Twitter Quiz
___rudy102
11 Jul 2012
rishyu
12 Jul 2012
Halsey, on 11 July 2012 - 12:42 PM, said:
TQ Pytanie 2: Jakiej nietypowej broni ppanc użyli japońscy oficerowie przeciwko Shermanom w walkach na Kwajalein?
Rozumiem, to pytanie to żart i normalne pojawi się o 14.00?
Zadający (układający pytanie) wie doskonale, dlaczego to pytanie jest śmieszne?
EDIT: Rezygnuję z polemizowania z autorem. Rishyu, fajnie że wróciłeś z wakacji... znów jakość quizu wraca do formy "co autor miał na myśli" i wciskanie niewiedzącym bzdur, określanych mianem: to z historii. A pytanie na pewno było podparte rzetelną literaturą T. Pratchett'a i w niej było określone - "broń ppanc"...
Aha, o 14.00 regulaminowo nie ma pytań podobno...
Rozumiem, to pytanie to żart i normalne pojawi się o 14.00?
Zadający (układający pytanie) wie doskonale, dlaczego to pytanie jest śmieszne?
EDIT: Rezygnuję z polemizowania z autorem. Rishyu, fajnie że wróciłeś z wakacji... znów jakość quizu wraca do formy "co autor miał na myśli" i wciskanie niewiedzącym bzdur, określanych mianem: to z historii. A pytanie na pewno było podparte rzetelną literaturą T. Pratchett'a i w niej było określone - "broń ppanc"...
Aha, o 14.00 regulaminowo nie ma pytań podobno...
nie ja pisałem pytania <_< blame falathi >_>
Ja jestem absolutnie niewinny!
andrzej009
13 Jul 2012
Falathi, on 11 July 2012 - 03:20 PM, said:
Wygrywa ta osoba, która jako pierwsza udzieli odpowiedzi na pytanie, co razem daje 5 zwycięzców ( dziś wyjątkowo 6. bo pomyłka była po pstronie WG ).
Po drugie, w każdym pytanieu dodatkowo losujemy jednego zwycięzcę, który odpowiedział poprawnie ale NIE jako pierwszy - co daje maksymalnie kolejnych 5 zwycięzców.
Po drugie, w każdym pytanieu dodatkowo losujemy jednego zwycięzcę, który odpowiedział poprawnie ale NIE jako pierwszy - co daje maksymalnie kolejnych 5 zwycięzców.
Community, on 10 July 2012 - 03:11 PM, said:
A oto i zwycięzcy:
Sagittarius_PL
kamilus
23muzzy
Phantastik
FiveRed
Perkaman
Isues
10psk
Myszkieter
Altair70
Gratulujemy!
Czy mi się zdaje, czy brakuje 2 osób na liście?