E-75 je pro mne asi nejprijemnejsi heavy na jezdeni. Ta pohyblivost je naprosto genialni a diky ni muze castecne eliminovat i ty 2 ohromny weakspoty, ktere ma. Je potreba se porad hybat, spravne se kryt, atp.
Co se tyce strelby, tam uz je to horsi...kanon je neco podobneho jako ma IS-2/KV-3 - (relativne) spatna pene a velky dmg -> tudiz je potreba znat weakspoty a mit trochu stesti. Na silnejsi tanky nema smysl strilet z dalky...na blizko to da vsechno, krom IS-7, IS-4 - ty vam vyzerou vic nez pulku strel, pokud jsou celne, a tak je lepsi je nechat nekomu jinemu. v nouzi se daj obcas dat, ale je to o stesti. Po patchy bude asi problem projet Mause, ale to jsem nezkousel.
Profil tanku je pak asi to nejhorsi, je to proste krava a plno artyn po nem strili uz jen proto, ze se spatne miji a to i pokud by mohli misto mne jit po T10kach. Proto mi velmi casto chcipa nabijec, velitel i stelec - silne pancerovani nepomuze. I munice je velmi casto poskozena, ale nepamatuju si, ze bych nekdy vybouchnul.
Ja mel E-75 rad podobne, jako mam rad T-44. Mozna to neni nejlepsi tank na tieru, ale to ze se s nim pohodlne jezdi mi to tak nejak vynahrazovalo.
Nicmene pak je tu posledni fuckup a to je predni prevodovka - ono to sice ve vetsine bitev nehraje roli, ale ja bohuzel nejsem dostatecny flegmatik, abych se s tim smiril. Kdyz jsem mel po dobre zahrany bitve 2 killy, plny pocet zivotu a nepratelum zbyval jen patton s pulkou zivotu, nacez bitva skoncila tak, ze jsem ho sice zabil, ale rovnez dostal billotovku (ne, nedovolil jsem mu mne obkrouzit a strelit mi to boku), tak jsem se rozhodl ho radsi dal nehrat - zejmena abych predesel poskozeni klavesnice a vubec vybaveni meho bytu...
Takze suma sumarum, pokud clovek umi weakspoty, umi se uhlovat, zna mapy a je flegmaticke povahy, tak je E-75 hodne v pohode. Pokud nekterou z techto vlastnosti nedisponuje, pak to takova pohode neni...
HOWGH
Edited by Marvn23, 30 July 2012 - 04:43 PM.