Jump to content


DemonBalík0.9.9(XVM-0.9.9nightly-build46xx)Locastan HD Map99+CZstats,HitLog+WN8+6smysl[akt 16.7.2015...

wot demonyq Demonpack DemonBalik Locastan CZ verze Demon balik Servisní kanal CZ wot mods wot 0.9.9

  • Please log in to reply
217 replies to this topic

Demonyq #1 Posted 22 July 2012 - 02:32 PM

    Corporal

  • Player
  • 42264 battles
  • 173
  • [9-TDA] 9-TDA
  • Member since:
    06-13-2011

*
POPULAR

 

>>> Update na 0.9.9 alpha<<<
Zdravým tankisty,
UI,nebo Mode pack dělám pro klan od začatku,co hraji WoT,tak proč se nepodělit.
DemonBalík STAHUJ ZDE: http://ulozto.cz/x6S...0-9-9alpha1-zip

Fonty-písma:http://uloz.to/x7fKKrKw/fontywot-zip (pokud se Vám zobrazují obdelníky apod. místo textu,nebo čisel)
Screeny:
vstup do bitvy,TAB:http://www.imgup.cz/image/jQE xvm>WN8
garáž Raichstag:http://www.imgup.cz/VQr +vypis po bitvě

Statistiky po bitvě:http://www.imgup.cz/image/jQ1

tank arcade: \\
tank sniper:http://www.imgup.cz/image/cBj
Arty sniper: //http://www.imgup.cz/VQ1

Info o DMG+WN8 in-game:http://www.imgup.cz/image/cBH

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Složky sami názvy naváději kam,nebo co s nimy.
Doporučuji vaši složku res_mods VYMAZAT a nahradit staženou(pokud chcete i zameřovače a 100%funkčnost tohoto packu)
Spouštej přes Launcher.exe nebo WoT.exe
Obsah:
--\ Zaměřovač Vanila WoT(Locastan)
---\ XVM-Nightly version build 46xx (WoT client 0.9.9-config vlastní;)
----\Clan ikony
-----\(Později)Radial menu 2.5.7_8.11(upravený v radial menu editoru ver 2.0)>>>na klavese C přednastaveno nabíjení+info o čase do in-game chatu.
------\Přijatá dmg vč typu munice v in-game chatu
-------\Locastan Statistiky-Překlad vlastní

--------\Locastan HD minimap 99semi(poslední pozice spotnuteho tanku nastavena)

---------\(Později)Hit log+sound

-----------\Sixthy sense+sound

------------\Info o DMG+WN8 in-game

---------------\Reichtage Berlin garáž (prozatím není;)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Snad tady najdete co potřebujete ;)
V případě problému,pokud to spěchá pište in-game,pokud bez toho usnete,tak pište sem :blinky:
GL & HaFan !


Edited by Demonyq, 16 July 2015 - 06:15 PM.


jawohl_ #2 Posted 22 July 2012 - 06:52 PM

    Corporal

  • Player
  • 32183 battles
  • 127
  • [ANV] ANV
  • Member since:
    09-17-2011
Mám dotaz co je špatně když to spustím skrz WOT proxy.... A načítá se bitva a žádne statistiky nejsou vidět ? Děkuji za odpověď.

Yarpenik #3 Posted 22 July 2012 - 08:13 PM

    Private

  • Player
  • 18067 battles
  • 5
  • Member since:
    01-31-2012
Jako první mě napadá možnost že jsi si nenainstaloval Dokan Lybrary. Najdeš ho v balíčku od Demona ve složce "Jen instalovat"

Demonyq #4 Posted 22 July 2012 - 08:21 PM

    Corporal

  • Player
  • 42264 battles
  • 173
  • [9-TDA] 9-TDA
  • Member since:
    06-13-2011
Příčin muže být několik.
1/ Pokud se ti neukazuje ER% tak to nemusí být nutně špatnou instalaci,ale serverem který toto umožňuje.(Není to často,ale děje se to)
2/Zkus dodržet "Krok za krokem"
3/Setkal jsem se i s aplikacema,které ovlivňuji chod/funkčnost.(např,Samsung mobile,Apple Iphone/QuickTime apod.)
4/Možnost uložení do"Karantény Antivirového programu"(prostě ho nezna a šoupne ho tam)

Krok za krokem:
Extrahuj stažené složky mimo a pak teprve dle návodu.
Prvni si naistaluj dokan knihovnu jak správce
Následně v res_mods smaž 0.7.4 a nakopíruj staženou.
Do adresáře s hrou WOT složku stejného názvu a musí to fungovat.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud ti to ani přesto nepoběží,tak se obávám že ti nebudu schopen pomoci.

