Musím sa vyplakať
JejKey
16 May 2013
Defeat
Battle: Himmelsdorf 17. května 2013 0:18:29
Vehicle: VK 28.01
Experience received: 1 600
Credits received: 50 340
Battle Achievements: Sniper
Battle: Himmelsdorf 17. května 2013 0:18:29
Vehicle: VK 28.01
Experience received: 1 600
Credits received: 50 340
Battle Achievements: Sniper
gadds
17 May 2013
Permon
17 May 2013
Včera opět i přes snahu naši vynikající čety série proher s awesome německými tanky. Je libo mužný ruský, či čínský tank, nebo britský homotank? Pohodová výhra zařízená naší super četou.
Jednomyslně jsme se shodli, že jde o prasečinu nejvyššího kalibru a dali podnět našemu klanovém vedení na vyjádření se k tomuto incidentu, neboť je známo, že na prasečiny má monopol náš klan, přičemž pánové z WG je volně používají. Po dlouhém nátlaku spojeném s každodenním mytím čistou vodou naši klanový vůdci přišli ze šokujícím přiznáním. V důsledku prázdné klanové pokladny vysavané naším velectěným pokladníkem byl prodán celý balíček prasečin pánům z WG.
Takže štve Vás nesmyslná série proher, nulových zásahů, mizející střely, přicházející nerf artyn a HE munice? V klidu se rozčilujte dál, ovšem nic s tím neuděláte. Licence na prasečiny byla prodána na 10 let dopředu.
Přeji spokojené hraní
Jednomyslně jsme se shodli, že jde o prasečinu nejvyššího kalibru a dali podnět našemu klanovém vedení na vyjádření se k tomuto incidentu, neboť je známo, že na prasečiny má monopol náš klan, přičemž pánové z WG je volně používají. Po dlouhém nátlaku spojeném s každodenním mytím čistou vodou naši klanový vůdci přišli ze šokujícím přiznáním. V důsledku prázdné klanové pokladny vysavané naším velectěným pokladníkem byl prodán celý balíček prasečin pánům z WG.
Takže štve Vás nesmyslná série proher, nulových zásahů, mizející střely, přicházející nerf artyn a HE munice? V klidu se rozčilujte dál, ovšem nic s tím neuděláte. Licence na prasečiny byla prodána na 10 let dopředu.
Přeji spokojené hraní
danny1691
19 May 2013
ups, těch náhod je dnes až moc...neprůstřelné KV-1S z boku, neviditelný střílející Hellcat v polích....
Cyboarg
20 May 2013
Poslední 3 IX a je celé Rusko ale asi budu dlouho čekat-samá prohra a za 4500Xp 113 zkušáků je k smíchu-losování o ničem-slepá munice i slepej střelec-věčně zničený dělo a mrtvej střelec s přetrhanejma pásama a pod-jak tak koukám tak si myslej že tam vrazíš nějaké prachy za prémiák a o to jim de-o prachy a na hráče kašlou
Jmeno1
20 May 2013
Hele, jakou jste zažili nejkratší bitvu? My jednou vyhráli za 1 minutu a 47 vteřin.
FlexaBender
21 May 2013
Obcas nevim kam mam napsat - jestli sem nebo do Specialnich hracu, MM, do navrhu a pripominek nebo do nejakych konspiracnich teorii :). Dnes su zase frustrovany a zacinam byt presvedcen, ze MM je nejak nastaven aby se snazil vyrovnat winratio do prumeru. U vsech tanku co mam kdyz se priblizim k WR 60% tak su casto low tier a v teamu mam same "specialni" hrace a minimalizuje to tak aby hrac mohl ovlivnit hru. Vidim to vzdycky s novym vozem. Ze zacatku je to nekdy TOP a nekdy LOW. Ale po case jak ho clovek vyklepsi a nauci se s nim hrat a zlepsuje se, tak je TOP minimalne. Taky me stvou vsemozne bulharske konstanty - napr penetrace plusminus 25% je prehnana. Myslim si, ze plusminus 10 by bohate stacilo. O presnosti ani nemluvit (jsem plny ocekavani od patche 8.6). Rozsah damage se mi zda take vysoky. S tanky KV1-s (500), IS (250) a IS-3 (100) mam dohromady asi 850 bitev a este se mi nikdy nepodarilo dat KV1-S z fullu na dve rany (kdyz nepocitam ammorack). A me v KV1-S davaj tyto stroje na dve rany docela casto. Muj DMG je s KV1-S prumerne kolem 350. Jen jednou jem mel tech plnych 488, ale DMG za 300 mam kazdou treti ranu. Tahle hra ma byt arkada a ne loterie.
