Tenkovi pucaju nekontrolisano
RAMMSTEIN73
04 Jul 2012
Hi,
imam vec neko vrijeme problem da mi tenkovi pucaju iako to ne zelim,cisto sami od sebe,spontano tako da mi se desavalo da pogodim i nekog iz svog tima pa me ljudi pitaju jesam li noob ili slicno.Sada pazim i dok je neko iz tima ispred mene drzim cijev iznad da ga ne bih pogodio.Ovo se ne desava stalno,ponekad i ne sa svakim tenkom,ali se desava.Grafiku sam malo spustio,ping je uvijek 30-40 tako da ne znam dalje...do mog internetprovidera isto nije,kontrolisao sam i to. Jeli neko od vas imao ovaj problem? Molim za pomoc. Hvala.
imam vec neko vrijeme problem da mi tenkovi pucaju iako to ne zelim,cisto sami od sebe,spontano tako da mi se desavalo da pogodim i nekog iz svog tima pa me ljudi pitaju jesam li noob ili slicno.Sada pazim i dok je neko iz tima ispred mene drzim cijev iznad da ga ne bih pogodio.Ovo se ne desava stalno,ponekad i ne sa svakim tenkom,ali se desava.Grafiku sam malo spustio,ping je uvijek 30-40 tako da ne znam dalje...do mog internetprovidera isto nije,kontrolisao sam i to. Jeli neko od vas imao ovaj problem? Molim za pomoc. Hvala.
sputnjik1957
04 Jul 2012
Ako igras sa laptopom iskljuci touchpad a ako ne ubodi drugi mis probe radi.
Meni se desi ako sam umoran ili mi se spava da zakljucam kupolu, teska ruka
...
Meni se desi ako sam umoran ili mi se spava da zakljucam kupolu, teska ruka
sputnjik1957
04 Jul 2012
Aqarius
04 Jul 2012
Vidis, ja sam imao suprotan problem. Povremeno bi mi se mis zaglupio, pa nije hteo da registruje pritisak. Doslo je dotle da nisam ni mogao da zakljucam kupolu.
Na kraju sam uzeo novi, i sve radi ko sat.
Na kraju sam uzeo novi, i sve radi ko sat.
X101
04 Jul 2012
Imao sam isti problem i nedelju dana kasnije mis je preminuo i otisao tamo gde odlaze elektronski uredjaji kad umru
HubertGruber
07 Jul 2012
Podrška je upoznata sa vašim problemom i pokrenute su stegovne mjere protiv vas zbog teamdamage-a. Vaš nalog će možda biti suspendiran, što bi trebalo otkloniti problem.
Vidimo se na bojištu, vaš support team.
Nemoj gurati temu u pogresnom smeru ili trolovati.
Ako nemas nist pametno ili konstruktivno da napises - jednostavno preskoci post.
kaznjen si sa 24h casa suspenzije na forumu
/BigBadVUK
Vidimo se na bojištu, vaš support team.
Nemoj gurati temu u pogresnom smeru ili trolovati.
Ako nemas nist pametno ili konstruktivno da napises - jednostavno preskoci post.
kaznjen si sa 24h casa suspenzije na forumu
/BigBadVUK
RAMMSTEIN73
08 Jul 2012
Bojan063, imao si pravo, bilo je do touchpad-a. Cesto mnogi od Nas misle da je do grafike ili sta ja znam do cega,a nekad je samo sitnica.
@hubert gruber, moli Boga da se ne sretnemo na bojistu,upoznaces bol koju donosi moj tenk :-)
@hubert gruber, moli Boga da se ne sretnemo na bojistu,upoznaces bol koju donosi moj tenk :-)