Edited by Demonyq, 22 July 2012 - 08:21 PM.


jawohl_ #5 Posted 23 July 2012 - 08:05 AM

    Corporal

  • Player
  • 32183 battles
  • 127
  • [ANV] ANV
  • Member since:
    09-17-2011
Už to funguje.Děkuji

Vikina #6 Posted 23 July 2012 - 10:06 PM

    Private

  • Player
  • 55274 battles
  • 1
  • [KOBRY] KOBRY
  • Member since:
    02-19-2012
Díky je to bezva

Ostravak_CZ #7 Posted 25 July 2012 - 02:49 AM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 13378 battles
  • 3,261
  • Member since:
    02-17-2011
Někdy se to kope i se soubory z módů, které mění postranní tabulky (icon mods). Aspoň mi jejich smazání pomohlo.

Demonyq #8 Posted 01 August 2012 - 03:01 PM

    Corporal

  • Player
  • 42264 battles
  • 173
  • [9-TDA] 9-TDA
  • Member since:
    06-13-2011
Upraveno pro 0.7.5
XVM 2.5.1(wot client 0.7.5)
Zameřovače atd stejné.

cNNk #9 Posted 01 August 2012 - 07:30 PM

    Moderator

  • Moderator
  • 27478 battles
  • 6,923
  • [-SED-] -SED-
  • Member since:
    04-14-2011
Jakej soubor ovlivnuje ingame odpocet pred zacatkem bitvy a pak i round limit ? Nejak mi to blbne

Demonyq #10 Posted 01 August 2012 - 08:20 PM

    Corporal

  • Player
  • 42264 battles
  • 173
  • [9-TDA] 9-TDA
  • Member since:
    06-13-2011
pokud ti přeskakuji čísla,tak to muže být klidně fonty.
U Batmana mě sniper zasobnik ukazuje 4 a arcade zameřovač 5..
Ještě netuším čím to je.
Zitra na to juknu.

Edited by Demonyq, 01 August 2012 - 08:21 PM.


cNNk #11 Posted 01 August 2012 - 08:36 PM

    Moderator

  • Moderator
  • 27478 battles
  • 6,923
  • [-SED-] -SED-
  • Member since:
    04-14-2011
pokud pouziju PlayersPanel.swf z aktualniho XVM tak mi nefunguje odpocet pred bitvou a pak mam i celej cas bitvy posunutej o cca 50 sec ...coz je dost na [editováno], takze potrebuju nejakej funkcni a kompatibilni s xvm

Edited by JejKey, 24 April 2013 - 07:13 PM.
Tento příspěvek byl kvůli nevhodnému obsahu upraven členem týmu Moderátorů. JejKey


Demonyq #12 Posted 01 August 2012 - 08:44 PM

    Corporal

  • Player
  • 42264 battles
  • 173
  • [9-TDA] 9-TDA
  • Member since:
    06-13-2011
playerspanel je aktualizovany na xvm 2.5.1 final ver,zkus připadně použit ten s 0.7.4 ver.Ona totiž až na ty updaty ze strany sirmaxe je verze s 0.7.4 plně kompatibilní s ver 0.7.5.
link na ver pro 0.7.4 http://www.uloz.to/x...emonui0-7-4-zip

Ricmond__cz #13 Posted 01 August 2012 - 09:24 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 22354 battles
  • 85
  • Member since:
    06-12-2011
Dík

hubkuba #14 Posted 02 August 2012 - 12:22 PM

    Corporal

  • Player
  • 17703 battles
  • 116
  • [CSA-V] CSA-V
  • Member since:
    12-08-2011
Ahoj mě to taky nezobrazuje statistiky jinak to vše funguje a píše mi to tohle v konzoli
2012.08.02 13:20:24 WoT XVM Proxy v2.5.0.28153
2012.08.02 13:20:24 [D] MountPoint: E:\hry\World_of_Tanks\res_mods\.stat
2012.08.02 13:20:24 [D] Unmount previous mount
2012.08.02 13:20:24 [D] Create MountPoint directory
2012.08.02 13:20:24 [D] try to delete old Dokan link
2012.08.02 13:20:24 [D] Creating server thread
2012.08.02 13:20:24 [D] Starting server thread
2012.08.02 13:20:24 [D] Dokan thread: Starting main loop
2012.08.02 13:20:24 [i] Timeout: 7000, MountPoint: .stat
2012.08.02 13:20:24 [i] Game Region: EU (detected)
2012.08.02 13:20:24 [i] Exception: System.Net.WebException: Vzdálený server vrátil chybu: (502) Chybná brána.
   v System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
   v wot.Server.loadUrl(String url, String members, Int64& duration, Boolean test)
   v wot.Server.GetProxyAddresses()
2012.08.02 13:20:25 [D] Dokan thread is alive
2012.08.02 13:20:25 [i] Starting game process: WorldOfTanks.exe
2012.08.02 13:20:25 [D] Check game process

