←  USA

Main page

»

T1 heavy nebo M4 Sherman?

Honzza777's Photo Honzza777 26 Jul 2012

Zdravím,

Nebude to trvat dlouho a za chvíli budu mít na výběr z těhle dvou tanků, co by jste mi doporučili, popř. proč?

Dík za vaše tipy.

XiTiX's Photo XiTiX 26 Jul 2012

Zalezi na tom, ci chces hrat tazke tanky, alebo stredne. Kazdopadne oba mi pridu dost narocne pre zaciatocnika. Ja by som siel do T1, heavy mi pride lahsie ako medium linia. Aj ked americke heavy... to je ina kapitola.

JejKey's Photo JejKey 26 Jul 2012

Na druhou stranu teď po plánované úpravě matchmakingu to vypadá, že by T1 i M6 mohly být hratelné. Asi to nakoupím zpátky a budu zlepšovat staty, mít pod 45% winratio je fakt špatné. :)

Honzza777's Photo Honzza777 26 Jul 2012

No taky jsem rád že matchmaking upravili, ale stejně i tak se mi stává že s M3 Lee se potkám s KV-2 proti kterému jsem jaksi bez šance...

Jinak to T1 Heavy se mi taky zamlouvá no.. :Smile_veryhappy:

KapitanSVK's Photo KapitanSVK 28 Jul 2012

t1 ht teda nič moc ale potom t29 je už o inom :D

Quickyprd's Photo Quickyprd 28 Jul 2012

T1 hrál bratra byl moc rád, že došel k M6 s 90mml aufem. Já hrál M4 a byl jsem po pár bitvách spokojený, je to velmi obratné a nablízko nemáš problém "ukroutit" jakýkoliv HT Tier 5-6 i výše.  KV věž i s tankem se točí pomalejji než Šermík kolem něj. Sklon děla je taky super zejména na pahorkatinách či dunách.  Lauf je +- ale střílí rcyhle a vcelku přesně. A jedna rada: nemá žádný armour. Když něco cinkne či se odrazí, tak si otevři šampus :-) Já dávám hlas Pro M4.
Edited by Quickyprd, 28 July 2012 - 03:24 PM.

punish_them's Photo punish_them 28 Jul 2012

Mám M4 Sherman a 105mm houfnici. Je to velká sranda odpalovat menší tiery na jednu ránu a dobře to vydělává. Ještě musím vyzkoušet normální kanon, jestli to bude taky tak dobrý. Doporučuju M4 :-)

T1 jsem nikdy neměl, ale ze zkušenosti to nebývá moc silný protivník.

Honzza777's Photo Honzza777 28 Jul 2012

Tak po pár bitvách kde sem nastoupil proti T1 , tak to vypadá že asi beru ten M4, protože T1 vystřelí, a než přebije já mám 3x vystřeleno, že ho ale nezarazím je věc druhá :-)

karnovak's Photo karnovak 28 Jul 2012

Nevim, T1 mi přebíjí, jestli se nepletu, 3,14 vteřiny s top dělem. Já jsem s ním velmi spokojen. M6 taky nebyla špatná, ale až když se nasadí 90mm. Do tý doby nic moc, pak paráda. T29 mi zatím moc nesedí, řekl bych horší MM, než předchozí dva a častěji se odrazí střela (10,5cm). Ale je to možná subjektivní pocit - taky když se dýl nabíjí, líp se pamatuje, že neprošla :) T1 jsem si nakonec nechal.

Jo a když je nejhůř, dá se s ním i skautit.

Posted Image

edit// tak s rychlonabijákem, ventilací a 100% posádkou nabíjí za 3,04 sec. Už na to doplatil nejeden tier 6, když si usmyslel, že mě sesmahne face to face a nestačil se divit, že mu každé 3 vteřiny ubývá cca 130HP.
Edited by karnovak, 30 July 2012 - 07:19 PM.

Terentius's Photo Terentius 02 Aug 2012

Já bych doporučil oboje, oba jsou to slušné tanky a hrálo se mi s nimi snadno.

