Jump to content


DemonBalík0.9.1 v2-XVM5.3.1test-3004(WoT client 9.1)LocastanHDmap gen.4+stats,HitLog+6smysl,Berlin g...

xvm wot DemonUI demonyq draha strely Demonpack DemonBalik 0.9.1

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
191 replies to this topic

JduSi #81 Posted 23 January 2013 - 05:20 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 15121 battles
  • 617
  • [9-TD] 9-TD
  • Member since:
    11-26-2012
Prosim te,ten tactical tablet je ze tveho balicku? Ted nevim presne,ale nemuzu se toho zbavit. Nevis jak nato? Nechci to tam,strasne mi to prekazi a hlavne ikona nezmizi ani po zmacknuti V takze jsou screeny k prdu pak:/ Dekuju

Demonyq #82 Posted 23 January 2013 - 05:56 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 31052 battles
  • 150
  • [THEOS] THEOS
  • Member since:
    06-13-2011
Cursor.swf    velikost 3 153 432

Papulaa #83 Posted 23 January 2013 - 08:29 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 16869 battles
  • 13
  • [-BIA-] -BIA-
  • Member since:
    10-29-2012
Custe potrebujem poradit Nainstaloval som si to no mam par pripomienok ci by sa nedali spravit

Neviem preco ale jazyk mam Ang a chcel by som CZ
Cas sa mi prekryva z 2 casom a neni videt
a ked zomrem ten oddialeny pohlad je strasne naprd nedal by sa tam dat basic ?

Dakujem za reakciu inak super mod :)

Demonyq #84 Posted 23 January 2013 - 10:50 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 31052 battles
  • 150
  • [THEOS] THEOS
  • Member since:
    06-13-2011
rád pomužu,ale lenost nesnaším..
/když si to tady pročteš,zjistíš jak čas smazat
/jazyk si změň v Launcheru,pak přehrej češtinu
/oddaleny pohled si přibliž kolečkem ;-)

Papulaa #85 Posted 24 January 2013 - 12:42 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 16869 battles
  • 13
  • [-BIA-] -BIA-
  • Member since:
    10-29-2012
Takze
Nasiel som len tolko ze mam zmazat predosle verzie zmazane a nic stale sa to s niecom prekryva
Ak luncher myslis to ked spustim Vot a nabehne tam ta tabulka tak to mam nastavene na CZ no jazyk v hre  je stale Eng

To kolecko mi nefungovalo len 1hru preto ten dotaz ..uz to klape

Este som nasiel 1 problem a to ze mi neukazuje slabe miesta na tankoch tier 5+

Demonyq #86 Posted 25 January 2013 - 11:52 AM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 31052 battles
  • 150
  • [THEOS] THEOS
  • Member since:
    06-13-2011
překrývání času bude zapřičiněno xvm a zaměřovačem(pokud obsahuje hodiny) a to mé neobsahují.
Launcher cz a hra eng....stahoval jsi hru s EU severu?Jinak mě nic nenapadá.
Jak jsem psal výše,hit zony nejsou aktualizované,takže u některých narodností neuvidíš "slabé místa"

Demonyq #87 Posted 25 January 2013 - 11:58 AM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 31052 battles
  • 150
  • [THEOS] THEOS
  • Member since:
    06-13-2011

View PostHrk_gFx, on 16 January 2013 - 10:47 PM, said:

Ahoj, diky za mod. Prosim te jak oddelat procenta nad tankama kdyz uz tam mam HP banner? Editoval jsem to v
http://www.koreanran...r/XVMEditor.swf
ale ty procenta jsem tam bohuzel nenasel :( Diky za radu.
Omlouvám se,ale tebe jsem přehledl.
Návod na předělavku xvm.xvmconf je tady popsaný již dříve>otm editor+adobeAir>open xvm.xvmconf v otmEditor>uprava>save>open zde:https://sites.google.com/site/sirmaxwiki/xvm-editor a opět save na xvm.xvmxonf.
Snad jsem to napsal správně ;-)

Papulaa #88 Posted 25 January 2013 - 09:02 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 16869 battles
  • 13
  • [-BIA-] -BIA-
  • Member since:
    10-29-2012
Demonyq CZ som mal dovtedy dokym som nenainstaloval tvoj full pack

Ten cas tiez nechapem preco to robi lebo to zase zacalo robit ked som tam nakopcil hento

A tie zony mi nefunguju vobec ...a si stiahnem ten subor osobitne kam ho mam dat ?

Demonyq #89 Posted 26 January 2013 - 10:34 AM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 31052 battles
  • 150
  • [THEOS] THEOS
  • Member since:
    06-13-2011
Aktualizace full packu(zmenšena velikost na 10.94 Mb+odebrány hitzony a clanicons)
Gl & HaFan

Edited by Demonyq, 26 January 2013 - 10:34 AM.


Deathman_Kenshi #90 Posted 26 January 2013 - 11:00 AM

    Senior Sergeant

  • Clan Commander
  • 19139 battles
  • 624
  • [LEMON] LEMON
  • Member since:
    02-12-2011
Do teho XvM configu co pridat aby my to zobrazovalo aj win chance ?
Myslim ty 4 ruzne propocty

Dekuji (jedina vec co mi v tvem xvm configu chyby, v crabterove sou ty upravene minimapy a to mi hrau akurat ztezuje :)))


Jo taky mi to nechce pocitat statistiku bitev, nevis co s tym ?

