←  Oyunla İlgili Konular

Main page

»

Karşı Takımdaki Türk Oyuncuları Vurup-Vurm...

cesuresesli's Photo cesuresesli 18 Aug 2012

aynen bizim klandakilere garezimmi var bilemiyorum ama :Smile_trollface-3:

Tosun_Pasa's Photo Tosun_Pasa 19 Aug 2012

Bazen bizimkilere denk geliyorum "beni vurma" vs diyorlar ama arkamda 3 tane arty varken neden vurmayıp takımın kaybetmesine neden olayım? Tanıdık arkadaş olursa ancak bir güzellik yaparım ama zaten onlarla da kim kimi öldürecek yarışına girdiğimiz için böyle bir şey olmuyor. Nihayetinde bu bir oyun ve kazanmak istiyorsan karşına loltractor kullanan baban çıksa bile vurmalısın. Kendim vurulursam da yabancıya gitmedim diye sevinirim bayram sabahında bir çocuk gibi :tongue:

Judie's Photo Judie 20 Aug 2012

Açıkçası babamı bile tanımam :Smile_veryhappy: İsimlerde gözükmüyor zaten...
Edited by Judie, 20 August 2012 - 09:24 AM.

LeqeNdaryTankeR's Photo LeqeNdaryTankeR 20 Aug 2012

karşıdaki kim olursa olsun ister Türk olsun ister başka milletten sonuç olarak bu bir oyun ve onu vuracağım buna vurmayacağım gibi bir ayrım yapmadığım yapmamda maç sırasınca muhabbet ederim hatta maç sonrası da konuşurum ama oyun sırasında dediğim gibi kimseye vurmamazlık yapmam

crimson_'s Photo crimson_ 20 Aug 2012

rakibe verilen her damegein oyunun kaderini etkilediği bir ortamda rakibin hatrına es geçiyorsanız yenilmeye mahkum olursunuz . bu yuzden gözünün yasına bakmayın.

FReeSTYLERR's Photo FReeSTYLERR 21 Aug 2012

Konu hakkinda yeterli paylasim yapilmis gibi görünüyor. Sorunsal hakkinda yeterli fikir olusturacak düsünce paylasilmistir. Konu dagilmadan kapatiyorum.
/FReeSTYLERR
Get the IPS Communities App for iPhone now!