Elkar's Photo Elkar 19 Aug 2012

Ja hrám s T1 avšak oproti ruským kvčkam , mi príde moc vysoký a ľahko zničiteľný

mings's Photo mings 19 Aug 2012

s KVčkama nesmíš srovnávat nic, i bez zis-6 a 152 je KV-1 dost OP na T5, pořád je na výběr ze tří velice dobrých děl, po odstranění KV-2 věže je celkově tank rychlejší a odolnější

DekkerDave's Photo DekkerDave 20 Aug 2012

T1 je celkem fajn. Stačí všude nejdřív nastrkovat odolnej ksicht a doufat, že nepřítel neví, že průzory jsou snadným weakspotem :) Už jsem s ní zažil situaci, kdy jsem měl okolo 50 posledních HP a potkal mě nepoškozenej KV1. Já se k němu postavil předkem a ten chudák nevěděl, kam mě střelit a já ho udolal :)
Edited by DekkerDave, 20 August 2012 - 12:11 AM.

Warho17's Photo Warho17 22 Aug 2012

Ja osobne by som siel M4  .. ptm M4a3e2  a z toho som ai vyskumal aj M6ku ..Takze takto som to spravil a bol som s tou M4a3e2 neskutocnr apokojny a stale ho mam v garazi ..M6 plne vyskumanu na rvinke som dal a ano polhp mi neodobral .. inak M6 bez toho 90 mm kanonu je pre mna osobne dost na noc .. ale vyakumal som ho na T20 tak asi si zase kupim M6.. pisal som na mobile ..

Fordy21's Photo Fordy21 23 Aug 2012

Já bych to řekl tak, že obě americký lajny - střední i těžká - stojí za <odstraněno>, dokud se nedostaneš na Tier 7. U středních tanků je docela dobrej i Sherman E8, problém je, že Tier 6 má strašnej MM, zatímco s tierem 7 jsi často top (je to asi poslední tier, co vydělává bez premka). T29 je vynikající tank, pokud se naučíš vystrkovat jenom věž, budou s tebou mít problém i desáté tiery. U střeďáků je tam T20, velice kvalitní a rychlý tak s dobrým dělem, nicméně s mizerným pancířem. Po T29 je T32 - <odstraněno> - má sice neprůstřeůnou věž, ale sám nic neprostřelí (198mm penetrace je nejhorší z T8 heavyn). M103 a T110 jsou oba velice kvalitní stroje.

Jestli ti jde o srovnání M4 vs T1 Heavy, pak bych byl pro M4 - je s nim větší sranda a má 105mm houfnici (dává PzIV z boku na ránu).

Názor lze vyjádřit i slušně, nevhodné výrazivo promazáno.

/JejKey

mings's Photo mings 23 Aug 2012

Fordy21, on 23 August 2012 - 12:22 PM, said:

Já bych to řekl tak, že obě americký lajny - střední i těžká - stojí za hovno, dokud se nedostaneš na Tier 7. U středních tanků je docela dobrej i Sherman E8, problém je, že Tier 6 má strašnej MM, zatímco s tierem 7 jsi často top (je to asi poslední tier, co vydělává bez premka). T29 je vynikající tank, pokud se naučíš vystrkovat jenom věž, budou s tebou mít problém i desáté tiery. U střeďáků je tam T20, velice kvalitní a rychlý tak s dobrým dělem, nicméně s mizerným pancířem. Po T29 je T32 - ultrasračka - má sice neprůstřeůnou věž, ale sám nic neprostřelí (198mm penetrace je nejhorší z T8 heavyn). M103 a T110 jsou oba velice kvalitní stroje.

Jestli ti jde o srovnání M4 vs T1 Heavy, pak bych byl pro M4 - je s nim větší sranda a má 105mm houfnici (dává PzIV z boku na ránu).

