←  Kutak za početnike

Main page

»

XVM mod

sharaa's Photo sharaa 22 Jun 2012

drugari, prilicno sam nov u WOT-u i ne znam jesam li promasio temu ili ne.Zapravo me zanima da saznam nesto vise o XVM mod-u (cemu sluzi, kako se instalira u 7.4 patch-u.. )U koliko vec postoji neki slican post, bio bih vam zahvalan na linku..

Eligible's Photo Eligible 22 Jun 2012

http://forum.worldof..._1#entry2173164

Javi ako nesto ne bude jasno, ali cu verovatno da kasnim malo sa odg jer mi je trenutno frka na poslu :) I koristi search opciju ubuduce pre nego sto postavis temu :)
Edited by Eligible, 22 June 2012 - 02:09 AM.

sharaa's Photo sharaa 22 Jun 2012

Hvala Eligible , ali cekam jos koji dan da stvari budu jasnije..

miste96's Photo miste96 16 Jul 2012

XVM ti je mod koji ti u igri omogućuje da pogledaš statistiku drugog igrača

Posted Image

Kao što možeš vidjeti Statistika in-game ti je prikazana u 3 stvari . (sa lijeva na desno) Broj bitaka/ Combat efficiency / Postotak pobjeda.
Combat Efficiency ti je ukupna statistika ( hit ratio / defense i capture points,...)

Pri vrhu loading screena piše ti statistički izračunat postotak za pobjedu. No nemoj se obazirat na to , ako su tvoji imalo pametni pobjedit ćeš iako imaš 10% :D (rijetko ali događa se)

Igrači su podjeljeni u 4 glavne skupine koje su označene sa 4 boje. Loši igrači (crvena boja - manje od 900 efficiency) , Osrednji igrači (žuta boja , između 900 i 1200 efficiency) , dobri igrači (zelena boja, između 1200 i 1800 [ako se ne varam] efficiency) te odlični igrači (ljubičasta boja , više od 1800 efficiency)

Kao što vidiš ja sam žut iliti prosječan igrač,jer sam njub (šta ćeš mora i to netko bit ), ali ni ne igram za statistiku .
Eto nadam se da sam pokrio cijeli XVM i ako imaš kakvih problema kontaktiraj me , sretno ;)

P.S. ovu bitku što sam ušao samo da mogu screenshot uzet dobili smo 15:3 i dobio sam 2000 expa .
P.P.S. - Dalo bi se i napravit nekakav tutorijal za sve članove balkanske zajednice koje zanima statistika, samo što bi tamo uključio i instalaciju , koja je malo zakomplicirana.
Edited by miste96, 16 July 2012 - 03:02 AM.

Jo_Munja's Photo Jo_Munja 16 Jul 2012

ma nije komplicirano za instalirati samo treba čitati i pratiti upute, dio koji 90% ljudi uredno preskače pa se kasnije čoha po glavi.
odustao sam od XVMa jer se samo živciram, dobar je samo za trollanje crvenih kada počnu bacati F3 ili prozivati noobove.

sputnjik1957's Photo sputnjik1957 16 Jul 2012

Zanimljiv mod al ne bi se usudi instalirati ovo.
Dok odbrojava vec vidis poraz. Ma bezi!

zbudim's Photo zbudim 16 Jul 2012

Zapravo se živciraš puno manje. Ako dobiješ totalno bezveze ekipu, onda igraš da zaradiš što više. Ako su ekipe podjednake onda ideš na pobjedu. Bude i zanimljivih mečeva. U jednom meču gubili smo 3-9, svi naši loši izginuli. Zato su se protivnici ohrabrili (većinom crvendaći) i krenuli u juriš. Svi izginuli a mi dobili 15-10.

zeroCRO's Photo zeroCRO 16 Jul 2012

Jel taj mod radi na svim verzijama?!
oce mi stavit neko link di da si to skinem,provjereno da ne naletim na neko smece i popijem ban!
Iskreno meni se svida mod,a i zanima me koje bi ja bio boje na tablici

Tramvaj97's Photo Tramvaj97 16 Jul 2012

Idi/Odi direktno na izvor

www.koreanrandom.com

Pips's Photo Pips 16 Jul 2012

View PostzeroCRO, on 16 July 2012 - 11:44 AM, said:

a i zanima me koje bi ja bio boje na tablici

Roze.

View PostPips, on 16 July 2012 - 01:09 PM, said:

Roze.
Nema te boje!

Cobralione's Photo Cobralione 16 Jul 2012

View PostzeroCRO, on 16 July 2012 - 11:44 AM, said:

Jel taj mod radi na svim verzijama?!
oce mi stavit neko link di da si to skinem,provjereno da ne naletim na neko smece i popijem ban!
Iskreno meni se svida mod,a i zanima me koje bi ja bio boje na tablici

Radi na svim verzijama. Tvoji podaci po defaultu koji bi se videli XVMom bi bili: 2k 898 48%, dakle 2k partija, 898 faktor efikasnosti i 48% pobeda (crveno/zuta kombinacija boja)

Znaci njubara

miste96's Photo miste96 16 Jul 2012

View PostzeroCRO, on 16 July 2012 - 02:20 PM, said:

Nema te boje!

Čekaj , jel ti to trollaš ili ?

Cobralione's Photo Cobralione 16 Jul 2012

View PostzeroCRO, on 16 July 2012 - 03:16 PM, said:

Znaci njubara

A to je statistika, ne mora da znaci da si njubara, pre svega jer imas malo partija, tako da dok se to poveca povecace se i efikasnost, a procenat pobeda ti je tacno na teoretskom proseku, tako da eto. Ipak nije isto kada imas 10k partija i 900rejting i kada to imas sa 2k partija (pocetni tenkovi, losije kke itd...)
Get the IPS Communities App for iPhone now!