Jump to content


Hivatalos segítségkérő topik - Ide írjatok ha kérdés/baj van, ne új topikba!


  • Please log in to reply
2334 replies to this topic

hegedserik #1 Posted 22 June 2012 - 10:31 AM

    Private

  • Player
  • 9991 battles
  • 12
  • Member since:
    03-05-2012
Sziasztok. A problémám az lenne, hogy a WOT-ban mikor csatlakozni szeretnék, akkor kiír egy olyan szöveget, hogy :
A hálózathoz való csatlakozás nem lehetséges.

Már 2 napja nem tudok mit csinálni, mert nem tudom mit kell ilyenkor tenni. Ha valaki tud segíteni azt kérem írjon.

Email címet ne adjunk ki
Kacsa1


Előre is köszönöm a válaszokat.

Edited by Kacsa1, 22 June 2012 - 10:43 AM.


tasman_devil #2 Posted 22 June 2012 - 10:40 AM

    Lance-corporal

  • Beta Tester
  • 3141 battles
  • 78
  • Member since:
    07-04-2010
Hali!


Nekem ilyen akkor volt, amikor a vírusírtó suite-om nem engedte  ki a tűzfalon, mondván hogy nem beazonosított program... :-)

Nézd meg, hogy engedélyezve van-é a teljes hozzáférés a programnak a nethez (vírusírtóban és windowsban is!)

hegedserik #3 Posted 22 June 2012 - 11:19 AM

    Private

  • Player
  • 9991 battles
  • 12
  • Member since:
    03-05-2012
Engedélyeztem mindenhol de semmi.

Edited by hegedserik, 22 June 2012 - 11:29 AM.


Kacsa1 #4 Posted 22 June 2012 - 12:56 PM

    Brigadier

  • Veteran
  • 18489 battles
  • 4,092
  • [TRIGG] TRIGG
  • Member since:
    12-28-2010
Szokásos procedúrákat javallom: Driverek frissítése, friss kliens felrakása, modok eltávolítása stb. Routert ha van, akkor mindenképp indítsd újra.

hegedserik #5 Posted 22 June 2012 - 01:04 PM

    Private

  • Player
  • 9991 battles
  • 12
  • Member since:
    03-05-2012
Köszönöm. Ami eszembe jutott még az az, hogy aznap nem volt jó, amikor megjelent a 7.4.

Előző nap még jó volt. Nem tudom ez mond e valamit.

JimTroger #6 Posted 22 June 2012 - 01:21 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 15331 battles
  • 843
  • Member since:
    04-03-2011
Szerintem szedd le a teljes klienst, és telepítsd újra (én alapból így indítok az új patch-eknél)

hegedserik #7 Posted 22 June 2012 - 01:27 PM

    Private

  • Player
  • 9991 battles
  • 12
  • Member since:
    03-05-2012
Az új patch óta már 2x leszedtem a klienst de semmi. A tűzfalon meg a vírusirtón engedélyeztem.és még mindig nem jó!

Edited by hegedserik, 22 June 2012 - 01:27 PM.


hegedserik #8 Posted 22 June 2012 - 01:50 PM

    Private

  • Player
  • 9991 battles
  • 12
  • Member since:
    03-05-2012
Felmerült a kérdés, hogy az lehetséges e, hogy a 7.3-as verziót töltöm le és frissítem utána 7.4-re. Ez jó lehet?

tasman_devil #9 Posted 22 June 2012 - 02:00 PM

    Lance-corporal

  • Beta Tester
  • 3141 battles
  • 78
  • Member since:
    07-04-2010
Bármi jó lehet, de akkor ezzel az erővel az teljes újrarakásnak is mennie kellett volna :(

Biztos, hogy teljesen kipucoltad a dolgokat? Amikor én letöröltem a game-et, és most nemrég felraktam, minden a bétából ott hagyott beállításom megmaradt a gépemen (!). Szóval ha értesz hozzá, akkor az application data alatt is nézz körbe.

Ami szvsz lehet: driver (lan kártya drivert is) frissítsd le - az alaplapinak is van drivere! Tűzfalbeállítások, jogosultságok (pl. rendszergazda jog!), modok a progiban (ez utóbbi esetén c:\games -vagy ahova felraktad- megkeresed a WoT mappáját és uninstall után nyomsz egy SHIFT+DEL-t (a lejátszott meccseidet -ha felvetted- mentsd le egy másik mappába, de semmi mást!)

hegedserik #10 Posted 22 June 2012 - 02:11 PM

    Private

  • Player
  • 9991 battles
  • 12
  • Member since:
    03-05-2012
Az a gond, hogy én ezekhez a dolgokhoz nem értek. és én azt sem értem, hogy lehet az, hogy egy napról a másikra nem jó? Nem tudom, hogy kell frissíteni az adatlapot. én csak játszani szeretnék a wot-tal és nincsen erre a hibára megoldás ami egy gombnyomás lenne.  

Innentől kezdte úgy néz ki, hogy nem fogok tudni játszani vele. A gépemet egy hete újítottuk fel, azért, hogy tudjak játszani a WOT-al. és szerintem emiatt az új frissítés miatt most nem ér semmit.

Azért köszönöm, hogy próbáltatok segíteni.

tasman_devil #11 Posted 22 June 2012 - 02:17 PM

    Lance-corporal

  • Beta Tester
  • 3141 battles
  • 78
  • Member since:
    07-04-2010
Naaa ne add fel!

