OT z tématu WG points - Doplnění goldového...
Ludwa
20 Jun 2012
Silentstalker, on 19 June 2012 - 01:17 PM, said:
Je mi líto, že necítíš ten rozdíl. Ještě jednou: slovo "kastování" neznamená jen rozdělování, znamená i oddělování. Já nemám problém s tím, že je někdo lepší a někdo horší - tak to je, tak to bylo a tak to bude. Stačí se podívat na winrate. Ani nemám problém s tím, zda je na tanku vidět, že je dotyčný lepší.
S čím mám problém jsou různé ligy (oddělování hráčů) a systém typu XVM, kde hráči vypouštějí hry kvůli tomu, že se jim nelíbí rating jejich týmu.
S čím mám problém jsou různé ligy (oddělování hráčů) a systém typu XVM, kde hráči vypouštějí hry kvůli tomu, že se jim nelíbí rating jejich týmu.
Mohl bys tento svůj neustále se opakující protimluv vysvětlit idiotovi s IQ 30 jako su já?
Idahou
20 Jun 2012
i idiot s IQ 30 by mohl pochopit, že tohle není volná arena.
Mimito každý kdo se o to opravdu snažil, snad musel pochopit, že odměna za win rate a oddělení od sebe špatných a dobrých hráčů jsou dvě různé věci...
Mimito každý kdo se o to opravdu snažil, snad musel pochopit, že odměna za win rate a oddělení od sebe špatných a dobrých hráčů jsou dvě různé věci...
Godzilla1
20 Jun 2012
-idahou jedne strane se muze zdat oddeleni hracu na dobre a spatne jako volba spravna pro jine to muze byt volba spatna pokud nejsi zvestovatel absolutni pravdy tak je to zase jen tvuj interni pocit stejne tak jako muj ci kohokoliv jineho
-pro vysvetleni neobhajuji az tak zasadne segregaci spatnych prumernych a dobrych ale jejich vyvazeni co se tyka MM
stale si myslim ze vizualni oddeleni schopnych a mene schopnych povede k vetsi sikane nez si myslis budme radi ze vetsina polskych deti nema XVM videl bys co by tam za prupovidky litalo
-pro vysvetleni neobhajuji az tak zasadne segregaci spatnych prumernych a dobrych ale jejich vyvazeni co se tyka MM
stale si myslim ze vizualni oddeleni schopnych a mene schopnych povede k vetsi sikane nez si myslis budme radi ze vetsina polskych deti nema XVM videl bys co by tam za prupovidky litalo
Ludwa
20 Jun 2012
Idahou, on 20 June 2012 - 10:08 AM, said:
i idiot s IQ 30 by mohl pochopit, že tohle není volná arena.
Chceš tedy tvrdit, že WR není spojeno s tím, jak dobrý ten hráč je? Ani náznakem?
OK.
Protože podle mě jsou to dvě podobné věci, které měří shodný subjekt, akorát odlišnými, avšak v rámci WR či ER neměnnými, kritérii.
Mimochodem, tebe jsem se neptal.
Edited by Ludwa, 20 June 2012 - 11:35 AM.
Silentstalker
20 Jun 2012
Ludwa, on 20 June 2012 - 11:34 AM, said:
Chceš tedy tvrdit, že WR není spojeno s tím, jak dobrý ten hráč je? Ani náznakem?
OK.
Protože podle mě jsou to dvě podobné věci, které měří shodný subjekt, akorát odlišnými, avšak v rámci WR či ER neměnnými, kritérii.
OK.
Pokud sám tvrdíš, že jsi idiot s IQ 30, proč plýtvat časem na vysvětlování? Fakt už to polopatičtěji neumím.
Ale zkusím to ještě jednou: z pozice hráče - "zuby" - ostatní vidí, že já jsem dobrý. "XVM" - já vidím, že ostatní jsou špatní - cítíš ten rozdíl?
Já nemám nic proti tomu, aby dobrý hráč byl vidět na bojišti. Jen je nechci segregovat do vlastní ligy a nechci, aby dobří hráči kazili těm horším úmyslně hru, což se s XVM děje ("červený tým - fail, budu AFK nebo pojedu spáchat sebevraždu protože stejně nevyhrajem").
Godzilla1
20 Jun 2012
a) nauc se nequotovat posledni prispevek
b) cejtis ten rozdil - ha oni nemaj zuby sou to blbci
- ha oni nemaj zuby nema smysl hrat cihla na plyn a rychle pryc z tyhle hry
ne opravdu v tom propastny rozdil proti XVM necitim
b) cejtis ten rozdil - ha oni nemaj zuby sou to blbci
- ha oni nemaj zuby nema smysl hrat cihla na plyn a rychle pryc z tyhle hry
ne opravdu v tom propastny rozdil proti XVM necitim
Ludwa
20 Jun 2012
Silentstalker, on 20 June 2012 - 11:42 AM, said:
Pokud sám tvrdíš, že jsi idiot s IQ 30, proč plýtvat časem na vysvětlování? Fakt už to polopatičtěji neumím.
