←  Archiwum

Main page

»

BOT players

Plutonowy_Bombel's Photo Plutonowy_Bombel 23 Jun 2012

View Postjaviki, on 23 June 2012 - 09:59 AM, said:

A jeśli te boty są od samego WG....?

A jeśli WG to Iluminaci?

CMHQ_Widget's Photo CMHQ_Widget 23 Jun 2012

Albo co gorzej...Reptilianie :Smile_ohmy:

Paindemonium's Photo Paindemonium 23 Jun 2012

Najgorsze są te gdzie całą bitwe jest afk na wysokim tierze. Ja rozumiem, można kampić w bazie albo za artą bo to nie zabronione, zawsze na coś się przyda taki gracz bo strzeli do przeciwnika. Ale afkerów na X tierach ostatnio spotykam więcej.

mnik1's Photo mnik1 23 Jun 2012

View PostBattlemoveR, on 23 June 2012 - 09:01 AM, said:

Czarna Wolga to akurat zadna legenda, ten czolg wczesniej byl OP i to bardzo, ze wzgledu na pochlaniajace pociski boki.

Wybacz, ale parsknąłem śmiechem tak, że aż monitor oplułem.

Tu masz, młody, wyjaśnienie - http://pl.wikipedia....ki/Czarna_wołga

harryDolny's Photo harryDolny 23 Jun 2012

View PostPaindemonium, on 23 June 2012 - 01:11 PM, said:

Najgorsze są te gdzie całą bitwe jest afk na wysokim tierze. Ja rozumiem, można kampić w bazie albo za artą bo to nie zabronione, zawsze na coś się przyda taki gracz bo strzeli do przeciwnika. Ale afkerów na X tierach ostatnio spotykam więcej.

A TERAZ włącz myślenie przśledż wątki o problemach technicznych i wyciągnij wnioski jeśli potrafisz, wiem Ciebie to Boli ale zawsze możesz spróbować!! Napiszę duzymi literami byc zrozumiał NIEKTóRZY MAJA PROBLEMY Z PACZEM DOOSZŁO!!
Edited by harryDolny, 23 June 2012 - 02:22 PM.

Plutonowy_Bombel's Photo Plutonowy_Bombel 23 Jun 2012

View PostharryDolny, on 23 June 2012 - 02:22 PM, said:

A TERAZ włącz myślenie przśledż wątki o problemach technicznych i wyciągnij wnioski jeśli potrafisz, wiem Ciebie to Boli ale zawsze możesz spróbować!! Napiszę duzymi literami byc zrozumiał NIEKTóRZY MAJA PROBLEMY Z PACZEM DOOSZŁO!!

A teraz (tak, wiem, że od A nie zaczyna się zdania) włącz opcję szanowania drugiej osoby (myślenie i czytanie ze zrozumieniem również się przyda, ale opcja ta może być niedostępna) i przeczytaj czy w swojej wypowiedzi Paindemonium wspomina, że zdarza się to po wprowadzeniu patcha.

EDIT.
Przyznam szczerze, że zdarza mi się AFK'ować. Włączam bitwę i nagle muszę się zająć czymś ważniejszym, np. dziecko płacze. Nie zdarza się to często, ale jednak czasami tak. Pewnie jak jestem gdzieś w środku stawki to nie jest to tak dotkliwe, niż wtedy gdy jestem w topie.
Edited by Plutonowy_Bombel, 23 June 2012 - 03:52 PM.

javiki's Photo javiki 23 Jun 2012

A ja i tak myślę że to wszystko to spisek za.....SMOLEŃSK!!!!

Doff's Photo Doff 23 Jun 2012

View PostPaindemonium, on 23 June 2012 - 01:11 PM, said:

Ale afkowanie tez jest dozwolone, tak samo jak jezdzenie stokowym isem 4. Kto jak kto ale ty nie powinienes narzekac na jakiekolwiek zachowanie uciazliwe dla pozostalych 14 graczy.

View PostharryDolny, on 23 June 2012 - 02:22 PM, said:

Niektórzy znaczy nie mogą wejść do gry. Drop na pulpit akurat nie jest problemem bo mogę odpalić grę w 20 sekund od nowa. Wczoraj tylko miałem dziwną zwiechę serwera i w połowie bitwy mnie wywaliło jadąc E-100. Udało mi się zalogować po 5-6 minutach i o dziwo okazało się ze wygraliśmy a mnie nikt nie tyknął. Oczywiście swoje pretensje dzieciarnia wylać na mnie musiała. Tyle że jak mówię. Ja zwracam uwagę na tych co są całkowicie afk od początku do końca. Jakim to trzeba być trepem by pomimo problemów z patchem pchać się X tierem i potem nie dać rady się zalogować ponownie do bitwy?