Papulaa #91 Posted 26 January 2013 - 11:15 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 16869 battles
  • 13
  • [-BIA-] -BIA-
  • Member since:
    10-29-2012
Neviem ci to iba mne robi ale je to v tom packu Ale to zobrazenie je dost naprd

Súper ma naopak meno nazvy su divne

Ale uz mi funguje cestina :D

Demonyq #92 Posted 26 January 2013 - 05:30 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 31052 battles
  • 150
  • [THEOS] THEOS
  • Member since:
    06-13-2011
Papulaa s toho co mě tady píše se nedá absolutně nic vyvodit.Potřebuju konkrétní informace+screen.To že je něco na prd mě fakt nepomuže,pokud ti mám poradit.V opačném připadě tento pack nepoužívej.
Deathman_Kenshi
Pokud jsi dodržel názvy složek a vše dal,kam patří,spouštíš to přes xvm-stat.exe ,pak musí fungovat.Jen zřídka se stává že se xvm-ko nezobrazí(když kluci makají)

Papulaa #93 Posted 26 January 2013 - 08:43 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 16869 battles
  • 13
  • [-BIA-] -BIA-
  • Member since:
    10-29-2012
Uz som sa s tym nejko pohral a vsetko funguje :D Sice ten zameriavac predtym bol fajn no zvykam si uz na ten novy :)

Uz len 1 vec mi porad kam mam nakopirovat tie slabe miesta pack

zaplik1 #94 Posted 02 February 2013 - 10:00 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 13777 battles
  • 48
  • [CSTD-] CSTD-
  • Member since:
    10-27-2012
Bomba :-) velký díky :-)

Demonyq #95 Posted 08 February 2013 - 10:34 AM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 31052 battles
  • 150
  • [THEOS] THEOS
  • Member since:
    06-13-2011

View PostPapulaa, on 26 January 2013 - 08:43 PM, said:

Uz som sa s tym nejko pohral a vsetko funguje :D Sice ten zameriavac predtym bol fajn no zvykam si uz na ten novy :)

Uz len 1 vec mi porad kam mam nakopirovat tie slabe miesta pack
je to složka vehicles a patří do res_mods\0.8.3\

Demonyq #96 Posted 08 February 2013 - 10:36 AM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 31052 battles
  • 150
  • [THEOS] THEOS
  • Member since:
    06-13-2011
Deathman_Kenshi:pracuju na tom,ale ještě to není dle mých představ,tak strpení prosím ;-)

Papulaa #97 Posted 10 February 2013 - 09:20 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 16869 battles
  • 13
  • [-BIA-] -BIA-
  • Member since:
    10-29-2012
Prosim ta nevies ako resp kde zmenim nech mi v hre ukazuje mena hracov a nie tankov ? skusal som to v menu no tam mi to nejde Mena mi idu len ked zmacknem ALT diky

jarda213 #98 Posted 11 February 2013 - 08:15 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 12798 battles
  • 37
  • Member since:
    09-19-2012
Ahoj, doufám, že to nebude bráno jako zbytečný spam, jen chci poděkovat autorovi tohohle všeho. Hra se mi zdála skvělá už v základu, ale s těmito doplňky získala novou úroveň. Vůbec jsem netušil, že takovéto úpravy jsou možné. Ještě jednou díky chlape.
P. S.: Než sem si nainstaloval Hit zony, tak sem si myslel, že mé tanky IS-8, T-32 a VK 4502 A jsou bitevní pevnosti, teď se pomalu bojim vyjet  :Smile-bajan2:

Demonyq #99 Posted 12 February 2013 - 12:23 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 31052 battles
  • 150
  • [THEOS] THEOS
  • Member since:
    06-13-2011
Jarda213.Sice nejsem autorem,jen skládám střípky,ale i tak Děkuji ;-)

Uprava pro WN6 odložena na neurčito.
Nelíbí se mě velké množství informací v panelu a změna velikosti písma to neřeší dle mých představ.
Také přepočty ratingu nejsou kompletní a neustále se mění,takže až dostanou finální podobu,předělám i confg.
GL & HaFan

Hrk_gFx #100 Posted 22 February 2013 - 08:49 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 7733 battles
  • 12
  • Member since:
    12-09-2012

Quote

Quote

Hrk_gFx, on 16 January 2013 - 10:47 PM, said:
Ahoj, diky za mod. Prosim te jak oddelat procenta nad tankama kdyz uz tam mam HP banner? Editoval jsem to v
http://www.koreanran...r/XVMEditor.swf
ale ty procenta jsem tam bohuzel nenasel :( Diky za radu.
Omlouvám se,ale tebe jsem přehledl.
Návod na předělavku xvm.xvmconf je tady popsaný již dříve>otm editor+adobeAir>open xvm.xvmconf v otmEditor>uprava>save>open zde:https://sites.google.com/site/sirmaxwiki/xvm-editor a opět save na xvm.xvmxonf.
Snad jsem to napsal správně ;-)

Asi jsem lamoun ale neumim nejak pracovat s tim otm editorem, podarilo se mi to nainstalovat, i adobe air, ale vubec to nejde editovat jelikoz uz to nema priponu xml ale xvmconf.

Jinak, dnes se temer cely vecer patlam s tim proc se mi najednou z niceho nic prestaly zobrazovat barevne rozliseni u hracu. Nemohl bys mi poradit, kde by mohl byt problem? Pred tim fungovalo vse ok. Tady je ten muj XMV (
http://leteckaposta.cz/584044782
) kdybys mi pomohl byl bych moc vdecen.
Dik za odpoved. Hrk

Edited by Hrk_gFx, 22 February 2013 - 10:58 PM.