Jump to content


Błąd połączenia z serwerem


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
12 replies to this topic

Mrtoom #1 Posted 24 July 2012 - 01:36 PM

    Private

  • Player
  • 0 battles
  • 1
  • Member since:
    01-09-2012
Witam mam następujący problem gdy włączam WoT wyskakuje mi komunikat Ostrzeżenie błąd połączenia z serwerem pobieranie aktualizacji zostalo przerwane gre mogę normalnie włączyć i grac ale nie wiem co mam z tym zrobic czytalem na forum ze to może być spowodowane zapora systemu Windows dodalem WoT do wyjątków ale to nie pomoglo i moje pytanie co mam z tym zrobic. Dodam że  WoT mi normalnie chodzil gralem rano wszystko ok. Włączam po południu i już bład  .Proszę o pomoc

Mustang_PL001 #2 Posted 24 July 2012 - 01:45 PM

    Private

  • Player
  • 0 battles
  • 6
  • Member since:
    04-26-2012
ja mam taki sam problem.Myślę że wiąże się on z pracam konserwacyjnymi na serwerze.Jednak po 10 miało być wrzystko ok to nie wiem.

dzidek_1 #3 Posted 24 July 2012 - 01:45 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 0 battles
  • 1,230
  • Member since:
    01-16-2012
Admini są tylko ludźmi

SebaV29 #4 Posted 24 July 2012 - 01:46 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 0 battles
  • 95
  • Member since:
    06-19-2012
Również mam ten problem.Dokładnie taki sam.Rano grałem,wychodzę,włączam z powrotem i kicha.Problem z połączeniem z serwerm aktualizacji.Reinstalowałem grę już 4 razy i nadal to samo,próbowałem zmieniać foldery i nadal nic.

Mustang_PL001 #5 Posted 24 July 2012 - 01:46 PM

    Private

  • Player
  • 0 battles
  • 6
  • Member since:
    04-26-2012
Wiadomo ale żeby przedłużać do 14 prace ? ;p

Bartol89 #6 Posted 24 July 2012 - 01:47 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 0 battles
  • 43
  • Member since:
    01-03-2012
Dokładnie jak napisał Mustang_PL001, jest to związane z pracami konserwacyjnymi na serwerze. Trochę im się przedłużyły :Smile_Default:  Ciekawe, czy związane to jest z nowym patchem :Smile-bajan2:

Mustang_PL001 #7 Posted 24 July 2012 - 01:47 PM

    Private

  • Player
  • 0 battles
  • 6
  • Member since:
    04-26-2012
Seba a ty nie usuwaj wot'a po to poprostu prace jak wspomniałem wyżej.

Mustang_PL001 #8 Posted 24 July 2012 - 01:48 PM

    Private

  • Player
  • 0 battles
  • 6
  • Member since:
    04-26-2012
Ja byłbym zadowolony ;D Chętnie bym pośmigał brytyjskimi czołgami

SebaV29 #9 Posted 24 July 2012 - 01:50 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 0 battles
  • 95
  • Member since:
    06-19-2012
Mustang,teraz to wiem,ale nie mogę już pograć,bo mam zainstalowaną "gołą" wersję gry bez patchy...bo robiłem reinstal.
Wy możecie przynajmniej uruchomić grę ;d

Edited by SebaV29, 24 July 2012 - 01:50 PM.


Bartol89 #10 Posted 24 July 2012 - 01:50 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 0 battles
  • 43
  • Member since:
    01-03-2012

View PostMustang_PL001, on 24 July 2012 - 01:48 PM, said:

Ja byłbym zadowolony ;D Chętnie bym pośmigał brytyjskimi czołgami

Przecież brytyjskie wejdą dopiero w 0.8, a nie w 0.7.5, chyba że Ci o premium tanki chodzi...

Mustang_PL001 #11 Posted 24 July 2012 - 01:51 PM

    Private

  • Player
  • 0 battles
  • 6
  • Member since:
    04-26-2012
a to sorka ;p za mało obeznany najwyraźniej jestem :Smile_mellow:

_patrol #12 Posted 24 July 2012 - 02:07 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 0 battles
  • 4,273
  • Member since:
    03-07-2011
nie ma co płakać , server 0.7.4 jest wyłączony
0.7.5 działa
edit:
więc mogę zagrać na 0.7.5

Edited by downpatrol, 24 July 2012 - 02:08 PM.


michalb #13 Posted 24 July 2012 - 02:09 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 0 battles
  • 244
  • Member since:
    01-31-2011
Nosz kurde ostatni dzień zwolnienia lekarskiego, a tu taki cyrk. Ciekawe czy dadzą dzień premki za brak możliwości grania dziś.