Díky za pomoc hubkuba

Sullivan1 #15 Posted 02 August 2012 - 11:34 PM

    Private

  • Player
  • 7914 battles
  • 4
  • Member since:
    07-21-2011
Zdravím,

nechci zakládat další vlákno, tak se zeptám tady - když mám standardní full XVM, co musím v XVM.xvmconf změnit/přidat, aby by se mi místo celkové efektivity hráče ukazovala jen jeho efektivita s tankem, se kterým zrovna hraje? (pokud to vůbec jde)

Dík

Derp_Trollington #16 Posted 02 August 2012 - 11:49 PM

    Veteran

  • Veteran
  • 48824 battles
  • 7,331
  • [0WNED] 0WNED
  • Member since:
    02-23-2011

View PostSullivan1, on 02 August 2012 - 11:34 PM, said:

co musím v XVM.xvmconf změnit/přidat, aby by se mi místo celkové efektivity hráče ukazovala jen jeho efektivita s tankem, se kterým zrovna hraje?
AFAIK nic takového nejde.

Sullivan1 #17 Posted 03 August 2012 - 02:06 AM

    Private

  • Player
  • 7914 battles
  • 4
  • Member since:
    07-21-2011

View PostJejKey, on 02 August 2012 - 11:49 PM, said:

AFAIK nic takového nejde.

taky jsem to netusil, dokud jsem nenarazil na tenhle prispevek dneska - http://forum.worldof...e/#entry2347321

HavranRyc #18 Posted 03 August 2012 - 03:06 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 22090 battles
  • 1,331
  • Member since:
    07-31-2012
Ahoj.
Já nevidím ER, sice mi tam svítí značka XVM 2.5.1, ale u tanků ani ťuk, jen případná klanová vlaječka.
Co dělám špatně?
Díky

Crabtr33 #19 Posted 03 August 2012 - 08:18 PM

    Major General

  • Player
  • 17268 battles
  • 5,812
  • Member since:
    05-29-2011

View PostSullivan1, on 03 August 2012 - 02:06 AM, said:

taky jsem to netusil, dokud jsem nenarazil na tenhle prispevek dneska - http://forum.worldof...e/#entry2347321

ER pro jednotlive tanky zobrazovat nejde, ale v konfigu se da upravit parametr pro zobrazovani poctu bitev, win ratia a poctu vitezstvi dle daneho tanku.


Uvazoval jsem o implementaci do svyho konfigu, takze kdo by mel zajem ...

	  {{t-kb}}	  - pocet kilo-bitev pro dane vozidlo.
	  {{t-battles}}   - pocet bitev pro dane vozidlo.
	  {{t-wins}}	  - pocet vitezstvi pro dane vozidlo.
	  {{t-rating:3}}  - Win ratio pro dane vozidlo zarovnane na 3 znaky zleva.

Edited by Crabtr33, 03 August 2012 - 08:21 PM.


houslacek #20 Posted 07 August 2012 - 11:38 AM

    Private

  • Player
  • 9158 battles
  • 14
  • Member since:
    02-27-2011

View PostCrabtr33, on 03 August 2012 - 08:18 PM, said:

ER pro jednotlive tanky zobrazovat nejde, ale v konfigu se da upravit parametr pro zobrazovani poctu bitev, win ratia a poctu vitezstvi dle daneho tanku.


Uvazoval jsem o implementaci do svyho konfigu, takze kdo by mel zajem ...

	  {{t-kb}}	  - pocet kilo-bitev pro dane vozidlo.
	  {{t-battles}}   - pocet bitev pro dane vozidlo.
	  {{t-wins}}	  - pocet vitezstvi pro dane vozidlo.
	  {{t-rating:3}}  - Win ratio pro dane vozidlo zarovnane na 3 znaky zleva.


Pro nás co neumějí ,nemohl bys postnout už upravený xvm.xvmconf ?
Předem díky :)

Edited by husak, 07 August 2012 - 11:40 AM.





2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users