←  Klanu sadaļa

Main page

»

Latvijas Arsenāls Recruitment [LVA]

krutais200's Photo krutais200 28 Jun 2012

Par mums:
Latvijas Arsenāls ir klans kurš pieņem visus šīs spēles cienītājus un cilvēkus kuri vēlas parādīt savu vietu eiropā.
šis klans ir veidojies sākot no Latvian Merder Guild [LMG] un beidzot ar Latvian Tank Brigade [LVTB]. Klani pašķīrās dēļ dažādiem konfliktiem.
Klans Latvijā ir pazīstams dēļ mūsu labajiem un aktīvajiem spēlētājiem.

Mēs meklējam spēlētājus kuri ir:
  • Aktīvi
  • Gatavi ieinstallēt TS3 (team speak3)
  • Saprot vai runā Latviešu valodā
  • Gatavi mācīties un mācīt citus
  • Ieguvuši 8 tier medu, heawy, td vai 6 tier arty
Ja vēlies pieteikties šajā klanā tu to vari izdarīt šeit ( http://worldoftanks..../500010253-LVA/ ) vai piesakoties pie kongs, kina333 vai pie manis krutais200.

Redzēsimies kaujā biedri !

[LVA]

Skrills's Photo Skrills 28 Jun 2012

View Postkrutais200, on 28 June 2012 - 02:05 PM, said:

Klans Latvijā ir pazīstams dēļ mūsu labajiem un aktīvajiem spēlētājiem.

Pasmējos par šo teikumu :D Vakar tik uztaisīts un pazīstams jau visā Latvijā!!!

krutais200's Photo krutais200 28 Jun 2012

View PostSkrills, on 28 June 2012 - 05:35 PM, said:

Pasmējos par šo teikumu :D Vakar tik uztaisīts un pazīstams jau visā Latvijā!!!

Nu saproti.. Klanu uztaisija vakar, bet spēlētāji taču vakar nesāka spēlēt ?

Dollars87's Photo Dollars87 30 Jun 2012

Lai veicas..

LMG vairs nav ? :)

NewLegend's Photo NewLegend 01 Jul 2012

LMG jau sen vairs nav :D
no LMG atdalījās LVTB un no LVTB tgd atdalās LVA
nez kā sauks nākamo....

innocense's Photo innocense 01 Jul 2012

Tavu brīnumu, lvtb sašķēlās.. Veiksmi.... !

krutais200's Photo krutais200 02 Jul 2012

Nākamā klana vārds noteikti būs little pony lovers bet tas tā, un paldies par veiksmes novēlēšanu newlegend un innocence ;)

GGPKEN's Photo GGPKEN 06 Jul 2012

Jā piekrītu innocence atdalijas no mana klana viss mans pamatsastāvs!wēlu viņiem veiksmi,lai veicās,teica es slikts Komandieris bet es paskatījos viņu komandiera kalkulātoru no 17 973 cīņām viņ rādītaji ir gandrīz uz pusi sliktāki kā manējie,war pat teikt uz pusi sliktāki jo zinu kad visi tanki ir nopirkti nav ar viņiem spēlēts!man naw labs rādītajs bet es cinijos spēleju pacēlu klanu ņēmu ar 2-3 tier klanā izauga p-amuka doma baigie pro!bet beigās ka tik vēl arī nesadalās viņi!Pēc kalkulatora LVA līderim ir no 17 973 cīņām reitings ir!!!!!!    969,79  ir drusku ko padomāt!kurš ir slikts līderis!Lai nu kā vēlu jums weiksmi un lai būtu kā jus gribējat lai jums zemes būtu aumaļām!

Ar Cieņu LVTB Līderis GGPKEN

NBNC's Photo NBNC 07 Jul 2012

Comparing kongs with GGPKEN

Vai gadījumā nepārspīlē kad raksti, ka  "no 17 973 cīņām viņ rādītaji ir gandrīz uz pusi sliktāki kā manējie,war pat teikt uz pusi sliktāki jo zinu kad visi tanki ir nopirkti nav ar viņiem spēlēts"

Latviešu klanos spēlējošo tankistu vidējais reitings ir 938  tas nozīmē, ka jūs pat esat virs vidējā, bet protams kautkāds skaitlis interneta pārlūka programmā nenosaka kāda spēlētāja potencialu būt par labu komandieri.
No malas izskatās, ka tavi mēģinajumi publiskā forumā nomelnot bijušos klana biedrus un viņu jaunā klana kaomandieri, savā ziņa pierāda vismaz to, ka tu neesi īpaši  tolerants komandieris, kurš nerespektē citu cilveku izvēles.
Atvainojos ja šis vis bija nedaudz par skarbu.
Ar cieņu NBNC
Edited by NBNC, 07 July 2012 - 07:39 PM.

