←  Návrhy a připomínky

Main page

»

Rozšířená cenzura

colt274's Photo colt274 15 Jul 2012

Nebyla by nějaká možnost, aby člověk, co napíše nějaké hráčem určené slovo (například siema, siemka, povozenie) byl automaticky zařazen do ignore listu a zpráva se hráči vůbec nezobrazila? Používal bych to proti našim severním sousedům, sto dvacetkrát siema denně už mi leze krkem :Smile_trollface-3:

AG4MA's Photo AG4MA 15 Jul 2012

View Postcolt274, on 15 July 2012 - 03:38 PM, said:

Nebyla by nějaká možnost, aby člověk, co napíše nějaké hráčem určené slovo (například siema, siemka, povozenie) byl automaticky zařazen do ignore listu a zpráva se hráči vůbec nezobrazila? Používal bych to proti našim severním sousedům, sto dvacetkrát siema denně už mi leze krkem :Smile_trollface-3:

Jen 120x? To je asi slabší den,běžně mě kažou bitvu spamujou tímhle chat.Příjde mě to,že nejsem na EU serveru,ale někde na Polském.V zásadě nic proti Polákům nemám,ale Ty jejich chat výlevy po celou bitvu a sdělení kdo ho trefil,co on dingnul atp. jsou za autotmatickou prohrou.Udělal bych jim vlastní server kde bych jim rozšířil chat aby se mohli dohadovat.Aspoň by jich tu ubylo,protože právě 50% d....ů kvůli kterým je hra prohraná jsou poláci.
Edited by AG4MA, 15 July 2012 - 03:51 PM.

cNNk's Photo cNNk 15 Jul 2012

Tak co no .. aspon se pozdravej a 50% .... to same muzu rict o CZ/SK hracich ... u nas je taky velice malo dobrych hracu, takze diky vetsine nasich prohraju bitvu ...

Silentstalker's Photo Silentstalker 15 Jul 2012

Já poslední dobou narážím na skutečně dementní české hráče, jeden prudil, druhý zase "snajpoval" s Pz38Na apod.

Mickhesh's Photo Mickhesh 15 Jul 2012

View PostcNNk, on 15 July 2012 - 05:03 PM, said:

Tak co no .. aspon se pozdravej a 50% .... to same muzu rict o CZ/SK hracich ... u nas je taky velice malo dobrych hracu, takze diky vetsine nasich prohraju bitvu ...
jj souhlas, umíme kritiku jen rozdávat, ale ne přijímat...

ClearEvil's Photo ClearEvil 15 Jul 2012

Blbce najdeš všude

Alegnem's Photo Alegnem 15 Jul 2012

Skočte si zahrát na test. Každý tam mluví Rusky, to je úplná hrůza. Jediná latinka, co tam uvidíte, je když si píšou nazvy dubstep songů, které si zrovná pouští.
/hypocrisy off

colt274's Photo colt274 18 Jul 2012

můj původní dotaz by sice napsán ironickou formou, ale byl myslen vážně, mě čtyřicetkrát SIEMKA v každé bitvě skutečně obtěžuje. :Smile-angry: Nebudu nadávat na jejich hráčské schopnosti (myslím si o nich svoje), nebudu nadávat na místní sebemrskače, ale tohle mě vážně štve. Žádnej jinej národ neSPAMuje v chatu víc (možná tak ještě tomu vzdáleně konkurují němeční klanoví náboráři), skutečně by se nedala zavést cenzura toho, co si hráč sám zvolí? :Smile_confused:
Get the IPS Communities App for iPhone now!