←  Diskusija o igri

Main page

»

7.5 Trailer

Hunter1911's Photo Hunter1911 02 Jul 2012

Za one znatiželjne malen uvid u ono što 7.5 donosi.

Trenutno je izašao samo na jednom talijanskom site-u. Stoga ćete morati pretrpiti talijanski.

trailer na engleskom:

oravec's Photo oravec 03 Jul 2012

Znaci dolaze nam medium u 7.5,samo me interesuje kada .....bar otprilike

sputnjik1957's Photo sputnjik1957 03 Jul 2012

M48 je moj prvog dana a i T62 koju sedmicu kasnije.
Super pershing ce biti zadnja kinta koju sam dao WG-u, od mene dosta.

gogoran45's Photo gogoran45 03 Jul 2012

oravec, on 03 July 2012 - 09:16 AM, said:

Dolaze nam jos i TD, na ruskom forumu pise da ce izaci između sedmog i osmog mjeseca.

Panzer502's Photo Panzer502 03 Jul 2012

oravec, on 03 July 2012 - 09:16 AM, said:

Navodno jul-august ali ta obecanja se uvek ispunjavaju sa zakasnjenjem tako da...

sputnjik1957's Photo sputnjik1957 03 Jul 2012

Panzer502, on 03 July 2012 - 09:54 AM, said:

Navodno jul-august ali ta obecanja se uvek ispunjavaju sa zakasnjenjem tako da...

Rekli su ovako:http://worldoftanks.eu/en/development

Juce je pisalo jul, danas jul-avgust.
Edited by bojan063, 03 July 2012 - 10:17 AM.

director's Photo director 03 Jul 2012

verovatno će i na godišnje odmore pa ne bi začudilo da to vidimo tek u septembru.

Radonja's Photo Radonja 03 Jul 2012

Lepo su prikazali kako ce biti sa famoznim E100, tj svi ce plesati oko njega i trpati ga svih strana

Aqarius's Photo Aqarius 03 Jul 2012

Radonja, on 03 July 2012 - 11:08 AM, said:

Lepo su prikazali kako ce biti sa famoznim E100, tj svi ce plesati oko njega i trpati ga svih strana
MEdium dobija TDa u bliskot borbi? Stvarno, svasta u bozjoj basti... :Smile_smile:

BigBadVuk's Photo BigBadVuk 03 Jul 2012

director, on 03 July 2012 - 10:26 AM, said:

verovatno će i na godišnje odmore pa ne bi začudilo da to vidimo tek u septembru.

Bas tako, najrealnije je da se nadamo da to budu poslednje nedelje avgusta ili pocetak septembra

Maraca's Photo Maraca 03 Jul 2012

samo da na  e 100 ne bude donja ploca ko i na jagtigru ......

SloboUgljevik's Photo SloboUgljevik 04 Jul 2012

Maraca, on 03 July 2012 - 04:51 PM, said:

samo da na  e 100 ne bude donja ploca ko i na jagtigru ......
Pa sto ne bi bila kada je na svakom tenjku u igri donja ploca slaba tacka, glupo bi bilo da ne bude :Smile_Default: .
Fora je u tome sto donju plocu moras nanisanit, a znas da te ceka 700-800 dmg pa ti se napucavaj sa TD-om, a ako je taj TD vec izasao sam na 3,4 tenjka realno i treba da ga izresetaju her TD samo uz jaku podrsku moze biti prva linija.

Jo_Munja's Photo Jo_Munja 04 Jul 2012

Radonja, on 03 July 2012 - 11:08 AM, said:

ahahaha, da...jesi vidio? fattie dies first. :)

The_Un4given's Photo The_Un4given 04 Jul 2012

Bas me interesuje kako planiraju da izbalansiraju igru posle 7.5??? Imam osecaj da ce svi ostali medsi i td-ovi dobiti zestok nerf a da ce tier X biti za nijansu jaci od tier IX.

Xanthos117's Photo Xanthos117 04 Jul 2012

i mene zanima kako će to izgledati, bojim se da će HTovi biti totalno UPani. Koliko sam čitao, ne namjeravaju mjenjati postojeće tier IX tenkove (osim Francuza) već će tier X biti još poboljšane verzije postojećih, a sumnjam da će health biti jedini parametar koji će mjenjati.

Oklop je već sad postao skoro zanemariv a penetracija može ići samo gore. Pretpostavljam da će bat chat dobiti 120 mm SA 46 top što znači da će sa jednim punjenjem biti u stanju napraviti 2.4k dmg-a, dosta da rješi bilo koji tier X heavy osim Mausa u 15estak sekundi. Ako i ostale medove namjeravaju buffati na način da im još ojačaju penetraciju, više neće ni trebati flankati.  TDovi s 1200 alphe će isto biti veselje za naletjeti na njih.

Pretpostavljam da nas u 7.7 ili 7.8 očekuju i tier XI HTovi, očito im je hiperprodukcija novih tenkova najisplativiji način kako zadržati igrače i tjerati ih da troše gold.