Taky by to chtelo predelat rozdelovani zkusenosti a kreditu za bitvy aby se omezili boti a AFK. A hodne by to chtelo zvysit tresty pro teamkillery a podobnou havet. Tahle hra ma velky potencial, ale nyni je hodne frustrujici. Myslim si, ze nejsem nejhorsi hrac a kdyz udelam chybu a souper me potresta tak to vim a dobre mi tak. Ale kdyz clovek prohraje casto kvuli nahode nebo "specialnim" hracum, tak to nastve. Ted jsem si konecne poridil IS-3 a este by sem chtel VK 36.01, ale nevim jestli budu mit motivaci hrat dal.
Taky by to chtelo predelat rozdelovani zkusenosti a kreditu za bitvy aby se omezili boti a AFK. A hodne by to chtelo zvysit tresty pro teamkillery a podobnou havet. Tahle hra ma velky potencial, ale nyni je hodne frustrujici. Myslim si, ze nejsem nejhorsi hrac a kdyz udelam chybu a souper me potresta tak to vim a dobre mi tak. Ale kdyz clovek prohraje casto kvuli nahode nebo "specialnim" hracum, tak to nastve. Ted jsem si konecne poridil IS-3 a este by sem chtel VK 36.01, ale nevim jestli budu mit motivaci hrat dal.
Cyboarg
21 May 2013
FlexaBender, on 21 May 2013 - 01:02 PM, said:
Obcas nevim kam mam napsat - jestli sem nebo do Specialnich hracu, MM, do navrhu a pripominek nebo do nejakych konspiracnich teorii :). Dnes su zase frustrovany a zacinam byt presvedcen, ze MM je nejak nastaven aby se snazil vyrovnat winratio do prumeru. U vsech tanku co mam kdyz se priblizim k WR 60% tak su casto low tier a v teamu mam same "specialni" hrace a minimalizuje to tak aby hrac mohl ovlivnit hru. Vidim to vzdycky s novym vozem. Ze zacatku je to nekdy TOP a nekdy LOW. Ale po case jak ho clovek vyklepsi a nauci se s nim hrat a zlepsuje se, tak je TOP minimalne. Taky me stvou vsemozne bulharske konstanty - napr penetrace plusminus 25% je prehnana. Myslim si, ze plusminus 10 by bohate stacilo. O presnosti ani nemluvit (jsem plny ocekavani od patche 8.6). Rozsah damage se mi zda take vysoky. S tanky KV1-s (500), IS (250) a IS-3 (100) mam dohromady asi 850 bitev a este se mi nikdy nepodarilo dat KV1-S z fullu na dve rany (kdyz nepocitam ammorack). A me v KV1-S davaj tyto stroje na dve rany docela casto. Muj DMG je s KV1-S prumerne kolem 350. Jen jednou jem mel tech plnych 488, ale DMG za 300 mam kazdou treti ranu. Tahle hra ma byt arkada a ne loterie.
Cyboarg
21 May 2013
Artemus69
21 May 2013
Dneska si musím postěžovat. S osmičkou pořád T9 bitvy a na každé straně 4-5 artyn. Prostě kempící ráj. Patnáct minut nepředstavitelné nudy.
TrapperCZ
21 May 2013
No,nic ve zlým,ale mám takový zajímavý postřeh,dohrabal jsem se s M6 na 63 procent WR,podotýkám pár bitev,pak začaly prohry stylem ať udělám co udělám,je to zlé.Příklad El Haluf,startuju kolem spodní základny vlevo do toho kopce,kde se rády přetlačují heavy a řežou to arty,sv.stranu nevím,píši pomoc a klikám kam jedu....jedu sám a rozebírám tam sám 2 KV-1,VK 3001H,T1 a nějakýho toho malýho německýho šmoulu než to arty ukončí,ale pak jsem začal projíždět,po výhře ostatní hráče u svého týmu,nejlepší měl 900 bitev a 29 procent úspěšnost střelby,to byl nejlepší,pak to šlo jen dolů,5 členů týmu 0dmg,po dalších čtyřech bitvách podobného folklóru jsem to vypnul naštvaný,jelikož chci vyexpit T29 a takhle to asi nepůjde.Jsem herdek totální průměr,tak kdo to se mnou hraje?Jediné poučení které jsem si odnesl je,že přestávám hrát na výhry ale pojedu na dmg,jelikož se mi zdá,že hra jako taková mě neocení za výhru týmu,kterému svou vskutku hrdinnou smrtí a rozdaným dmg,což bylo vcelku dílko náhody až dost prospěju(největší dmg z obou týmů)
,když při tom zdechnu,samozřejmě po dalších bitvách,prohry,mám WR 51 procent a to téměř vždy nepropadnu v rozdané dmg níže jak na třetí místo a to jako průměrný hráč.Na WR už prostě dlabu a nebudu se s tím dál zaobírat,jelikož mě hra nenutí žádnými benefity k vítězství,nutí mě pouze k osobním výkonům bez ohledu na to,zda tým vyhraje,což u jako týmové hry trochu nechápu,nebo toho nechápu ještě více.
