Pomoc s překladem modifikace
Luki1505
18 Jun 2012
cawte vedel by niekto toto http://drongo-lab.ru/archives/30886 prerobiť do EN alebo CZ ,???
Edited by Luki1505, 18 June 2012 - 05:52 PM.
Edited by Luki1505, 18 June 2012 - 05:52 PM.
Luki1505
23 Jun 2012
tak asi si stiahneš tu druhý part tak tam budeš mať fond písma a potom ty bude zobrazovať aj tie čísla ale mne skôr išlo o tie ikonky opráva aťď
trocha som sa s tím hral a mám aj tie ikonky ale niektoré veci mam po rusky ono by trebalo prerobiť súbor messanger nachádzajúci sa v res_mods/text/Lc_messages/
nahradil som tie súbory obsahujúce ruštinu súbormi ktoré obsahujú rozšírenú českú verziu ešte z 0.7.3 a ide to ale ako vravím stále sú tam niektoré veci po rusky kôli tomu súboru messanger ten by som potreboval prerobiť alebo aspoň nájsť tú časť v ňom v ktorej je zdrojoví kód s timi ikonkami ale také znalosti už nemam aby som sa v tom mohol ďalej vrtať
trocha som sa s tím hral a mám aj tie ikonky ale niektoré veci mam po rusky ono by trebalo prerobiť súbor messanger nachádzajúci sa v res_mods/text/Lc_messages/
nahradil som tie súbory obsahujúce ruštinu súbormi ktoré obsahujú rozšírenú českú verziu ešte z 0.7.3 a ide to ale ako vravím stále sú tam niektoré veci po rusky kôli tomu súboru messanger ten by som potreboval prerobiť alebo aspoň nájsť tú časť v ňom v ktorej je zdrojoví kód s timi ikonkami ale také znalosti už nemam aby som sa v tom mohol ďalej vrtať
Luki1505
23 Jun 2012
prikladám obrázok s označeným problémom popis je hore
Edited by Luki1505, 23 June 2012 - 03:30 PM.
Edited by Luki1505, 23 June 2012 - 03:30 PM.
Ostravak_CZ
23 Jun 2012
No hezky jsi s tím pohnul!!! Snad ti někdo pomůže, protože to je pro mě šspanělská vesnice a kdyby to klaplo hned to nahoď!!!
Luki1505
23 Jun 2012
tak ja som s toho tiež viac menej debil nakoľko vôbec neviem programovať ani nič podobné ale pomohol by my keby chlapy zrobili tú rozšírenú verziu češtiny do verzie 0.7.4 potom by to mohol pomôcť no neviem skúsim im napísať ja som vyčerpal všetky svoje súčasné možnosti
Ostravak_CZ
23 Jun 2012
No c htělo by to někoho kdo se vyzná v souborech v adresáři LC_MESSAGES a nejen v něm. Protože použijeme-li nějaké části z Crabbtrovy úpravy češtiny tak ta byla na předchozí verzi. V dnešní verzi jsou nově udělané různé popisovací okna...nebo možná nějakého průvodce, který dokáže popsat, co který soubor edituje (třeba dialogs.mo, atd). Já si s editací *.mo a *.swf souborů absolutně nevím rady :( .
Btw. Crabbtr ve svém vlákně psal, že jeho mód na češtinu nebude.
Jinak zde se lidí snaží aspoň o ENG překlad.
Edited by Ostravak_CZ, 23 June 2012 - 07:21 PM.
Btw. Crabbtr ve svém vlákně psal, že jeho mód na češtinu nebude.
Jinak zde se lidí snaží aspoň o ENG překlad.
Edited by Ostravak_CZ, 23 June 2012 - 07:21 PM.
Ludwa
24 Jun 2012
Luki, hloupej dotaz - jak jsi počeštil název dne u hodin?
Já tam mám jenom anglické názvy dnů.
Já tam mám jenom anglické názvy dnů.
Luki1505
24 Jun 2012
JejKey
24 Jun 2012
Je nejspíš rozdíl, jestli to tahá dny v týdnu ze seznamu "místního nastavení" Windows a ze svojí db...
Luki1505
25 Jun 2012
takže dobrá správa podarilo sa mi to dokopať do celkom úspešného konca takže sú vám prikladám českú verziu módu http://www.mediafire...sc7di83o26gb7st
na ruských stránkach som videl aj iné variácie tohto módu možno sa pokúsim ešte o vylepšenie ktoré som tam videl. To bolo vo forme že sa ako ikonky zobrazovali aj medaile čo vyzeralo dosť dobre ale malo to potom aj vedľajšie účinky ktoré sa nedali odstrániť ale nič strašné.
Ešte malý návod na inštaláciu:
zložku 0.7.4 nakopírovať do World_of_Tanks\res_mods
a súbor zo zložky fond nakopírovať do Windows\Fonts - tento krok je nutný nakoľko bez toho fondu vám nebude zobrazovať koľko ste zarobili kreditov a skúsenosti
na ruských stránkach som videl aj iné variácie tohto módu možno sa pokúsim ešte o vylepšenie ktoré som tam videl. To bolo vo forme že sa ako ikonky zobrazovali aj medaile čo vyzeralo dosť dobre ale malo to potom aj vedľajšie účinky ktoré sa nedali odstrániť ale nič strašné.
Ešte malý návod na inštaláciu:
zložku 0.7.4 nakopírovať do World_of_Tanks\res_mods
a súbor zo zložky fond nakopírovať do Windows\Fonts - tento krok je nutný nakoľko bez toho fondu vám nebude zobrazovať koľko ste zarobili kreditov a skúsenosti
Ludwa
25 Jun 2012
Luki, vypadá to zajímavě, ale mohl bych tě poprosit, že bys to hodil jako samostaný topic nebo editoval svůj původní post a přidal tam i screeny a tak?
golfbajn
26 Jun 2012
je to sice hezké, ale mě se nezobrazuje zda jde o výhru atd. Pouze opravy co stojí 
Jinak díkes za snahu
Jinak díkes za snahu
Crabtr33
26 Jun 2012
to poznas podle barvy podkladu, zelena je vyhra, cervena prohra, remizu uz nevim ;).
deglaser
27 Jun 2012
Škoda mě vŠechno jde ale místo kolik sem ziskal skus a kreditu mi to ukazuje čárky.