←  Játékmenet

Main page

»

7.4re frissítv tovább követeli az updateot.

Koszos's Photo Koszos 01 Aug 2012

Bugi27, on 01 August 2012 - 12:15 PM, said:

Hogy lehet az effit tankokra bontani?

Koszos, azok nem igazán eredmények, nincs rajtuk semmi néznivaló. :)

Bocsessz, én nem vagyok Jack of All Trades hogy minden tankal ugyanúgy jól tudjak játszani. Érezd magad szerencsésnek hogy neked minden mindig ugyanúgy jól megy, függetlenül az adott tank típus feladatától.

Kacsa1's Photo Kacsa1 01 Aug 2012

Bugi27, on 01 August 2012 - 12:15 PM, said:

Hogy lehet az effit tankokra bontani?

Görgess feljebb az előző oldalon jóember.

Bugi27's Photo Bugi27 02 Aug 2012

Koszos ezt nem értem, te írtad hogy épp az én statjaimat lesegeted, arra válaszoltam, hogy nem érdemes. Pont hogy az effi szerint még átlagos playernek sem számítok.

Kacsa feljebb görgettem, de ott is csak annyit láttam az új effiknél hogy tankosztályok szerinti százalékos eloszlást mutat, és gondolom súlyoz vele. De attól én még nem láttam hogy pl. KT-vel, vagy S51-el milyen szar az effim. A legutolsó linket nem tudom megnézni mert nem otthoni gépröl fórumozok, de az effis linkekben nem találtam ilyen részleteket. Bocsi a bénaságomért. Viszont ezt a részletes single statisztikát nem is tudtam hogy az oldalon létezik, köszi. :)
Edited by Bugi27, 02 August 2012 - 02:08 PM.

Kacsa1's Photo Kacsa1 02 Aug 2012

Kacsa1, on 01 August 2012 - 09:58 AM, said:

GaiusHun's Photo GaiusHun 02 Aug 2012

Kacsa1, on 02 August 2012 - 03:49 PM, said:

Hát érdekes a statisztika, az egyiknél már majdnem jó játékos vagyok, a másiknál pedig éppen csak megütöm az átlagot.
Az a baj, hogy ha az ember tankokat fejleszt, az beza odaver rendesen a stasztikának.

DonCartach's Photo DonCartach 02 Aug 2012

Nekem is. Az egyiknél 1200+ a másiknál 1000+ nem tudom melyiknek higgyek :facepalmic:

JimTroger's Photo JimTroger 02 Aug 2012

DonCartach, on 02 August 2012 - 07:07 PM, said:

Nekem is. Az egyiknél 1200+ a másiknál 1000+ nem tudom melyiknek higgyek :facepalmic:
Az új általában kisebb mindenkinek, mert nem számol semmi mással csak a sebzéssel. (akik utalnak az effi-re a régi alapján teszik)

Köszi.
bár nem lehetek büszke az 1237es eff-re sem.

Artysoknak felugrik az effije a másikban, vagy legalábbis nem esik. Nekem 1350 körüli mindkettő, mert én ügyibogyó vagyok :P

inkább kocka

Ha kocka lennék, akkor lenne 25k csatám, de legalább 15, én meg 10k-nál sem tartok. Meg van, aki 25k csatával 500 effivel rohangál, az most ügyibogyó?

ne szívd mellre :Smile_glasses:

mallorca's Photo mallorca 02 Aug 2012

Bugi27, on 02 August 2012 - 02:08 PM, said:

Koszos ezt nem értem, te írtad hogy épp az én statjaimat lesegeted, arra válaszoltam, hogy nem érdemes. Pont hogy az effi szerint még átlagos playernek sem számítok.

Kacsa feljebb görgettem, de ott is csak annyit láttam az új effiknél hogy tankosztályok szerinti százalékos eloszlást mutat, és gondolom súlyoz vele. De attól én még nem láttam hogy pl. KT-vel, vagy S51-el milyen szar az effim. A legutolsó linket nem tudom megnézni mert nem otthoni gépröl fórumozok, de az effis linkekben nem találtam ilyen részleteket. Bocsi a bénaságomért. Viszont ezt a részletes single statisztikát nem is tudtam hogy az oldalon létezik, köszi. :)
Javaslom megtekintésre a tankokra bontott effi-t. Én megtettem és tényleg érdekes és tanuságos volt. Akkor majd meggyógyul a kis lelked neked is egy picit. Majd mikor a csatáid 70%-át T8-9 hevikkel vívtad, főleg ha oroszokkal majd neked is jó lesz az effid. Nekem a T6-7 orosz heavy (KV1S és KV3) effim súlyozott átlaga 1430. Gondolom ez az érték majd ez ISx-ekkel nem zuhan le...
És a fejlődésre is megkaptam a választ :Smile_smile:  
Érdekes ez az egész. Ha lehet erre alapozni bármit is akkor ebből sem az derül ki, hogy a német tankot a csúcsok. Szerintem én jobban is játszom és eredményesebben is játszom Tigerrel, mint KV-3-al, amit ki nem állhatok. Ennek ellenére a KV-3 effije 1710, míg a Tigrisé 961.

Koszos's Photo Koszos 02 Aug 2012

Bugi27, on 02 August 2012 - 02:08 PM, said:

Kevered a szezont a fazonal, téged csak azért hoztalak fel az elöbbi postomban hogy azok akik netán regelnek tank-tracker-re tudják hogy gyakorlatilag publikus, mindenki hozzáférhet.