Ale zkusím to ještě jednou: z pozice hráče - "zuby" - ostatní vidí, že já jsem dobrý. "XVM" - já vidím, že ostatní jsou špatní - cítíš ten rozdíl?
Já nemám nic proti tomu, aby dobrý hráč byl vidět na bojišti. Jen je nechci segregovat do vlastní ligy a nechci, aby dobří hráči kazili těm horším úmyslně hru, což se s XVM děje ("červený tým - fail, budu AFK nebo pojedu spáchat sebevraždu protože stejně nevyhrajem").
Aha, takže když někdo uvidí tým zubatých protivníků a bezzubých spolubojovníků, tak mu to jeho morálku nijak nezatíží. Zatímco u XVM, kde uvidí tým zelený u soupeře a červeno červený u sebe ho totálně deprimuje.
Jo, ten rozdíl je dost patrný...
facepalm...
Ale abych pravdu řekl, nečekal jsem nic kloudného. Je úplně jedno, jestli dělíš hráče podle WR nebo podle ER. Je to pořád dělení podle kritérií, na kterých se sice může drtivá většina (i když je faktem, že většina je vždy drtivá) shodnout, ale nikdy nebudou spravedlivá...
Edit - předběhls mě, Godzzilo, takže ti dám mínus, ale protože máme stejnou myšlenku, máš plus - ve výsledku jsi na nule... :-D
Edited by Ludwa, 20 June 2012 - 11:51 AM.
Silentstalker
20 Jun 2012
Ludwa, on 20 June 2012 - 11:50 AM, said:
Aha, takže když někdo uvidí tým zubatých protivníků a bezzubých spolubojovníků, tak mu to jeho morálku nijak nezatíží. Zatímco u XVM, kde uvidí tým zelený u soupeře a červeno červený u sebe ho totálně deprimuje.
A spočívá v tom, že u zubů to zjistím až za 15 sekund, zatímco u XVM to vím hned.
facepalm...
Ale abych pravdu řekl, nečekal jsem nic kloudného. Je úplně jedno, jestli dělíš hráče podle WR nebo podle ER. Je to pořád dělení podle kritérií, na kterých se sice může drtivá většina (i když je faktem, že většina je vždy drtivá) shodnout, ale nikdy nebudou spravedlivá...
Edit - předběhls mě, Godzzilo, takže ti dám mínus, ale protože máme stejnou myšlenku, máš plus - ve výsledku jsi na nule... :-D
facepalm...
Vy vážně nemáte všech 5 pohromadě, hoši...
Ty "zuby" nebude mít jen tak někdo, byl by to "archievement", kolik tanků máš ty se 75 procentní winrate? Já jen jeden, Stug III. Jinými slovy: XVM ti "odhadne" výkon celého týmu, jak ale něco odhadneš na základě toho, že jeden tank v tvém týmu má zuby? Navíc, roli tam hrají už jen ty pitomé barvy: 990 je červené, 1000 už ne, rozdíl minimální, ale psychologicky obrovský. Zuby na tanku neříkají "vy jste špatní", ale "já jsem dobrý". To by existovalo i bez XVM, třeba na základě toho WR nebo ER, to je v podstatě v pořádku, jen to nesmí ovlivňovat hru.
Edit: Jistě by se nalezlo pár blbů ve stylu "lol já mám zuby a ty ne, jsi noob" - ale takoví idioti jsou mezi námi přece už teď, viz prupovídky typu "až budeš mít odehráno 10 tisíc bitev, budeme se bavit"
Edited by Silentstalker, 20 June 2012 - 11:56 AM.
Idahou
20 Jun 2012
Jo tak ty jsi se mě neptal, Ludwo? Tak proč sereš píčoviny do mého návrhového tématu?
To jste takový agresivní hovada, že musíte flamovat každé, úplně každé téma? Si všichni z tohodle flame kroužku zajděte za roh a dejte si pár facek
To jste takový agresivní hovada, že musíte flamovat každé, úplně každé téma? Si všichni z tohodle flame kroužku zajděte za roh a dejte si pár facek
Ludwa
20 Jun 2012
Asi nemáme, já asi ani 4 pohromadě.
Myslím, že mám jeden - AMX 13-75.
A já chápu, že 990 vs 1000 je minimální rozdíl, zatímco 74,8 % vs 75 je rozdíl OBROVSKÝ!!!
Buď XVM nepoužíváš, nebo lžeš. Odhad vÝsledku je odhad vÝsledku, ty jej pro svou lichouargumentaci bereš jako jistotu. To je potom těžké.
Idahou, nechceš si dát relax? Nějak to nezvládáš po psychické stránce.