FlexaBender
Yesterday, 11:24 AM
Vcerejsim postem jsem asi rozhneval WG boha, pac dneska je to k placi. Hodne sem to lamil a nic mi nebylo odpusteno. Ke spoluhracum se nebudu radsi vyjadrovat ...
Shadefrank1
Yesterday, 12:41 PM
FlexaBender, on 22 May 2013 - 11:24 AM, said:
Vcerejsim postem jsem asi rozhneval WG boha, pac dneska je to k placi. Hodne sem to lamil a nic mi nebylo odpusteno. Ke spoluhracum se nebudu radsi vyjadrovat ...
Edited by Shadefrank1, Yesterday, 12:42 PM.
martouf
Yesterday, 12:54 PM
Něco podobného. Střídám T62 , WZ131, T71 - pokaždé s tiery 9 a10. Pokaždé lemmings nebo zakempení na základně. . To snad ani nejde. Ale protivník lemmings nejede,to musí server posbírat všechny šílence do jednoho teamu? I s takovými pindítky co jezdím mám více XP a někdy i HP za hru lepší než kdejaká 10. Přece hra nezdegeneruje jen na tier max 3. Tam se dá hrát dobře.
Edited by martouf, Yesterday, 12:59 PM.
Edited by martouf, Yesterday, 12:59 PM.
AjLujaS
Yesterday, 01:47 PM
Ja som našťastie väčšinou za druhou stranou zbrane. Najmä moja AMX-ka. Vidím našu milú Kv-1S a schytám. Čo sa nestane? Od predného nenauhlovaného 50 mm panciera AMX 12t ODRAZÍM strelu KV-1S s topovým delom. Skoro som dostal infarkt.
A rovnako, kamarát, on KV-1S, a WZ-131 proti nemu. Strela od 1S BAM!! a blow-up za plné životy. Bohužiaľ, tie epické hry sa mne zatiaľ vyhýbajú, až na tých neprestreliteľných, tiež AMXku neprebijem a to je fakt na nervy
Shadefrank1
Yesterday, 01:52 PM
AjLujaS, on 22 May 2013 - 01:47 PM, said:
Ja som našťastie väčšinou za druhou stranou zbrane. Najmä moja AMX-ka. Vidím našu milú Kv-1S a schytám. Čo sa nestane? Od predného nenauhlovaného 50 mm panciera AMX 12t ODRAZÍM strelu KV-1S s topovým delom. Skoro som dostal infarkt.
A rovnako, kamarát, on KV-1S, a WZ-131 proti nemu. Strela od 1S BAM!! a blow-up za plné životy. Bohužiaľ, tie epické hry sa mne zatiaľ vyhýbajú, až na tých neprestreliteľných, tiež AMXku neprebijem a to je fakt na nervy 
To já zažil větší haluz. S IS-3 topovym dělem jsem to na 30 m našil zezadu (AP střelu) do ELC AMX (přímo doprostřed jsem ho trefil), kterýmu zbejvalo asi 200 hp. Nezničilo mu to ani pásy, ani ho to nezabilo, prostě zásah za nula dmg. Škoda že mam špatnej komp a neukládam si replaye, protože tohle bych měl poslat na WG s žádostí o vysvětlení.
Edited by Shadefrank1, Yesterday, 03:54 PM.
martouf
Yesterday, 03:08 PM
AjLujaS, on 22 May 2013 - 01:47 PM, said:
Edited by martouf, Yesterday, 03:10 PM.