro, da bi često menjao municiju u igri. To što je u cevi, tamo i ostaje dok ne odem u "večna lovišta".

shmlj's Photo shmlj 22 Oct 2012

Treba uzeti 122mm... Granate jesu skupe ali prave dobar dmg... Ljudi su cesto u gubitku zato sto se ispucavaju... Treba biti strpljiv... Treba preskociti samo prvi 122mm...

Dok izucis drugi 122mm igras sa 152mm i koristis fugasne granate(HE shells)... Sa 152mm topom naucis gde gadjas i dobijes osecaj za ceo tenk, tako da kada namontiras drugi 122mm skoro da ne mozes da promasis...

Takodje ti se posle rof-a topa od152mm top od 122mm cini kao mitraljez...

Ja nemam premium a opet sam u plusu ili na nuli sa kreditima u 75% borbi sa SU-152...

P.S. Sa 152mm i fugasnim granatama je veoma zabavan za igru...

Pr: Unistio sam Tiger II sa dva pogotka u stranu kupole...

Americki teskasi ne znaju sta im se desava kada ih pogodis sa strane... Jednom granatom ostetis im barem 2 modula...
Get the IPS Communities App for iPhone now!