7.4re frissítv tovább követeli az updateot.
Koszos
01 Aug 2012
Bugi27, on 01 August 2012 - 12:15 PM, said:
Hogy lehet az effit tankokra bontani?
Koszos, azok nem igazán eredmények, nincs rajtuk semmi néznivaló.
Koszos, azok nem igazán eredmények, nincs rajtuk semmi néznivaló.
Bocsessz, én nem vagyok Jack of All Trades hogy minden tankal ugyanúgy jól tudjak játszani. Érezd magad szerencsésnek hogy neked minden mindig ugyanúgy jól megy, függetlenül az adott tank típus feladatától.
Kacsa1
01 Aug 2012
Bugi27
02 Aug 2012
Koszos ezt nem értem, te írtad hogy épp az én statjaimat lesegeted, arra válaszoltam, hogy nem érdemes. Pont hogy az effi szerint még átlagos playernek sem számítok.
Kacsa feljebb görgettem, de ott is csak annyit láttam az új effiknél hogy tankosztályok szerinti százalékos eloszlást mutat, és gondolom súlyoz vele. De attól én még nem láttam hogy pl. KT-vel, vagy S51-el milyen szar az effim. A legutolsó linket nem tudom megnézni mert nem otthoni gépröl fórumozok, de az effis linkekben nem találtam ilyen részleteket. Bocsi a bénaságomért. Viszont ezt a részletes single statisztikát nem is tudtam hogy az oldalon létezik, köszi.
Edited by Bugi27, 02 August 2012 - 02:08 PM.
Kacsa feljebb görgettem, de ott is csak annyit láttam az új effiknél hogy tankosztályok szerinti százalékos eloszlást mutat, és gondolom súlyoz vele. De attól én még nem láttam hogy pl. KT-vel, vagy S51-el milyen szar az effim. A legutolsó linket nem tudom megnézni mert nem otthoni gépröl fórumozok, de az effis linkekben nem találtam ilyen részleteket. Bocsi a bénaságomért. Viszont ezt a részletes single statisztikát nem is tudtam hogy az oldalon létezik, köszi.
Edited by Bugi27, 02 August 2012 - 02:08 PM.
Kacsa1
02 Aug 2012
GaiusHun
02 Aug 2012
DonCartach
02 Aug 2012
Nekem is. Az egyiknél 1200+ a másiknál 1000+ nem tudom melyiknek higgyek
JimTroger
02 Aug 2012
Kacsa1
02 Aug 2012
Artysoknak felugrik az effije a másikban, vagy legalábbis nem esik. Nekem 1350 körüli mindkettő, mert én ügyibogyó vagyok :P
Kacsa1
02 Aug 2012
Ha kocka lennék, akkor lenne 25k csatám, de legalább 15, én meg 10k-nál sem tartok. Meg van, aki 25k csatával 500 effivel rohangál, az most ügyibogyó?
mallorca
02 Aug 2012
Bugi27, on 02 August 2012 - 02:08 PM, said:
Koszos ezt nem értem, te írtad hogy épp az én statjaimat lesegeted, arra válaszoltam, hogy nem érdemes. Pont hogy az effi szerint még átlagos playernek sem számítok.
És a fejlődésre is megkaptam a választ
Érdekes ez az egész. Ha lehet erre alapozni bármit is akkor ebből sem az derül ki, hogy a német tankot a csúcsok. Szerintem én jobban is játszom és eredményesebben is játszom Tigerrel, mint KV-3-al, amit ki nem állhatok. Ennek ellenére a KV-3 effije 1710, míg a Tigrisé 961.
Koszos
02 Aug 2012
Bugi27, on 02 August 2012 - 02:08 PM, said:
Kevered a szezont a fazonal, téged csak azért hoztalak fel az elöbbi postomban hogy azok akik netán regelnek tank-tracker-re tudják hogy gyakorlatilag publikus, mindenki hozzáférhet.
