←  Kutak za početnike

Main page

»

module HP

nophun's Photo nophun 16 Jul 2012

malo sam gledao po internets i na nekim mjestima sam vidio da se spominju HP od modula. cijenio bih link ako netko zna gdje mogu vidjet te vrijednosti za pojedine tenkove..  hvala :Smile_honoring:

director's Photo director 16 Jul 2012

nema oficijelnih podataka ali s vremena na vreme se pojavi neka tema koja o tome govori. E sad kako su oni došli do tih informacija to ne znam niti ti iko može garantovati da je to istinito. evo jedne takve :

http://forum.worldof...dule-hp-values/

e, na to sam i ja dosao, al me zanimalo odkud im to. recimo pogode ti ammo rack, ti iskoristis repair kit, e sad, dal repair kit digne full HP nazad na ammo rack il samo djelomicno. cesto se desava, ne samo sa ammo rackom nego i ostalim modulima da opet odu nakon sljedeceg pogodka. isto i s posadom, ako izljecim drivera, cesto on opet nastrada, pa mozda i ljudi kao i moduli imaju HP...
Edited by nophun, 16 July 2012 - 06:52 PM.

director's Photo director 16 Jul 2012

diže full HP.

recimo da tvoj ammo rack ima 100 HP. I recimo da je zelen (zdrav) ako je HP u granici od 100-50, da je žut (oštećen) od 50-1 a da je na 0 HP crven odnosno uništen. Brojevi su proizvoljni ali po mom iskustvu vrednosti svakog tenka sa takve da ti tenk 2-3 tier-a ispod može svaki modul oštetiti iz prvog pogodka.

Kad te pogodi neki tenk i skine ti HP na ammo rack-u na 1 HP. Ammo rack je oštećen i tvoja posada ga opravlja vremenom do 50 i tu ostaje. Sledeći pogodak te skine na 0 i onda sledi eksplozija jer ammo rack kada unište sledi eksplozija. Kod drugih modula to drugačije ide ammo rack je specifičan jer kad pocrveni završio si a kod drugih čekaš da posada opravi ili iskoristiš alat. Kada god iskoristiš alat HP se vraća na 100% za sve module.

Tako WG tvrdi da to funkcioniše. Neki sumnjaju i da postoji određeni proceneat kod svakog ammo rack pogodka da isti eksplodira. Nešto slično kao kod paljenja tenka ali to su za sada samo sumnje.

no_name_cro's Photo no_name_cro 16 Jul 2012

Koliko sam sluzio (nisam siguran) imaju fajle svakog tenka u lokaciji gdje si instalirao WOT. Imas program za citati te fajle te fino otvoris i vidis HP modula i ostale stvari. Ako je ovo tocno nadam se da sam pomogao. ;)

http://forum.worldof...module-damages/

ovdje u njegovim clipovima objasnjava neku izdrzljivost ammo racka. zanimljivo mi je njegovo opazanje da ammo rack u kupoli m103 ima vise hp-a nego u donjem djelu.

Koliko sam sluzio (nisam siguran) imaju fajle svakog tenka u lokaciji gdje si instalirao WOT. Imas program za citati te fajle te fino otvoris i vidis HP modula i ostale stvari

hvala, kasnije cu malo potrazit, ako sta nadjem postat cu neke detalje..

http://lead-games.co...wottools05.html

program za gledat wot xml fileove, sad treba samo potrazit.. :)

da se nac u tim fileovima HP skoro od svega al jedino nisam vidio vrijednosti motora.
Edited by nophun, 17 July 2012 - 12:02 PM.

no_name_cro's Photo no_name_cro 16 Jul 2012

aha evo ga, ...\WOT\res\scripts\item_defs\vehicles

Cobralione's Photo Cobralione 17 Jul 2012

View Postnophun, on 16 July 2012 - 04:07 PM, said:

malo sam gledao po internets i na nekim mjestima sam vidio da se spominju HP od modula. cijenio bih link ako netko zna gdje mogu vidjet te vrijednosti za pojedine tenkove..  hvala :Smile_honoring:

Ne znam da li negde ima spisak svih modula HP na jednom mestu, ali se vremenom nadje/nauci ono sto ti treba, ako ne tacno a ono odokativno. Ono gde ti najvise to znaci jeste da znas koliko HP ima motor nekog ruskog tenka ukoliko koristis Removed Speed Governor da bi znao koliko mozes da ga archish vremenski (s obzirom na to da guvernala skida 1HP/sec...). Neko je pominjao ammo-rack i sanse za pogotke itd...o tome sam nesto pisao u temi http://forum.worldof...tecenje-modula/ pa koga zanima moze da procita, da ne pisem dva put...

nophun's Photo nophun 17 Jul 2012

po nekim shvacanjima ide ovako,mausov Ammo bay ima 315 HP, 27% da se on osteti ako je pogodjen. recimo da ga pogodis direktno u AR i steta je veca od 315 i pogodak spada u 27%, on bi trebao odletit u zrak. ako je pogodak uspjesan i manji od 315, AR je samo ostecen. po tome bi trebalo bit vise eksplozija tenkova.

mozda onih 27% ne vrijedi za sve tenkove jednako... sad vec previse razmisljam :Smile_amazed:

Cobralione's Photo Cobralione 17 Jul 2012

View Postnophun, on 17 July 2012 - 12:08 PM, said:

po nekim shvacanjima ide ovako,mausov Ammo bay ima 315 HP, 27% da se on osteti ako je pogodjen. recimo da ga pogodis direktno u AR i steta je veca od 315 i pogodak spada u 27%, on bi trebao odletit u zrak. ako je pogodak uspjesan i manji od 315, AR je samo ostecen. po tome bi trebalo bit vise eksplozija tenkova.

mozda onih 27% ne vrijedi za sve tenkove jednako... sad vec previse razmisljam :Smile_amazed:

vredi za sve tenkove, samo sto nije kod svih tenkova lako imati toliki dmg granate na mestu udara...recimo od nekog tamo patcha Mausa vise ne mozes da ammorackujes ako mu prethodno nije vec ostecen ammo rack, pa se redje desava, ali (i licno sam uspevao) da ammorackujem mausa sa preko 2k HP, dakle bitno je sammo da mu je ostecen Ammo bio, no kod drugih tenkova, nekih vise nekih manje, sansa da granata ima tako veliki dmg da iz prve digne u vazduh tenk je mnogo veca, tako da se u principu sve svodi na to se kocakas sa tom sansom oce li biti ili ne pogodak ammoracka...fakticki to bi znaclio da ako neko ima 300hp ammo rack, da imas 27% da ga ostetis, ali sad pitanje je koliko je stete tvoja granata napravila...mozes ga samo ostetiti, a mozes ga i dici u vazdu, ako ti je recimo dmg granate na tom mestu osciluje izmedju recimo 250 i 310dmg...tako da to nije nesto sto moze da se predvidi...

no_name_cro's Photo no_name_cro 17 Jul 2012

Cobralione hvala ti, puno si mi pomogao.
Get the IPS Communities App for iPhone now!