Co byla ta superhrozná chyba?
Tomulus
11 Jul 2012
Zdar, jel sem bitvu s T44 na arctic, jelikož ještě nemam odježděný daily, tak klasika 34% šance na win, ale na to už sem si nějak zvyknul. Celkově bitva nějak tak je mi jedno, ale konec mě docela naštval, mohl by mi tady někdo říct, co byla ta děsná chyba, kterou sem udělal, že kvůli tomu podle nich můžu za prohru? Vyjel sem tam, spotnul tim jejich arty, donutil ferdiho se otočit, aniž bych při tom riskoval, že mě trefí (případně když by zkusil vyjet přes kopeček, tak ho minimálně tracknu, arty na mě mohla střílet ať sem byl kdekoliv. Většinou to prostě přejdu, ale timhle mě fakt naštvali, nicméně se radši zeptam, jestli mi neuniká něco speciálního.
http://uloz.to/xq1VB...-line-wotreplay
http://euroshare.eu/..._line.wotreplay
http://uloz.to/xq1VB...-line-wotreplay
http://euroshare.eu/..._line.wotreplay
Snoopys1996
11 Jul 2012
Mě to asi uniká taky... Asi jsi měl vyjet a všechny postřílet.
Nejspíš chtěli aby jsi zabil arty a pak jste capnuli, ale to by tam nesměl být ten ferda a KT
Nejspíš chtěli aby jsi zabil arty a pak jste capnuli, ale to by tam nesměl být ten ferda a KT
Crabtr33
11 Jul 2012
Tome, zahrany to nebylo spatne, ale podle mne jsi v zaveru mel pouzit T-44 vice jako medko. Tzn. rozptylit soupere pohybem a tim dat prostor dalsim na strelbu. Vim, mel jsi malo HP a bylo to hodne riskantni, ale byla to jedina sance jak na vasem kridle uspet. Lorraine i KV-1s bylo taky na ranu, takze nekdo to na sebe mel vzit. Kdyby jsi si pockal a pak projel na jejich GW panthera, tim byste ziskali vyhodu a mohli je pak uz v pohode dorazit.
Problem vznikl ovsem jinde, druha strana zacla neprilis chytre tlacit a prohrali to, bohuzel si mysleli, ze uz je vyhra v kapse a proto prestali byt opatrni. Mozna by to dopadlo lepe, kdyby jsi se pred jizdou na jejich zakladnu vydal zpet, s oporou arti byste tu jejich IS-8 dali a ta druha strana by nejak dopadla.
Presto, nemyslim si, ze by jsi ty nejak zasadne prispel k prohre, spis jsi zbyl posledni na koho se to dalo hodit, tak jsi to odnesl. Vubec to neres a takovych reci si ani nevsimej ;).
Edited by Crabtr33, 11 July 2012 - 07:28 PM.
Problem vznikl ovsem jinde, druha strana zacla neprilis chytre tlacit a prohrali to, bohuzel si mysleli, ze uz je vyhra v kapse a proto prestali byt opatrni. Mozna by to dopadlo lepe, kdyby jsi se pred jizdou na jejich zakladnu vydal zpet, s oporou arti byste tu jejich IS-8 dali a ta druha strana by nejak dopadla.
Presto, nemyslim si, ze by jsi ty nejak zasadne prispel k prohre, spis jsi zbyl posledni na koho se to dalo hodit, tak jsi to odnesl. Vubec to neres a takovych reci si ani nevsimej ;).
Edited by Crabtr33, 11 July 2012 - 07:28 PM.
Tomulus
11 Jul 2012
Crabtr33, on 11 July 2012 - 06:20 PM, said:
Tzn. rozptylit soupere pohybem a tim dat prostor dalsim na strelbu. Kdyby jsi si pockal a pak projel na jeji GW panthera, tim byste ziskali vyhodu a mohli je pak uz v pohode dorazit.
No já jako rozptýlení bral právě to, že sem vyjel proti Ferdimu, protože jsem věděl, že se otočí a vyjede na mě = sejmu ho přes pásy, nebo se neotočí a sejmu ho přes krabici. Zpětně vidim jako problém to, že jak jsem vyjel, tak KVS hned umřelo, ale nevim jak přesně myslíš počkat, jako zkusit se tam přetlačovat a vytlačit ferdiho a pak přes pravou stranu? Do něčeho takovýho bych se radši nepouštěl, protože jsem neměl moc přehled kde kdo od nich ještě zbyl a s kolika HP
Fieldpanzer
11 Jul 2012
Z niečoho takéhoto si nič nerobím.
Ked sa 5 tankov v obrane nechá vystrielať a potom nariekajú že my sme blbci že sme im nepomohli tak to neriešim.
Už sa mi stalo aj to že som mal 5 killov, ostatní 0 ale aj tak som bol ten zlý ja, lebo som s TDčkom ostal viac vzadu a snipoval.
Ked sa 5 tankov v obrane nechá vystrielať a potom nariekajú že my sme blbci že sme im nepomohli tak to neriešim.
Už sa mi stalo aj to že som mal 5 killov, ostatní 0 ale aj tak som bol ten zlý ja, lebo som s TDčkom ostal viac vzadu a snipoval.
AG4MA
12 Jul 2012
Neboj většinou když zbydeš poslední tak se to hodí na Tebe.Ono je totiž jednodušší hodit chybu na někoho jiného,než si uvědomit a přiznat vlastní fail,nejednou se mi stalo něco podobného.Nicméně nikdy jsem to neřešil a ani řešit nebudu.Proti takovým pablbům se musíš obrnit