GGPKEN's Photo GGPKEN 07 Jul 2012

Es nenomelnoju vnkārši pateicu pēc statistikas!jo piemeram palasi LVTB rekrūtēšanas forumu,tad kad es izveidoju klanu vai ka pa manu statistiku visu runaja pat troloja un utt!Un piemēram man pat tagad daudzi spēlētaji no citiem klaniem stāsta kā LVA klans mani aprunā,kaut bija runāts ka viss bez parmetumiem un stridiem,viņi izdarīja savādāk!es pa to neuztraucos vienreiz klanu nostiprināju izdarīšu to vēl nāks jauni spēlētaji vecie aizmirsīsies!Bet es nekad nesu nevienu spēlētaju turējis ar varu un ar maldināšnu piesaistījis un mēģinājis piesaistīt kā to darīja LVA klana līderis teikdams ka tas un tas nāks pie mans taws draugs nāc tu ar,bet izrādās kad draugs paliek pie KEN,es nekad nēsu gājis citu klanu teamspeka un teicis,eu džeki ko jus te darat KENAM te nav wairs nekā nākat pie mans!un tāpat tie kas negribēja neizgāja taka atvaino NBNC nesaki kad es kādu nomelnoju ja tu nezini kas un kā ir bījis!Un cik es atceros nevienā teikuma nenomelnoju bījušos biedrus vnk runaju pa klana līdera statistiku,jo tas teikums kad baigie pro nebija domats kā nomelnojums!Un iesaku NBNC tev vēlreiz pārlasīt LVTB reikruting topu kā visi mani nomelnoja statistikas pēc!un tikai tad man pērmet!

Ar cieņu LVTB klana Līderis

kongs's Photo kongs 07 Jul 2012

GGPKEN,es vienmēr esmu uzskatījis kad tu esi labs cilvēks un protams arī labs klana līderis,par ko varu kārtējo reizi                   pārliecināties,lai arī tev viss izdodas.

NBNC's Photo NBNC 07 Jul 2012

^^ Es neesmu izlasījis  "LVTB reikruting topu", bet manuprāt  nav svarīgi, kas notika agrāk, bet gan ko tu dari tagat.

1)  "LVA līderim ir no 17 973 cīņām reitings ir!!!!!! 969,79 ir drusku ko padomāt!kurš ir slikts līderis!"
2)   "..doma baigie pro!bet beigās ka tik vēl arī nesadalās viņi!"
3)  "Bet es nekad nesu nevienu spēlētaju turējis ar varu un ar maldināšnu piesaistījis un mēģinājis piesaistīt kā to darīja LVA klana līderis.."

Ja tā nav antireklāma tad es nezinu kas ir...  

Savu iepriekšēju postu es rakstīju balstoties uz informāciju, kas man bija pieejama šajā topikā tapec manuprāt pārmetums: "..NBNC nesaki kad es kādu nomelnoju ja tu nezini kas un kā ir bījis.." ir nevietā. Tagat uzzinot kautko vairāk par šo situāciju es saprotu tavu motivāciju, bet neskatoties uz kādiem publiskiem (LVTB reikruting topu) pagātnes pārmetumiem, manuprāt šo jūsu "konfliktu"  vajadzēja nokārtot privāti.

Ar cieņu NBNC

LVpollo3's Photo LVpollo3 07 Jul 2012

klana lideris ir cilveks kas tur kopa cilvekus kas organize lai viss notiek... parejas ir otskiriigs komandierus vienmer var atrast.....

GGPKEN's Photo GGPKEN 07 Jul 2012

View Postkongs, on 07 July 2012 - 07:38 PM, said:

GGPKEN,es vienmēr esmu uzskatījis kad tu esi labs cilvēks un protams arī labs klana līderis,par ko varu kārtējo reizi    pārliecināties,lai arī tev viss izdodas.

KONG ja tu mani pa tādu butu bījis uzskatījis tu nebutu šito visu aiz muguras noorganizējis un nebutu man dzirdot manā teamspeka saucis projam spēlētājus ar textu !(TE NEKĀ NAU,KO JUS TE DARAT PIE KENA NEKĀ NAU NĀKAT PIE MUMS)Un es tew kong uzticejos tiku palidzējis!uzskatīju pa draugu pat tad kad atdalījamies,kamēr tu neizdarīji  šitā!taka sorry bet kā es teicu ja tā izdarīsi draudziba cauri!
Get the IPS Communities App for iPhone now!