K tvému návrhu - je to pitomost. Aby ses necítil opomíjenÝ.
Edited by Ludwa, 20 June 2012 - 12:05 PM.
Myslím, že mám jeden - AMX 13-75.
A já chápu, že 990 vs 1000 je minimální rozdíl, zatímco 74,8 % vs 75 je rozdíl OBROVSKÝ!!!
Buď XVM nepoužíváš, nebo lžeš. Odhad vÝsledku je odhad vÝsledku, ty jej pro svou lichouargumentaci bereš jako jistotu. To je potom těžké.
Idahou, nechceš si dát relax? Nějak to nezvládáš po psychické stránce.
K tvému návrhu - je to pitomost. Aby ses necítil opomíjenÝ.
Edited by Ludwa, 20 June 2012 - 12:05 PM.
Silentstalker
20 Jun 2012
Tohle vzdávám. Napsal bych cosi o pastelkách a správných odhadech IQ, ale nechci tu vyvolávat zbytečný flame. Jediné, co mne skutečně těší je to, že na vás "chceme vlastní ligu" a "fix MM" hochy hází WG bobana. Howgh.
Godzilla1
20 Jun 2012
2 Silentstalker neboj ani na stugu III to nemas pokud vas tu neni vic mas tam 56% W/R
2 idahou pokud se podivas jsi v sekci navrhy a pripominky - pokud chces svuj navrh prezentovat WG napises ho pri jim tady ho predkladas komunite vsimni si ze ani ja ani ludwa neubirame nic tvymu navrhu ja jsem vsema deseti pro to co navrhujes cemu jen se podivujeme nebo spise cemu ja se podivuji je z meho pohledu naprosta nekonsistence nazoru silentstalkera
ps 2 idahou ted jsem si vsiml ze ludwa pise ze je to pitomost takze add predchozi odstavec si ho vyskrtni ja jsem za nej vsema deseti
Edited by Godzilla1, 20 June 2012 - 12:25 PM.
2 idahou pokud se podivas jsi v sekci navrhy a pripominky - pokud chces svuj navrh prezentovat WG napises ho pri jim tady ho predkladas komunite vsimni si ze ani ja ani ludwa neubirame nic tvymu navrhu ja jsem vsema deseti pro to co navrhujes cemu jen se podivujeme nebo spise cemu ja se podivuji je z meho pohledu naprosta nekonsistence nazoru silentstalkera
ps 2 idahou ted jsem si vsiml ze ludwa pise ze je to pitomost takze add predchozi odstavec si ho vyskrtni ja jsem za nej vsema deseti
Edited by Godzilla1, 20 June 2012 - 12:25 PM.
Silentstalker
20 Jun 2012
Godzilla1, on 20 June 2012 - 12:20 PM, said:
2 Silentstalker neboj ani na stugu III to nemas pokud vas tu neni vic mas tam 56% W/R
Pravda, myslel jsem, že to byla nějaká malá mrcha
Godzilla1
20 Jun 2012
Ty se proste neodnaucis to quotovani posledniho vid mam pocit ze ovcacky pes po amputaci mozku by uz tuto jednoduchou premisu, chapanou jako slusne chovani na foru, po tak castem opakovani jiz pobral
ano dekuji bohu a sudickam ze jsem nebyl degradovan na Tvou uroven a pochopeni Tvych dusevnich pochodu je pro me tak obtizne
ano dekuji bohu a sudickam ze jsem nebyl degradovan na Tvou uroven a pochopeni Tvych dusevnich pochodu je pro me tak obtizne
Silentstalker
20 Jun 2012
Godzilla1, on 20 June 2012 - 12:33 PM, said:
Ty se proste neodnaucis to quotovani posledniho vid mam pocit ze ovcacky pes po amputaci mozku by uz tuto jednoduchou premisu, chapanou jako slusne chovani na foru, po tak castem opakovani jiz pobral
Mně to příjde přehlednější
JejKey
20 Jun 2012
Odděleno z původního tématu - pokud to necháte bez nějakých osobních útoků, nechám to tady odemknuté a pokračujte si v debatě nad zveřejňováním statistik ve hře atd.
Godzilla1
20 Jun 2012
no vidis Silente
proste neumis jinak nez osobni utoky ale neboj kdyz budes dostatecne rvat a ukazovat kolem sebe treba si ostatni nevsimnou ze jsi tak slaby hrac
neukazuji na Tvuj klan verim ze i tam jsou rozumni hraci
a o BIA se laskave neotirej neumis li udrzet svoje agresivitu pouze na urovni hrac vs hrac tak se jdi proskocit ven je tam krasne uklidnis se
neukazuji na Tvuj klan verim ze i tam jsou rozumni hraci
a o BIA se laskave neotirej neumis li udrzet svoje agresivitu pouze na urovni hrac vs hrac tak se jdi proskocit ven je tam krasne uklidnis se