VKA má jen "203" a taky žije (a to je podstatně horší tank než T32 (sice jsem VKA neměl ale z pozice nepřítele se mi zdá výrazně slabší než T32), T32 vyniká výborným pancířem (včetně bitelného spodku), slušnou mobilitou a vynikajcí rozsahem děla

T6 mají novej MM, při starém MM byla M6 nehratelná (někde na pozici scouta, tím nechci říct že by to byl špatnej tank, jenom není (respektive nebyl) dobrej proti T10),
Edited by mings, 23 August 2012 - 07:57 PM.

Warho17's Photo Warho17 23 Aug 2012

Suhlasim .. tie jeho commenty som reportol .. lebo kazdy ma pravo na svoj nazor.. ale.zato ze mu ten tank neaadol nemusi to byt ulttrasracka.. takze asi tak..

TRimmer's Photo TRimmer 31 Aug 2012

Nejdriv jsem jel T1, protoze na T29 je to kratsi cesta. No nadaval jsem na nej, ale nakonec to nebylo tak blby, jen si na nej zvyknout, ma kanon s mizernym dmg , ale strili to desne rychle. Pak me i bavil. M6 je je s 90mm kanonem sice slabsi 6.tier, ale po nacviku hrani s T1 je to zabijak jaxvina. Mam i M4, ta sice dovede neco rozdat, ale dam prednost T1. M4 s houfnici - dobry tak ve meste na kratkou vzdalenost, jinak pro me desny hrani. M4 s top kanonem uz celkem ujde, ale ukrutne dlouho zameruje a to se mu stava casto osudnym, protoze nez zameri, tak ho nekdo zasahne a tohle neni tezkej tank co nejakou ranu ustoji. Nakonec neni od veci vyzkouset si vsechny vozitka a zjistit, ktery je vhodnejsi, kazdej mame jiny styl hrani :)

Arcaptain's Photo Arcaptain 31 Aug 2012

T1 a M6 ano, jsou to krabice, které je těžké netrefit. Když srovnám s ruskými ekvivalenty, je to k pláči. M6 těžko co odrazí, už ani nemluvím, že by něco neprošlo. T1 to samé. Ale Lee mě připravil víc než dobře a rozhodně bych T1 nehaněl. Ale jak to jen jde, prodat. M6 s 90mm, to je naopak zábava - rychlé, slušné, zábavné. Medky jsem nehrál.

DtXpwnz's Photo DtXpwnz 31 Aug 2012

T1 vyžaduje trochu jinej přístup než jiný heavy jako například KV-1. Pokud nejsi top tank, necpi se dopředu, ale hraj si na kulomet, s 3s reloadem neni problém za horší bitvu vystřílet 40 střel. I proti vyššim tierum se to dá, dneska jsem např. ukuchal tigera z boku, zásadně vždycky stůj poblíž překážky kam se schováš, až se na tebe otočí. Pokud jsi top tank, tak se zkus vyhnout 1v1 s KVčkama a radši rozstřílej zbytek, nebo čekej, až bude KV zaneprázdněný někym jinym. Proti low tierum semtam něco dingneš. Snaž se úhlovat, hodně to pomáhá, "vystavovat" předek je blbost, tam vás prostřelí i slepej. Ale na pancíř nespoléhej, je to spíš náhoda když tě dingne něco silnějšího. Dneska mě např. dingla IS, jak se to stalo netušim.

Plusy:
-reload 3s
-skvělá obratnost
-slušnej MM, kde jste často top

Nevýhody:
-dmg 90-120
-špatnej pancíř

Pro mě to byl jeden z nej tanků co jsem hrál (došetřim stříbrňáky a zejtra bude M6) a winrate skoro 60% mi řiká, že to neni špatnej tank. Mam za něj pár steelwallů, kopec sniperů, párkárt confederate, boeltera, několik topgunů. M4 jsem nehrál, ale když jsem ji potkal s čimkoliv, tak jsem ji prostřelil kamkoliv a nepřijde mi, že by kousala. Cesta k T29 je nejrychlejší přes T1 a pro mě je ta cesta i zábavná.
Edited by DtXpwnz, 31 August 2012 - 10:31 PM.
Get the IPS Communities App for iPhone now!