Másik, van egy nagyon egyszerű közismert Wot Dossier alkalmazás ami tankokra lebontja hogy mivel hogyan játszik az emberke. Na már most, egy bizonyos lejátszott meccs után az adott tankra vonatkozó adatok valamelyest hitelesek. Ha meg effit akarok növelni, előkaparok egy tankot amivel a dossier szerint erősnek számítok és azt nyüstölöm huzamban, voilá ,máris jobb effit kapok :Smile_sceptic: . (Idővel persze.)

Én erről nem szeretnék tovább cseverészni.

Majd mikor a csatáid 70%-át T8-9 hevikkel vívtad, főleg ha oroszokkal majd neked is jó lesz az effid.

Ez viszont tévhit. A régi effi számoló oldalon kapsz egy olyan adatot hogy AVG Tank lvl, vagyis milyen tier tankal játszol főleg. Kalkulációnál ezt is figyelembe veszi, csak írd át az adatot 1-el (egész érték) kissebre vagy nagyobra és utána bökj  a calculate gombra, és hopp, más értéket kapsz vissza.

Nagyobb tier nem garancia a jobb effire.

mallorca's Photo mallorca 03 Aug 2012

Hát ha tényleg nem számít a tier, meg hogy

Koszos, on 02 August 2012 - 10:36 PM, said:

Kevered a szezont a fazonal, téged csak azért hoztalak fel az elöbbi postomban hogy azok akik netán regelnek tank-tracker-re tudják hogy gyakorlatilag publikus, mindenki hozzáférhet.

Másik, van egy nagyon egyszerű közismert Wot Dossier alkalmazás ami tankokra lebontja hogy mivel hogyan játszik az emberke. Na már most, egy bizonyos lejátszott meccs után az adott tankra vonatkozó adatok valamelyest hitelesek. Ha meg effit akarok növelni, előkaparok egy tankot amivel a dossier szerint erősnek számítok és azt nyüstölöm huzamban, voilá ,máris jobb effit kapok :Smile_sceptic: . (Idővel persze.)

Én erről nem szeretnék tovább cseverészni.

Ez viszont tévhit. A régi effi számoló oldalon kapsz egy olyan adatot hogy AVG Tank lvl, vagyis milyen tier tankal játszol főleg. Kalkulációnál ezt is figyelembe veszi, csak írd át az adatot 1-el (egész érték) kissebre vagy nagyobra és utána bökj  a calculate gombra, és hopp, más értéket kapsz vissza.

Nagyobb tier nem garancia a jobb effire.
Ha nem számít sem a Tier sem, hogy heavy, nos akkor mocskosul fejlődök. Ha meg a meccsen ennek alapján támadnak rám, hát majd lesz meglepi :Smile_trollface-3:

Kacsa1's Photo Kacsa1 03 Aug 2012

Nyilván könnyebb nagyobb tankokkal jól teljesíteni, mert nem halsz meg az első 1-2 lövéstől, és 1 lövéssel 3x annyi sebzést adsz, mint egy T4 tank pl. 3 lövéssel megvan kb 1000 sebzés, ami azért nem számít már olyan rossznak, és 3 lövés alatt azért csak nem krepálsz be.

Koszos's Photo Koszos 03 Aug 2012

mallorca, on 03 August 2012 - 10:45 AM, said:

Hát ha tényleg nem számít a tier, meg hogyHa nem számít sem a Tier sem, hogy heavy, nos akkor mocskosul fejlődök. Ha meg a meccsen ennek alapján támadnak rám, hát majd lesz meglepi :Smile_trollface-3:

:facepalmic: , pont azt magyaráznám hogy számít a tier is. Pl.: egy ARL 44-el kioszott 1500 dmg sokal többet ér mint ugyanez IS-3 -al. Mind creditbe mind effibe.

mallorca's Photo mallorca 04 Aug 2012

Koszos, on 03 August 2012 - 04:06 PM, said:

:facepalmic: , pont azt magyaráznám hogy számít a tier is. Pl.: egy ARL 44-el kioszott 1500 dmg sokal többet ér mint ugyanez IS-3 -al. Mind creditbe mind effibe.
Ne stresszeld agyon magad :Smile_veryhappy:  Értem pontosan miről beszélsz, de én arra hegyeztem ezt a tier kérdést ki, hogy ha növekszik akkor magasabbk az effik. Mert az én esetemben pontosan így van. Az is, hogy ugyanolyan kategóriájú orosznak kb 20-30%-al magasabb az effije. Ez alól csak a Pz 38t kivétel. Király kis dög, a legjobb T3 tank.
De ha azt állítjátok, hogy ez nem így van, akkor csak az lehet, hogy szépen beletanulok a szakmába. Idő kell nekem, mint a jó bornak. :Smile-bajan2:
És köszönöm neked és mindenkinek a sok hasznos infót!

Komonyi's Photo Komonyi 06 Aug 2012

Számít a tier, az effi számláló nem olyan arányban osztja el, mint ahogy az átlagsebzés növekedik. Ezért van az, hogy akinek csak kicsi tankja van még, 500 alatti effivel rendelkezik, pedig lehet, hogy amúgy jó játékos.

Na meg a használt tankok is nagyon számítanak. Vannak igazán szopó tankok, amivel lehet rontani igen könnyen.
Get the IPS Communities App for iPhone now!