←  Tehnički problemi

Main page

»

Tenkovi pucaju nekontrolisano

RAMMSTEIN73's Photo RAMMSTEIN73 04 Jul 2012

Hi,
imam vec neko vrijeme problem da mi tenkovi pucaju iako to ne zelim,cisto sami od sebe,spontano tako da mi se desavalo da pogodim i nekog iz svog tima pa me ljudi pitaju jesam li noob ili slicno.Sada pazim i dok je neko iz tima ispred mene drzim cijev iznad da ga ne bih pogodio.Ovo se ne desava stalno,ponekad i ne sa svakim tenkom,ali se desava.Grafiku sam malo spustio,ping je uvijek 30-40 tako da ne znam dalje...do mog internetprovidera isto nije,kontrolisao sam i to. Jeli neko od vas imao ovaj problem? Molim za pomoc. Hvala.

sputnjik1957's Photo sputnjik1957 04 Jul 2012

Ako igras sa laptopom iskljuci touchpad a ako ne ubodi drugi mis probe radi.
Meni se desi ako sam umoran ili mi se spava da zakljucam kupolu, teska ruka :Smile_glasses: ...

nophun's Photo nophun 04 Jul 2012

ja nekad lupim misem u kriglu i opalim, il salica kave il nesto trece.

sputnjik1957's Photo sputnjik1957 04 Jul 2012

:Smile_veryhappy:
Dobar si. Meni je jednom miš postao šišmiš, leteo je sve do kuhinje.

RAMMSTEIN73, on 04 July 2012 - 12:28 PM, said:

imam vec neko vrijeme problem da mi tenkovi pucaju iako to ne zelim

Ako ne rešiš ovo javi pa da iščačkamo zajedno.

kum981's Photo kum981 04 Jul 2012

Mozda ti je mis na izdisaju, probaj da ga promenis

Aqarius's Photo Aqarius 04 Jul 2012

Vidis, ja sam imao suprotan problem. Povremeno bi mi se mis zaglupio, pa nije hteo da registruje pritisak. Doslo je dotle da nisam ni mogao da zakljucam kupolu.

Na kraju sam uzeo novi, i sve radi ko sat.

X101's Photo X101 04 Jul 2012

Imao sam isti problem i nedelju dana kasnije mis je preminuo i otisao tamo gde odlaze elektronski uredjaji kad umru :)

HubertGruber's Photo HubertGruber 07 Jul 2012

Podrška je upoznata sa vašim problemom i pokrenute su stegovne mjere protiv vas zbog teamdamage-a. Vaš nalog će možda biti suspendiran, što bi trebalo otkloniti problem.

Vidimo se na bojištu, vaš support team.

Nemoj gurati temu u pogresnom smeru ili trolovati.
Ako nemas nist pametno ili konstruktivno da napises - jednostavno preskoci post.
kaznjen si sa 24h casa suspenzije na forumu
/BigBadVUK

RAMMSTEIN73's Photo RAMMSTEIN73 08 Jul 2012

Bojan063, imao si pravo, bilo je do touchpad-a. Cesto mnogi od Nas misle da je do grafike ili sta ja znam do cega,a nekad je samo sitnica.
@hubert gruber, moli Boga da se ne sretnemo na bojistu,upoznaces bol koju donosi moj tenk :-)
Get the IPS Communities App for iPhone now!