←  WoT: Wiadomości i komunikaty

Main page

»

Lipcowy kalendarz

glimi's Photo glimi 27 Jul 2012

Tylko że oni mają całkiem inny specjal :)

Uwa's Photo Uwa 27 Jul 2012

Ok, mają inny. Nie o rodzaj mi chodzi a o termin, w jakim zostali poinformowani.

glimi's Photo glimi 27 Jul 2012

RU też mają opis eventu i zasuwają już na 7.5 :)

adamek666's Photo adamek666 27 Jul 2012

M4 Sherman ? Co prawda walczył pod Stalingradem ( a przynajmniej miał taką szansę ) w ramach umowy Lend-Lease, ale umieszczanie go w tym specjalu zamiast paru innych maszyn które  brały tam udział w "większych" ilościach jest dość śmieszne.

bognarro's Photo bognarro 27 Jul 2012

Z tego prezesa to najbardziej rozśmieszyło mnie to że uważa że WoT to nie wersja 0.7 tylko co najmniej (o ile dobrze pamiętam) 1.5 albo 2.5 no jak to usłyszałem to normalnie padłem. Gdzie opis specjalu i kiedy nowy patch?!?

BartWiksa's Photo BartWiksa 27 Jul 2012

EU zostało zapomniane przez WG
Już nas nie kochają bo za dużo narzekamy :) 

SaintRafal's Photo SaintRafal 27 Jul 2012

Panowie z WOTa chyba na wakacjach...info o specjalu nadal brak...od m-ca czekam na jakieś obniżki w niemieckim lub ruskim drzewku (6-7 tier), bądź 50% za wyposażenie w garażu...a tu nic...wywiad z prezesem ważniejszy...odgrzewane kotlety nam serwują...

BartWiksa's Photo BartWiksa 27 Jul 2012

eee tam.. na pewno będziemy mieć fajny specjal. zniżki na czołgi jak na amerykańskim serverze i 200 procent kredytów na czołgi V tieru :) na peeewno.. będzie super :) 

Qbbus's Photo Qbbus 27 Jul 2012

No niestety nie, event jest w takiej formie jak podany wcześniej przez kogoś na forum, niestety... Ale to całkiem normalne, dzień bastylii był mocny, to teraz będzie trochę słabiej. Tak samo operacja "Husky" była słaba na innym serwerze, a Cobra ma więcej zniżek ;)
Edited by Qbbus, 27 July 2012 - 10:11 AM.

Lelumpolelum73's Photo Lelumpolelum73 27 Jul 2012

proponuje zeby juz zaczeli tworzyc kalendarz na sierpien bo znowu bedzie obsuwa tak jak ze stalingradem :Smile_trollface-3:

Exerator's Photo Exerator 31 Jul 2012

Czyli sierpniowy kalendarz zobaczymy przed czy po Wielkanocy?

dzigor2's Photo dzigor2 31 Jul 2012

Pewno jak na Lipiec, coś koło trzeciego :P

tomecky's Photo tomecky 31 Jul 2012

Te WG to dziady jakich mało. Ludzie płącą duże pieniądze za złoto a oni wszystko coraz bardziej olewają. Dla nich tylko pieniądze się liczą. Nie miejcie złudzeń.

Zacharenko's Photo Zacharenko 31 Jul 2012

tomecky masz racje tylko co zrobic gra nie ma konkurenci a w cos grac trzeba

Lelumpolelum73's Photo Lelumpolelum73 31 Jul 2012

tapeta, kalendarz na pulpit na sierpien, z amerykanskiego serwa
http://worldoftanks....llpaper-august/
ruscy tez maja.

a europa spi.
Edited by Lelumpolelum73, 31 July 2012 - 06:17 PM.

jabi666's Photo jabi666 01 Aug 2012

Ameryka juz ma juz caly kalendarz, a w eu zadnej wiesci, jakby sie miesiac nei zmienil....

MrJohny's Photo MrJohny 01 Aug 2012

Może na sierpień coś puszczą, ale to co było na Stalingrad to gigamegaturbokpina. Jedna z najważniejszych bitew tej wojny a dają 50% zniżki na trzy byle jakie maszyny z czego w jednej im się jeszcze front pomylił. Powinna być wielka akcja promocyjna, grzanie atmosfery, i eventy na wszystko co jeździ u bolszewików i nazioli a co (historycznie) wyprodukowano przed latem 1942 roku. I TO byłaby akcja godna tego wydarzenia.

PS. Nawiązując do jednego z wcześniejszych postów - dlatego u nas w kraju jest tak beznadziejnie, bo się zgadzamy na ochłapy na które cywilizowany człowiek nawet by nie spojrzał, i jeszcze się cieszymy "że dają". Wszyscy którzy uważają że tak nie jest bo mają w głowie młodzieńcze ideały - zobaczycie że prędzej czy później życie was zmusi do dymania za 1,5tysiaPLN i wtedy sobie przypomnicie moje słowa. A WG nie dostanie ode mnie nigdy złamanego grosza. Bo nie.

PS2. Żeby nie było - korzystam z eventów. Na -50% na consumable zakupiłem sporo do magazynu (choć nie tak dużo jak chciałem), a na Bastylię nabyłem AMX13/75, który co prawda mi średnio podszedł ale jak wejdzie na tier wyżej i to go ostatecznie puszczę z ok. półmelonowym zyskiem.

SandmanX's Photo SandmanX 01 Aug 2012

Po co wam Type 59? T34 jest cudowny i duzo lepszy od Typka.

Lelumpolelum73's Photo Lelumpolelum73 01 Aug 2012

MrJohny, on 01 August 2012 - 09:30 AM, said:

Może na sierpień coś puszczą, ale to co było na Stalingrad to gigamegaturbokpina. Jedna z najważniejszych bitew tej wojny a dają 50% zniżki na trzy byle jakie maszyny z czego w jednej im się jeszcze front pomylił. Powinna być wielka akcja promocyjna, grzanie atmosfery, i eventy na wszystko co jeździ u bolszewików i nazioli a co (historycznie) wyprodukowano przed latem 1942 roku. I TO byłaby akcja godna tego wydarzenia.

PS. Nawiązując do jednego z wcześniejszych postów - dlatego u nas w kraju jest tak beznadziejnie, bo się zgadzamy na ochłapy na które cywilizowany człowiek nawet by nie spojrzał, i jeszcze się cieszymy "że dają". Wszyscy którzy uważają że tak nie jest bo mają w głowie młodzieńcze ideały - zobaczycie że prędzej czy później życie was zmusi do dymania za 1,5tysiaPLN i wtedy sobie przypomnicie moje słowa. A WG nie dostanie ode mnie nigdy złamanego grosza. Bo nie.

PS2. Żeby nie było - korzystam z eventów. Na -50% na consumable zakupiłem sporo do magazynu (choć nie tak dużo jak chciałem), a na Bastylię nabyłem AMX13/75, który co prawda mi średnio podszedł ale jak wejdzie na tier wyżej i to go ostatecznie puszczę z ok. półmelonowym zyskiem.

event stalingrad byl marny ale 5 milionow sie zarobilo (wiec spoko) i pewnie zaraz sie je wyda, bo w koncu musi byc za polowe ceny wyposazenie.
Edited by Lelumpolelum73, 01 August 2012 - 11:20 AM.
Get the IPS Communities App for iPhone now!