Jump to content

T-62A

vs. konkurencija?

• Please log in to reply
46 replies to this topic

sputnjik1957 #41 Posted 21 January 2013 - 09:31 PM

First Sergeant

• Player
  • 15298 battles
  • 2,087
Hajmo ponovo!
Desni klik na PP ammo daje ovo:

Posted Image

cekicar #42 Posted 21 January 2013 - 11:34 PM

Junior Sergeant

• Player
  • 12616 battles
  • 126
Da slazem se. Imas pravo ako tako gledamo  :)

Ja sam misljenja da nemos ocijenjivati po najgorim karakteristikama pa sam si onda bas kako je i wg napisao u tooltipu od guna kao referentu vriiednost uzeo prosjecni dmg.

Hajvanho #43 Posted 22 January 2013 - 05:24 PM

Sergeant

• Player
  • 16244 battles
  • 392
ma i sa 240 opet nakrca vecu brojku za jednu minutu no bat sa svojom prosecnom stetom xD

Old_man_Jenkins #44 Posted 22 January 2013 - 09:46 PM

Sergeant

• Player
  • 9486 battles
  • 252
Vredili se muciti do njega ? :)

Hajvanho #45 Posted 22 January 2013 - 10:02 PM

Sergeant

• Player
  • 16244 battles
  • 392
Ja npr. njega uzimam da se relaksiram.. tako da bi ja savetovao da se isproba jer je po meni super tenk za zabavu.

Ali.. ako nemas kredita ili premium naloga, klana za koji bi igrao sa njim.. onda nemoj terati mak na konac jer nece vredeti.

Tenk skupo, jako skupo.. naplacuje greske i treba paziti kako se igra sa njim.
To takodje zna biti i zeznuto jer se drugacije igra sa njim no sa npr. T-54, a pre toga ces sa T-54 odigrati ko zna koliko bitki pa ti se kasnije moze pokazati tesko da se odviknes od takve vrste igre :3

Elem.. tom slucaju je ondak bolje uzeti za zabavu jednog od njegovih isto tako fantasticnih prethodnika, T-54 / T-44 ^_^

Edit: Sad sam posle jedno 10tak poraza sa kinezima uzeo da se relaksiram.. jel te..

i gle runde..

masala masala..

T-62A at South Coast

cekicar #46 Posted 25 January 2013 - 12:39 PM

Junior Sergeant

• Player
  • 12616 battles
  • 126
Tenk je lud!! Barem za random!  Pametnom igrom lako moze nositi igru.

Posto ga jedino mogu usporediti s bat-om kao jedinim drugim tier X mediumom kojega sam vozio evo par zakljucaka:
T62a se drzi stare ruske doktorine da je hulldown za pi.kice pa je gun depreson nepostojeci, al turet je ipak najtvrdji dio trenka. Top je najbolji ruski top u igrici.  Kao da ga nisu rusi radili! Aim time je vrhunski a i preciznost! A da i ne spomenem rof!!
Dinga i bounca vise od bata al ne treba ocekivati steel wall achivmente!
Dok bat moze brzo izletiti iz covera i isprazniti sarzer trceci natrag na reload, t62a to nemoze. Jednostavno nije sposoban obrusiti se na neprijatelja i ukloniti ga prije nego mu neko dotrci u pomoc. Ali zato moze s lakocom skida hp s daljine i lako i brzo mjenjati mete.
Jedna od najvecih "mana" bata je njegov reload kad je skoro beskoristan i bespomocan. Bat te tjera da ne pucas u prazno tj. da se svaki shell broji bas radi toga downtime kod reloadanja.
S t62a je totalno druga prica. S njim se bas radi jakog rof lako raspucati po svemu i svacemu ne brojeci shellovo. Jako korisno kod velikog rofa je i to da slobodno ispucas 1-2 granate u track bez da imas ocjecaj da si ih iskoristio uzalud. Drzati tenkove u permadetracku na ovorenom je vrlo lako, a samim time ih je i lakse za ubiti.

Meni je t62a za 3 koplja ispred bat-a (ma koliko ljudi govorili da je bat OP) jednostavno zbog toga sto u randomu ne ovisi toliko jako o teamu kao bat. Brzi aim, visoki rof i odlicna preciznost su po mojem vise korisni u randomu nego jaki burst.

Republika_Srpska #47 Posted 10 March 2013 - 11:32 PM

Lance-corporal

• Player
  • 12349 battles
  • 88
Dugo imam ovaj tenk u garazi,skuplja prasinu hehehe..Zadnjih 5-6 dana sam poceo nesto aktivnije da ratujem sa njim.Ja sam tenkom odusevljen.Jeste busan ali u klincu sjebace skoro svaki tenk,Mausa,E-100,Amera i Francuza teskih tier X sam se naubijao vise nego u klanskim borbama,Samo nek nemaju podrsku,uz malo srece i snalazljivosti ubija sta pozelite ali samo u bliskoj borbi,klincu.Ja ga tako najvise koristim.Mada nije ni za snajp los al kako sa takvim ubicom igrati iza neke zivce.Mozda trenutno najbolji Ruski tenk za igranje,samo ako ga ne useru,kao npr Type-59...

1 user(s) are reading this topic

1 members, 0 guests, 0 anonymous users

Kljova