Obrazac postaje prilično jasan. Dodaj granu koja je bolja od dosadašnjih, kad svi navale na nju i stignu ispucati gold za convert expa oni kojima je to normalan način grindanja (nemam ništa protiv takvih da se razumijemo), nerfaj da bude uravnotežena. Dodaj novu granu pa opet ispočetka...

mishatopola's Photo mishatopola 04 Jul 2012

Xanthos117, on 04 July 2012 - 10:02 AM, said:

i mene zanima kako će to izgledati, bojim se da će HTovi biti totalno UPani. Koliko sam čitao, ne namjeravaju mjenjati postojeće tier IX tenkove (osim Francuza) već će tier X biti još poboljšane verzije postojećih, a sumnjam da će health biti jedini parametar koji će mjenjati.

Oklop je već sad postao skoro zanemariv a penetracija može ići samo gore. Pretpostavljam da će bat chat dobiti 120 mm SA 46 top što znači da će sa jednim punjenjem biti u stanju napraviti 2.4k dmg-a, dosta da rješi bilo koji tier X heavy osim Mausa u 15estak sekundi. Ako i ostale medove namjeravaju buffati na način da im još ojačaju penetraciju, više neće ni trebati flankati.  TDovi s 1200 alphe će isto biti veselje za naletjeti na njih.

Pretpostavljam da nas u 7.7 ili 7.8 očekuju i tier XI HTovi, očito im je hiperprodukcija novih tenkova najisplativiji način kako zadržati igrače i tjerati ih da troše gold.

Obrazac postaje prilično jasan. Dodaj granu koja je bolja od dosadašnjih, kad svi navale na nju i stignu ispucati gold za convert expa oni kojima je to normalan način grindanja (nemam ništa protiv takvih da se razumijemo), nerfaj da bude uravnotežena. Dodaj novu granu pa opet ispočetka...
Bat.Chat 25t će imati cev od 105mm.

hvala na infu.

znači, potpuno novi top koji će vjerojatno trebati dodatno istražiti kad postane tier X?

Dosad su pratili topove HTovi/medovi/TDovi (više manje se svi topovi ponavljaju po granama osim što su medovi malo kasnije ih dobivali) pa mi se činilo logičnim da će nastaviti u tom smjeru. Ima nekakav link sa više podataka o tome što možemo očekivati? Znam da će krokodil imati 170 mm topčinu al za ostale nisam nigdje naletio.

sputnjik1957's Photo sputnjik1957 04 Jul 2012

Ocekujem od mediuma manje-vise slican oklop, oko 2100-2200HP-a, slican top al sa boljom penetracijom i to bi bila desetka po mojoj meri.
Dovoljno da pariram bilo kojem heavy IX i da zagorcavam zivot ovima u heavy tier X.

Cobralione's Photo Cobralione 04 Jul 2012

bojan063, on 04 July 2012 - 11:06 AM, said:

Ocekujem od mediuma manje-vise slican oklop, oko 2100-2200HP-a, slican top al sa boljom penetracijom i to bi bila desetka po mojoj meri.
Dovoljno da pariram bilo kojem heavy IX i da zagorcavam zivot ovima u heavy tier X.

pa i sada tier9 medijum parira svakom tier9 tenku i zagorcava zivot tier10 tenkovima bez problema...
Ali po tvom ako bi hp sadasnjih heavija ostao kakav jeste, a novi tier10 meds imali 2.2k hp to bi bilo bolesno...jedino ako igra nece da uvede da medium tenkovi budu main battle tank (kako je to inace u zivotu), pa da to onda ima smisla...jer realno niti jedan tier10 tenk ne bi imao sanse protiv T54 da ona ima 2.200hp, a zamislite onda tek T62 sa 2.200hp i valjda nekim tvrdjim oklopom od t54 i mozda boljim topom? to bi bila zver...kapiram da ce za tier biti max +250/300hp u odnosu na tier9...tipa da T62 ima 1.9k...sve preko toga (bez menjanja ostalih tenkova i karakteristika u igri) bi znacilo da imate tenk koji ima 2shot meds i 1shot heavy granate vise HP nego tier9 koji i sada su zveri... mada, ja se ne bih bunio ni da meds budu najjaci u igri (oni su i sada to u neku ruku...ali samo sto nisu nosioci igre...)... Dosta vise bi skill igraca dolazio do izrazaja i to bi bilo extra..al ajde videcemo...

bojan063, on 04 July 2012 - 11:06 AM, said:

Tier 9 mediumi su dosada bili predviđeni da zagorcavaju zivot tier X heavijima i da budu iznad tier IX heavija što su po meni i bili. Uostalom, tako ih i MM doživljava (u rangu tier X HTova). Bolja penetracija bi bila najveće glupost koju mogu napraviti i toga se osobno najviše bojim zbog dobrobiti igre, i ovako probijaju bez problema ako koristiš pokretljivost i brzinu da napadneš s boka/leđa što i je u opisu posla medovima. Bilo bi smješno da mogu bez problema u kretanju probijati prednji oklop heavija.

EDIT: nisam vidio post od Cobralionea dok sam tipkao pa se ispričavam ako se ponavljam u nekim stvarima.
Get the IPS Communities App for iPhone now!