I nie nie doszło! Ja nie mam problemów z patchem, trzeba było przed aktualizacją przeczyścić kompa albo folder gry od nieautoryzowanych plików. Albo zaktualizować system. A tak na serio to sądzę że patch niestety nie został zrobiony pod wszystkie konfiguracje sprzętowo-systemowe PCtów i dla tego jedni mają problem, inni nie. Dla tego apeluję, zwłaszcza do gimbusów by przestali marudzić bo na 100% wyjdzie hotfix. Przecież WG wtedy odczuwa mniejszy przypływ gotówki a to jest prawie dla nich jak herezja. Jest kasa, będą dbać o to by było jej więcej. Jakby rzeczywiście zostawili to jak jest to by było to dla nich baaaardzo stratne.

No i podsumuję że owych AFKERóW na X tierach było sporo jeszcze przed patchem a nie po więc nie wiem skąd sobie to wydumałeś.

View PostDoff, on 23 June 2012 - 03:51 PM, said:

Ale afkowanie tez jest dozwolone, tak samo jak jezdzenie stokowym isem 4. Kto jak kto ale ty nie powinienes narzekac na jakiekolwiek zachowanie uciazliwe dla pozostalych 14 graczy.

Nie, nie jest dozwolone. Takich osobników raportuje się jako boty. Puszczają czołg do bitwy i odchodzą od PCta na 15 minut. Niestety do dziś nie kumam czemu tak robia na tak wysokich tierach bo to większe straty niż zyski, chyba ze chcą doexpić sobie armatę na E100 niskim nakładem wysiłku a creditsów mają od groma. Armata stokowa a afkowanie to dwie różne rzeczy. Nie będę się powtarzał już więcej na tego temat. Armata jest na tym czołgu znaczy że jest dozwolona. Proste? Nigdzie nie widzę by WG napisało obok tego modułu "Zakaz używania pod pretekstem bana".

RockfacePL's Photo RockfacePL 23 Jun 2012

na mapie bezdroża po 666 walkach na środku mapy otwiera się portal do piekła który przenosi gracza na inny poziom...w to też uwierzycie jak napisze to do jakiegoś magazynu z grami czy bóg wie czym?

harryDolny's Photo harryDolny 23 Jun 2012

View PostPlutonowy_Bombel, on 23 June 2012 - 03:45 PM, said:

A teraz (tak, wiem, że od A nie zaczyna się zdania) włącz opcję szanowania drugiej osoby (myślenie i czytanie ze zrozumieniem również się przyda, ale opcja ta może być niedostępna) i przeczytaj czy w swojej wypowiedzi Paindemonium wspomina, że zdarza się to po wprowadzeniu patcha.

EDIT.
Przyznam szczerze, że zdarza mi się AFK'ować. Włączam bitwę i nagle muszę się zająć czymś ważniejszym, np. dziecko płacze. Nie zdarza się to często, ale jednak czasami tak. Pewnie jak jestem gdzieś w środku stawki to nie jest to tak dotkliwe, niż wtedy gdy jestem w topie.

Widzisz JA jestem dziwny ,nie afkuję telefony odbieram w trakcie, idę za potrzeba wcześniej\pózniej więc jesli ktoś napisał DZIS o ilości afk-erów  to dla mnie normalne że z powodu IDEALNEGO "pacza" To że ktoś nie mówi że jest idiotą to nie znaczy że z z tekstu który 'stworzył" nie mozna tego wywnioskować z TWARZY tez potrafię określic IQ krótka rozmowa tylko mnie utwierdza w słuszności 1 spojrzenia

@Doff -afker pod raport podpada -nieuczciwa gra

@Paindemonium obecnie wywala mi czarny ekran [zapewne innym tez] co oznacza twardy restart ,wcześniej zawsze wracałem w kilkanaście\dziesiąt sekund
Akurat JA gram na początku niskimi by sprawdzic działanie potem wyżej.obecnie już tlko na Łatę czekam.
KUŻWA podchodze powaznie bo nie mogę zagrać a detoks tak na mnie działa OK?? :Smile_veryhappy:
Edited by harryDolny, 23 June 2012 - 05:00 PM.

View PostharryDolny, on 23 June 2012 - 04:49 PM, said:

Widzisz JA jestem dziwny ,nie afkuję telefony odbieram w trakcie, idę za potrzeba wcześniej\pózniej więc jesli ktoś napisał DZIS o ilości afk-erów  to dla mnie normalne że z powodu IDEALNEGO "pacza" To że ktoś nie mówi że jest idiotą to nie znaczy że z z tekstu który 'stworzył" nie mozna tego wywnioskować z TWARZY tez potrafię określic IQ krótka rozmowa tylko mnie utwierdza w słuszności 1 spojrzenia

Nie za poważnie do tego podchodzisz? Ochłoń z deka. My tu mówimy o typkach co specjalnie botują, ja już nie mówię o płaczacym dziecku no ale 15 minut tip top bez ruchu?

Sevard's Photo Sevard 23 Jun 2012

Jeden trolltopic na forum w zupełności wystarczy. Zamykam.
Get the IPS Communities App for iPhone now!