Międzynarodowy zlot historycznych pojazdów...
Community
27 Jun 2012
Fascynujesz się czołgami i kusi Cię, aby się przejechać jakimś pojazdem opancerzonym? Darłowo to miejsce, które powinieneś odwiedzić tego lata!
Pełen tekst wiadomości
Pełen tekst wiadomości
megaok
27 Jun 2012
"rozpocznie się 25 czerwca i będzie trwać do 1 lipca" a czemu piszecie dopiero 27 czerwca ?
Impreza pewnie fajna ,zróbcie relację na Youtube. Daję "+".
Impreza pewnie fajna ,zróbcie relację na Youtube. Daję "+".
adrpal921
27 Jun 2012
Zamiast Welis powinno raczej byc "Jeep Willys" jesli to o ten pojazd chodzi ;)
sniper41pl
27 Jun 2012
W końcu coś w Polsce się dzieje. Ja niestety mieszkam na południu ale i tak +.
uchinator
27 Jun 2012
Zlot ten jest od lat. Miło że pojawiło się info na czołgach. Jak co roku będę tam :-)
Generalnews
27 Jun 2012
Community, on 27 June 2012 - 09:46 AM, said:
Fascynujesz się czołgami i kusi Cię, aby się przejechać jakimś pojazdem opancerzonym? Darłowo to miejsce, które powinieneś odwiedzić tego lata!
Pełen tekst wiadomości
Pełen tekst wiadomości
Fajne, co prawda nie dotrę tam ale pomysł naprawdę dobry
michuBB
27 Jun 2012
KonrixPL
27 Jun 2012
ja na 100% będe ale, czy moglibyście podać dokładny adres i godzine rozpoczecia chodzi mi o 28czerwiec. Prośiłbym o szybką odpowiedz. Dziękuje
KonrixPL
27 Jun 2012
Mam jeszcze jedno zapytanie 28czerwca do tego namiotu WG to za darmo sie wchodzi? Dziękuje za opowiedz
rishyu
27 Jun 2012
Wargaming będzie na zlocie of 29 do 1 lipca. W programie turnieje z ciekawymi nagrodami
megaok
27 Jun 2012
@rishyu a z tym Youtube pomyślicie coś ? ja zpołudnia nie dojadę -praca itp.
pewnie sporo osób chciałoby zobaczyć relację z imprezy.
pewnie sporo osób chciałoby zobaczyć relację z imprezy.
Yborius
27 Jun 2012
Zlot ma punkt kulminacyjny 29 czerwiec-1 lipiec, co prawda zjazd ekip zaczyna sie od poniedziałku ale dziać się będzie wszystko od piątku. rishyu wreście zobaczę wasze gęby :P (żart). Świetny pomysł panowie nie tylko dla Wg ale dla samego zlotu, trochę nowinek technicznych wniesie świeżości miedzy historyczne złomy ;) Mam nadzieje że prócz darmowego żarcia bedzie piwo w namiocie. Zdradzę wam że nie muszę się zbytnio wybierać bo akurat tu mieszkam
ryshyu a wojenny spirytus będzie ? bo jak po pancerniaku to poczołgowemu bez setki się nie obejdzie. A tak na serio kilka pytań technicznych będę miał okazję wam zadać.I uwaga Panowie ciekawostką zlotu ma byc replika czołgu Pantera i nie tylko:)
megaok
27 Jun 2012
Yborius pocykaj zdjęcia to się pochwalisz po zlocie jakby ten pomysł z YT nie wypalił
KonrixPL
27 Jun 2012
Zespół Wargaming.net na zlocie zjawi się już 28 czerwca. Będziemy mieli duży namiot o rozmiarze 10 na 10 metrów w którym będziecie mogli grać w World of Tanks. Obok postawimy namiot w którym będziecie mogli oglądać prezentacje na temat historii wojskowości. Ale to nie wszystko! Wargaming.net przywiezie również specjalną kuchnię polową i stoły, dzięki czemu będziecie mogli odpocząć od zgiełku pola bitwy i skosztować przysmaków jedzonych przez wojsko! Dla wszystkich osób, które zagrają w World of Tanks w naszym namiocie w trakcie trwania wydarzenia, jedzenie będzie za darmo! A to rishu czy dobrze zrozumiałem bo jesli tak to namiot bedzie rołożony 28 a to wkońcy sie zaczyna 28 czy 29
KonrixPL
27 Jun 2012
Chodzi mi oto czy 28 będe mugł przyjechac do darłowa, pograć w namiocie WG i coś zjeśc bo jak przeczytałem to zrozumiałem że tak.