FIgy, ez a géprfrissítés hogy történt? Mert ha jól értem a szavaidat, akkor gondolom -gondolom éN- odaadtad valakinek, hogy csináljon vele "valamit", amitől gyorsabb lesz, nem? :-)

Oké, ez most eléggé furcsa lehet olvasni, de ha tudod, kérek írdd már le, hogy milyen a mostani rendszered, mert kíváncsi vagyok!

hegedserik #12 Posted 22 June 2012 - 02:24 PM

    Private

  • Player
  • 9991 battles
  • 12
  • Member since:
    03-05-2012
A lényeg az, hogy felújították a gépemet, hogy mennyen rajta a wot. Csak ezért. Ezek előtt ment 4fps-el. De nekem úgy is tetszett a játék. TR5-ig eljutottam. 1 hete lett kész a gép. Játszottam azóta vele. és pont a frissítés napján, azaz tegnap nem indult el. és tegnap óta bújom a netet, hogy mit lehetne csinálni. írtam 4 fórumra és a supportnak is írtam. Egyedül itt válaszoltatok, és azt megköszönöm, de senki más nem. Nem nagyon értem a dolgokat, hogy mit kell csinálnom, de majd megpróbálom

Ami a gépemben van, azt nem tudom fejből, de megpróbálom majd leírni. Valahová felírtam csak meg kell keresni.

hegedserik #13 Posted 22 June 2012 - 02:32 PM

    Private

  • Player
  • 9991 battles
  • 12
  • Member since:
    03-05-2012
Video kártya: ATI Radeon HD 2400 Seria

Processzor:  

AMD Athlon™ II x3 Processor 3.20 B   3db
Ram: 4Gb


32 bites operációs rendszer


Alaplapot nem tudom hol kell megnézni

Edited by hegedserik, 22 June 2012 - 02:37 PM.


tasman_devil #14 Posted 22 June 2012 - 03:01 PM

    Lance-corporal

  • Beta Tester
  • 3141 battles
  • 78
  • Member since:
    07-04-2010
Oks, próbáltam neked egy privát üzenetet dobni, nem tudom mennyire sikerül. Mindenesetre ha tudsz, akkor dobj te egyet nekem...

Komonyi #15 Posted 23 June 2012 - 04:36 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 10666 battles
  • 830
  • Member since:
    06-04-2011
Pingeld meg ezt: 213.252.177.55
Ha megtudod, akkor a WoT-ot blokkolja valami program/rendszer, ha nem, akkor a hálózattal van valami.

Próbáld meg 55 helyett 65-el is, sajna nem tudom melyik a jó, fórumon ezt a kettőt írták a szerver ip-jének.

Ja meg angolul is nézd már meg mi a pontos hibaüzenet, mert lehet több infót mond.

Edited by Komonyi, 23 June 2012 - 04:37 AM.


hegedserik #16 Posted 23 June 2012 - 11:14 AM

    Private

  • Player
  • 9991 battles
  • 12
  • Member since:
    03-05-2012
Köszönöm a segítséget. Nem tudom. éS a routert is újra indítottam de semmi.

Az angol szöveg pedig: Unable to connect to the  network.

Edited by hegedserik, 23 June 2012 - 01:45 PM.


Komonyi #17 Posted 23 June 2012 - 02:51 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 10666 battles
  • 830
  • Member since:
    06-04-2011
Ki tudod próbálni úgy, hogy a routert kiveszed a hálózatból? Szóval a géped közvetlen a modemhez csatlakozna. Ha úgy megy, akkor a router a hibás, ha nem, akkor a szolgáltatód. Ha a router a hibás, akkor azon át kell engedni, van ilyen port-forwarding meg mindenféle dolog amiről én nem tudok pontosan, azokat megcsinálod és mennie kell. Ha a szolgáltató, akkor lehet menni reklamálni.

tasman_devil #18 Posted 23 June 2012 - 03:40 PM

    Lance-corporal

  • Beta Tester
  • 3141 battles
  • 78
  • Member since:
    07-04-2010

View PostKomonyi, on 23 June 2012 - 02:51 PM, said:

Ki tudod próbálni úgy, hogy a routert kiveszed a hálózatból? Szóval a géped közvetlen a modemhez csatlakozna. Ha úgy megy, akkor a router a hibás, ha nem, akkor a szolgáltatód. Ha a router a hibás, akkor azon át kell engedni, van ilyen port-forwarding meg mindenféle dolog amiről én nem tudok pontosan, azokat megcsinálod és mennie kell. Ha a szolgáltató, akkor lehet menni reklamálni.
HA eddig ment neki, akkor valszeg nem a router lesz a hibás... :P

Komonyi #19 Posted 23 June 2012 - 05:37 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 10666 battles
  • 830
  • Member since:
    06-04-2011
Lehet, hogy ebbe a géptuningolásba egy kis router bütykölés is esett :Smile_Default:

tasman_devil #20 Posted 24 June 2012 - 01:10 AM

    Lance-corporal

  • Beta Tester
  • 3141 battles
  • 78
  • Member since:
    07-04-2010

View PostKomonyi, on 23 June 2012 - 05:37 PM, said:

Lehet, hogy ebbe a géptuningolásba egy kis router bütykölés is esett :Smile_Default:
nah, megoldottuk a problémát egy kis remote managementtel. A vírusírtó/tűzfal suite volt a ludas letiltotta a bejövő kapcsolatokat a wot.exe-re... :)




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users