←  Poradniki

Main page

»

Advanced Tactical Center + GamePack WoT 0....

Balrogos's Photo Balrogos 02 Jul 2012

W związku z tym że iż ponieważ GamePack dla World of Tanks nie jest rozwijany od wersji 7.2 postanowiłem kontynuować jego rozwój i dzisiaj zrobiłem pierwszego GamePacka pod wersje 0.7.4. Jest to pierwsza wersja GamePacka wiec są pewne braki coś może brzydko wyglądać itp.

Dane do GamePacka:
GamePack: World Of Tanks v0.7.4 (by Balrogos)
ID: MCJQ54
Version: 1.02
Last Updated: 2012-07-10

ATC Download: http://www.playprepared.com/

Podgląd:
Spoiler

Jak zaimportować GamePacka?
Spoiler

W miarę rozwoju będę poprawiał i ulepszał GamePacka na dzień dzisiejszy zostały dodane w lepszej lub gorszej jakości następujące mapy:

- Airfield
- El Halluf
- Erlenberg
- Fishersman's Bay
- Karelia
- Komarin
- Malinovka
- Murovanka
- Prokhorovka
- Redshire
- Sand River
- Steppes
- Himmelsdorf
- Abbey
- Arctic Region
- Cliff
- Ensk
- Fjords
- Lakeville
- Mines
- Mountain Pass
- Ruinberg
- Siegfried Line
- Widepark

Ikony Typów:
- HT
- MT
- LT
- TD/AT
- SPG
Ikony Czołgów:
- X Tiery HT
- IX Tiery MD
- 6, 7, 8 Tiery SPG

Na dzień dzisjeszy brakuje map:
- Dragon Ridge
- Live Oaks
- Province
- South Coast
- Swamp

UPDATE LOG (Warto zajrzeć)
Spoiler

Change Log
Spoiler

Instrukcja Obsługi
Spoiler

Pełne FAQ w języku ANG: http://www.foolishen...om/atc/faq.aspx

Małe FAQ:
Q: Co to jest ATC(Advanced Tactical Center)?
A: ATC jest programem do tworzenia taktyk w czasie rzeczywistym, on-line razem z całym klanem, gildią czy kolegami możecie wspólnie zaplanować taktykę na mecze i sparingi

Q: Po co tworzyć taktyki?
A: Planowanie taktyk czy bitew i uczenie się ich pozwala na poprawę waszej gry zespołowej.

(Jeśli macie jakieś pomysły co dopisać do FAQ to wpisuje się niżej :Smile_great: )

Wyczerpująca odpowiedź z Supportu

Hello Balrogos,

Thank you for your feedback. At the moment it is not planed to release such maps, hopefully in the future!

Best regards,

Fabien Desbois

World of Tanks Support Service
http://support.worldoftanks.eu

Odpowiedz w sprawie map jak zwykle dla nich to kilka klikniec aby to zrobic ale nie bo po co sie meczyc.
Edited by Balrogos, 10 July 2012 - 10:09 AM.

Carmon's Photo Carmon 03 Jul 2012

Good job.

Jedna sprawa przy używaniu ATC trzeba pamiętać, że niestety jest limit ludzi którzy mogą siedzieć naraz. Gamepacków do WoTa było parę. Nawet EJS zrobił kiedyś jakiś a jego największa zaletą była większa rozdziałka map. Jak jutro się ponudzę to posprawdzam czy działa z tym nowym ATC.

Proponuje jeszcze opisać tylko jak zarządzać ulubionymi bo to przydatna rzecz.

Balrogos's Photo Balrogos 05 Jul 2012

Zrobione jutro powinienem dodać resztę map niestety 512x512 bo jak narazie innych nie ma, poprosiłem support czy by nie mogli zrobic rendenerow map z gory dla mnie i dla community ale wciaz czekam na odpowiedz i zdaje mi sie ze celu nie osiagne. Druga sprawa to przygotowywuje kolejnego gamepacka do równie dobrego programu do rysowania taktyk a mianowicie G-Tactix(zdaje mi sie ze jest nawet troszke lepszy od ATC).
Edited by Balrogos, 05 July 2012 - 08:51 PM.

ZiomalRadom's Photo ZiomalRadom 06 Aug 2012

a kiedy bedzie cos pod patch 0.7.5??

s0ze's Photo s0ze 06 Nov 2012

skoro aktualizowany to czemu nie ma obcnej wersji??

Balrogos's Photo Balrogos 06 Nov 2012

Bo ciągle zmieniają mapy. tak już bym 3 razy musial nie które robić po co patch to zmiana a to zajmuje sporo czasu. Na dodatek cos z grafika jest nie tak. I mam inne ważniejsze projekty do zrobienia
Edited by Balrogos, 06 November 2012 - 10:30 PM.
Get the IPS Communities App for iPhone now!