Másik, van egy nagyon egyszerű közismert Wot Dossier alkalmazás ami tankokra lebontja hogy mivel hogyan játszik az emberke. Na már most, egy bizonyos lejátszott meccs után az adott tankra vonatkozó adatok valamelyest hitelesek. Ha meg effit akarok növelni, előkaparok egy tankot amivel a dossier szerint erősnek számítok és azt nyüstölöm huzamban, voilá ,máris jobb effit kapok
Én erről nem szeretnék tovább cseverészni.
Majd mikor a csatáid 70%-át T8-9 hevikkel vívtad, főleg ha oroszokkal majd neked is jó lesz az effid.
Ez viszont tévhit. A régi effi számoló oldalon kapsz egy olyan adatot hogy AVG Tank lvl, vagyis milyen tier tankal játszol főleg. Kalkulációnál ezt is figyelembe veszi, csak írd át az adatot 1-el (egész érték) kissebre vagy nagyobra és utána bökj a calculate gombra, és hopp, más értéket kapsz vissza.
Nagyobb tier nem garancia a jobb effire.
mallorca
03 Aug 2012
Hát ha tényleg nem számít a tier, meg hogyHa nem számít sem a Tier sem, hogy heavy, nos akkor mocskosul fejlődök. Ha meg a meccsen ennek alapján támadnak rám, hát majd lesz meglepi
Koszos, on 02 August 2012 - 10:36 PM, said:
Kevered a szezont a fazonal, téged csak azért hoztalak fel az elöbbi postomban hogy azok akik netán regelnek tank-tracker-re tudják hogy gyakorlatilag publikus, mindenki hozzáférhet.
Másik, van egy nagyon egyszerű közismert Wot Dossier alkalmazás ami tankokra lebontja hogy mivel hogyan játszik az emberke. Na már most, egy bizonyos lejátszott meccs után az adott tankra vonatkozó adatok valamelyest hitelesek. Ha meg effit akarok növelni, előkaparok egy tankot amivel a dossier szerint erősnek számítok és azt nyüstölöm huzamban, voilá ,máris jobb effit kapok
. (Idővel persze.)
Ez viszont tévhit. A régi effi számoló oldalon kapsz egy olyan adatot hogy AVG Tank lvl, vagyis milyen tier tankal játszol főleg. Kalkulációnál ezt is figyelembe veszi, csak írd át az adatot 1-el (egész érték) kissebre vagy nagyobra és utána bökj a calculate gombra, és hopp, más értéket kapsz vissza.
Kacsa1
03 Aug 2012
Nyilván könnyebb nagyobb tankokkal jól teljesíteni, mert nem halsz meg az első 1-2 lövéstől, és 1 lövéssel 3x annyi sebzést adsz, mint egy T4 tank pl. 3 lövéssel megvan kb 1000 sebzés, ami azért nem számít már olyan rossznak, és 3 lövés alatt azért csak nem krepálsz be.
Koszos
03 Aug 2012
mallorca, on 03 August 2012 - 10:45 AM, said:
Hát ha tényleg nem számít a tier, meg hogyHa nem számít sem a Tier sem, hogy heavy, nos akkor mocskosul fejlődök. Ha meg a meccsen ennek alapján támadnak rám, hát majd lesz meglepi 
mallorca
04 Aug 2012
Koszos, on 03 August 2012 - 04:06 PM, said:
De ha azt állítjátok, hogy ez nem így van, akkor csak az lehet, hogy szépen beletanulok a szakmába. Idő kell nekem, mint a jó bornak.
És köszönöm neked és mindenkinek a sok hasznos infót!
Komonyi
06 Aug 2012
Számít a tier, az effi számláló nem olyan arányban osztja el, mint ahogy az átlagsebzés növekedik. Ezért van az, hogy akinek csak kicsi tankja van még, 500 alatti effivel rendelkezik, pedig lehet, hogy amúgy jó játékos.
Na meg a használt tankok is nagyon számítanak. Vannak igazán szopó tankok, amivel lehet rontani igen könnyen.
Na meg a használt tankok is nagyon számítanak. Vannak igazán szopó tankok, amivel lehet rontani igen könnyen.