budu se ptát jak blbec predem se omlouvám ,ale já nikdy nehrál roty,možná nejsem sám, jak to tam funguje?musíte mít zapojenou hl. komunikaci to je jasný ale jakou? hrát randomy je poslední dobou dost o trpelivosti(mírně řečeno) tak bych rotu chtel zkusit jestli tam to bude po taktické stránce lepší..zas ale nemám moc času u toho sedet tak se ptám i na časovou náročnost predem dekuji
hraní v rotách
Started by
moneydog
, Jul 18 2012 10:08 AM
6 replies to this topic
#2 Posted 18 July 2012 - 10:54 AM
ja kvuli toho hledal klan, kde bych si takto zahral. Podminkou u nich je mit teamspeak a pravidelne hrat a hlavne byt online, jsem u nich asi tyden a byl jsem parkrat v rote, kde jsem jeli pod jednim velenim a ta hra je uplne o necem jinem, kdyz si kazdy plni svoje ulohy a nebo ti kolega prijede na pomoc, kdyz si zavolas. Sundas nepriteli pasy a okamzite oznamis artynam, ze ho muzou dodelat. S random se to srovnavat neda.
Bez online komunikace je to o nicem, hlasova komunikace je i ve hre, tak se da vystacit i s timto.
O.
Bez online komunikace je to o nicem, hlasova komunikace je i ve hre, tak se da vystacit i s timto.
O.
#3 Posted 18 July 2012 - 12:03 PM
do klanu se me nechce nemam na to cas ale občas si zahrat v rote to bych zkusil...... random bitva to je vestsinou dost zoufalství...nemusim přece být v klanu kvuli hrani v rotách...
#4 Posted 18 July 2012 - 01:44 PM
V klanu být nemusíš. Jenže "random roty" se od randomů většinou liší jen menším počtem stock tanků a "lepším MM".
No a klan, kterej je zaměřenej primárně na roty, jenom tak nenajdeš.
No a klan, kterej je zaměřenej primárně na roty, jenom tak nenajdeš.
#6 Posted 18 July 2012 - 09:09 PM
moneydog, on 18 July 2012 - 12:03 PM, said:
do klanu se me nechce nemam na to cas ale občas si zahrat v rote to bych zkusil...... random bitva to je vestsinou dost zoufalství...nemusim přece být v klanu kvuli hrani v rotách...
jak souvisi klan s casem? vzdyt nemusis hrat nekolik hodin denne abys mohl byt v klanu,muzes bejt semiaktivni hrac,takovejch je spousta
#7 Posted 13 August 2012 - 04:06 PM
MyHairIsOnFire, on 18 July 2012 - 09:09 PM, said:
jak souvisi klan s casem? vzdyt nemusis hrat nekolik hodin denne abys mohl byt v klanu,muzes bejt semiaktivni hrac,takovejch je spousta
To je potom spíš takovej klan v uvozovkách.
Jistě že existují klany specializující se na roty, JejKej pouze zapoměl jak byl i skolegy poražen v T8 rotě za 2minuty a 32sekund. Bohužel klany takto se specializující na roty jsou poměrně vybíravé na hráče které k tomu použijí. Tudy asi cesta nevede, zkus se podívat na menší klany které občas hrají roty, 1TPLZ, CURE a jistě i další. Rota je většinou i dobré místo k seznámení a nabrání zkušeností, pokud ti sedne herní styl, lidi ... většinou to končí vstupem do klanu