su-14
Wishmaster91
27 Jul 2012
Interesuje me kakva su vasa iskustva sa ovim tenkom posto sad skupljam pare za njega pa me interesuje jel se moze ista sa njim posto je pored njega maus kao t-50 ....tenk je veliki da ga ne mozes omasiti sa protiv artiljeriskom paljbom (kad pucas prateci tragace) i da hoces :S i interesuje me kakav je njegov top i koliki dmg nanosi njegov splash posto je malo neprecizan
Shadrack
27 Jul 2012
Koristi top od 203mm sto je za t6 arti prejako Isti top koriste S51 i Ob.212
Mana mu je sto dugo puni cca 40sec ali cesto ces oneshot t7-t8 tenkove
Splash ima dobar i nije toliko neprecizan koliko se misli
Samo ce ti biti tezak put do grindanja tog topa
Edited by Shadrack, 27 July 2012 - 02:57 AM.
Mana mu je sto dugo puni cca 40sec ali cesto ces oneshot t7-t8 tenkove
Splash ima dobar i nije toliko neprecizan koliko se misli
Samo ce ti biti tezak put do grindanja tog topa
Edited by Shadrack, 27 July 2012 - 02:57 AM.
Cobralione
27 Jul 2012
Nisam isao na SU-14, vec preko S-51 na dalje ruske arty, ali ako se top na SU-14 ponasa isto kao na S-51, nije to uopste los top. Dugo puni, ali prave bolesno veliki dmg i ima za taj tier super splash dmg. Nije ni toliko neprecizan kao sto mislis (mada posada dosta utice na ovu karakteristiku i posedovanje odgovarajuce opreme na tenku). Primera radi, poslastica su ti Tigar2 tenkovi, koje ces cesto sretati za arty tog tiera (bocni pogodak ih oneshotuje bez problema). Spora je i velika, to znam iako nisam igrao sa njom, ali mozda ce pomoci da stavis 'removed speed governor', ja to koristim uglavnom na ruskim artijima. Dakle, moze se mnogo sa tom arty i nije waste of money da je uzmes...pogotovo sto ides posle dalje na ruske arty koje su dosta dobre, a vracanjem trejsera u CW je ruska 261 postala izbor #1 jer je brza. S tim u vezi, SU14 je dobra sto je spora jer te privikava i oblikom i sporoscu na sledecu arty koju ces igrati Obj.212 (tier7) koja je takodje spora, doduse puni brze i preciznija je i naravno bolja arty, ali mislim da je SU14->Obj212 prelaz mnogo prirodniji nego S51->Obj212. Posle obj212 dolazis na obj261 koji nema veze ni sa jednom od pomenutih artyja i totalno je druga filozofija igre i ponasanja.
Srecan grind!
Srecan grind!
Wishmaster91
27 Jul 2012
hvala na informacijama delujem mnogo dobro svidja mi se sto nanosi ogromnu stetu za svoj tier,iskrreno mislim da arty i ne treba da bude toliko okretna posto je na tvojim srednjim tenkovima da uniste skaute
Cobralione
27 Jul 2012
Jeste, samo sto cesto "tvoji meds" izgledaju kao kucici koji pokusavaju sami sebe da ugrizu za rep...pa onda ne mozes bas da se pouzdas uvek u to
sputnjik1957
27 Jul 2012
Cobralione, on 27 July 2012 - 11:16 AM, said:
Jeste, samo sto cesto "tvoji meds" izgledaju kao kucici koji pokusavaju sami sebe da ugrizu za rep...pa onda ne mozes bas da se pouzdas uvek u to 
Upravo tako.
Meni je samoodbrana kod arty bitna jer se rusko kopile cesto promuva kroz prve redove. Sa humel sam ih pobio dosta pa i sa GwPanther ako ti se neko zabije bocno mozes zakrenuti dovoljno cev da ga oduvas.
SU-14 cini mi se iz borbi da dobro poliva i da je nezgrapan za samoodbranu.
Old_man_Jenkins
27 Jul 2012
Wishmaster91
10 Sep 2012
izgrindao sam tenk odavno i mogu reci da je sa najacim topom odlican :D ima najaci splash u svom nivou a kada pogodi dere kozu (po steti moze da parira nemacko gwtiger po steti) malo je nezgodan za kretanje ali nije veliki problem ap municija bez problema probija donju plocu od e75 i ostavlja ga na pola energije :D moze da prezivi 1 granatu od bilo kog teskasa a ponekad se desi da ga i dinguju (naprimer dingovao me je tigar II pogodio je u top
)